Administrarea creantelor si clarificari privind Impozitul minim pe cifra de afaceri

Administrarea creantelor si clarificari privind Impozitul minim pe cifra de afaceri
Stoc disponibil
514,50 RON  (-50%)
257,25 RON
Oferta valabila intre: 11 Iunie 2024 -  10 Iulie 2024
Limba:
Romana
TVA:
5%
Adauga pachetul in wishlist Ajutor Print
+4021 209.45.12
Garantia returnarii produselor
Livrare gratuita
Informatie de specialitate
Gestionarea creantelor neincasate este un proces anevoios pentru orice afacere, indiferent de domeniul de activitate. Iar Legea privind impozitul minim s-a modificat si creeaza nenumarate probleme in practica. Din fericire, va oferim doua lucrari care va vor rezolva problemele.
Comandati acum:
  • Regimul fiscal - contabil al creantelor neincasate
  • Impozitul minim pe cifra de afaceri. Fiscalitate aplicata
si beneficiati de 50% REDUCERE!

Lucrarea Regimul fiscal - contabil al creantelor neincasate va arata exact cum:
  • sa organizati corect inregistrarea, evidenta si administrarea creantelor;
  • sa parcurgeti procedurile administrative de participare la mecanismele colective de recuperare a creantelor;
  • sa reflectati in evidentele fiscale situatiile intervenite in practica, in deplina conformitate cu dispozitiile Codulul fiscal;
Evident, lucrarea prezinta in detaliu si temeiurile legale pentru masurile intreprinse si pentru identificarea tuturor documentelor justificative.

Asadar, daca:
  • clientii intarzie cu plata facturilor
  • intarzierile acestea va deregleaza fluxul de numerar
  • in consecinta, aveti la randul dvs. intarzieri cu plata facturilor sau chiar a salariilor
parcurgeti chiar acum lucrarea de ultima ora: Regimul fiscal - contabil al creantelor neincasate.


De asemenea, pentru ca Legea nr. 296/2023 lasa loc de interpretari, lucrarea Impozitul minim pe cifra de afaceri. Fiscalitate aplicata va pune la dispozitie 30 de studii de caz sugestive. Prin intermediul lucrarii, specialistii explica informatii esentiale despre impozit pe profit 2024.

Iata mai jos cateva exemple:
  1. “Avem un impozit pe profit inainte de sponsorizari de 500.000 lei si o sponsorizare deductibila de 100.000 lei. Pentru calculul IMCA, consideram impozitul pe profit inainte de a scadea sponsorizarile sau mai intai scadem sponsorizarile? Comparatia IMCA o facem cu 500.000 lei sau cu 400.000 lei?”
  2. “Va rugam sa ne prezentati taxa de 1% asupra cifrei de afaceri (mod de calcul, deduceri, inregistrari contabile, comparatie cu impozitul pe profit etc.). Societatea are pierdere la finele exercitiului financiar 2023. Cum se acopera aceasta in cazul unui eventual profit in primul trimestru din 2024?”
Comandati acum cele doua lucrari si aveti acces la toate informatiile necesare. In plus, beneficiati si de 50% REDUCERE!
Pachete produse
Cumpara culegerea Teste rezolvate de matematica clasa a VII-a Teste rezolvate de limba si literatura romana clasa a VII-a. Pregatire pentru Evaluarea Nationala Pret standard136,50 RON Pret promotional109,20 RON Economisiti 27,30 RON
Adauga pachetul in wishlist
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x