TAX MEMO Memorator Taxe si Impozite

TAX MEMO Memorator Taxe si Impozite
Retiparire
Adauga in cos
189,00 RON
Retiparire
PMC: 189,00 RON
O sinteza unica a tuturor taxelor si impozitelor care se aplica in Romania
Pagini:
230
Format:
A5
ISBN:
978-606-47-0939-4
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
TRANSPORT GRATUIT prin curier rapid
Informatie de specialitate
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul TAX MEMO Memorator Taxe si Impozite se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.

Tot ce trebuie sa stiti despre taxele si impozitele din Romania poate fi concentrat, la liniuta, intr-o carte nu mai mare decat o agenda! 

230 de pagini cu TOATE Taxele si Impozitele care va intereseaza! Explicate, organizate si gata de folosit!

Nu este nicio exagerare. Am luat intreaga legislatie fiscala, am extras prevederile esentiale despre fiecare tip de impozit/taxa/contributie/acciza si le-am aranjat dupa o structura foarte simpla si clara:

  • Numele obligatiei fiscale respective

  • Ce act normativ se aplica

  • Ce categorii de contribuabili sunt vizati

  • Care sunt termenele de plata

  • Ce declaratii trebuie depuse

  • Care sunt exceptiile (daca exista)

  • Comentarii, observatii, recomandari

 Iar ceea ce a rezultat a fost Memoratorul practic de taxe si impozite - TAX MEMO, o lucrare format A5, foarte utila si foarte usor de consultat. 

Va intereseaza impozitul pe cladiri? Deschideti Memoratorul la pagina 46 si gasiti imediat detalii complete. Impozitul pe veniturile din investitii este la pagina 112, impozitul pe teren la pagina 185, taxele locale la pagina 202. 

Memoratorul va poate insoti oriunde. Incape in orice geanta, iar informatia cautata este disponibila pe loc, fara sa fiti conditionat de o conexiune la Internet sau de gradul de incarcare a bateriei laptop-ului/smartphone-ului.

Daca iti place lucrarea TAX MEMO Memorator Taxe si Impozite, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea TAX MEMO Memorator Taxe si Impozite. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"TAX MEMO Memorator Taxe si Impozite"

7 + 7 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Pachete produse
PFA/II/IF: Taxe, Impozite, Deduceri, Contributii Declaratia Unica 2024. Impozit pe venit. Contributii CAS si CASS Pret standard409,50 RON Pret promotional204,75 RON Economisiti 204,75 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x