Abonament PortalContabilitate.ro - abonament 12 luni

Abonament PortalContabilitate.ro - abonament 12 luni
Stoc disponibil
Adauga in cos
2.202,90 RON
Stoc disponibil
PMC: 2.202,90 RON
Acces total la o baza de date cu peste 90.000 intrebari si raspunsuri din domeniile TVA, Taxe si Impozite, Contabilitate, Salarizare, oricand si din...
5.00 / 5

1 review Adauga propriul review
Pagini:
N/A
Format:
online
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantie 30 de zile
Actualizarea informatiei
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu produse noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Abonament PortalContabilitate.ro - abonament 12 luni se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul, avantajele, beneficiile si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Ce inseamna "Abonament PortalContabiliate.ro"?

1. Acces GRATUIT la peste 90.000 de intrebari si raspunsuri din: contabilitate, fiscalitate, impozit pe salarii, TVA. In plus, baza de date creste in fiecare zi, in medie, cu 60 de intrebari si raspunsuri noi!

2. Consultanta personalizata specializata! Puteti adresa un numar de 30 de intrebari pe toata perioada abonamentului, oferita de specialistii PortalContabilitate.ro:

125 de experti sunt la dispozitia dvs. 24 de ore din 24, 7 zile din 7! Aveti astfel garantia ca, ori de cate ori intampinati dificultati, obtineti rapid raspunsul cel mai bun pentru solutionarea problemei dvs. specifice.

Cum functioneaza serviciul de consultanta personalizata?

Adresati intrebarea in PortalContabilitate.ro si primiti raspuns in direct pe adresa dumneavoastra de e-mail!

3. Consultanta telefonica SAPTAMANALA - marti in intervalul 17:00-19:00. Dl. Gabriel Jinga, consultant fiscal cu experienta, lector al Seminariilor de Contabilitate si Fiscalitate organizate de Rentrop&Straton, va raspunde telefonic la orice intrebare!

4. Training zilnic in domeniile: fiscalitate, contabilitate, impozit pe salarii, TVA. Sunteti permanent la curent cu toate modificarile din legislatie si solutiile oferite de experti!

Daca iti place Abonament PortalContabilitate.ro - abonament 12 luni, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi produsul Abonament PortalContabilitate.ro - abonament 12 luni in cele mai avantajoase conditii. Este un produs ce merita investitia, oferind informatii de cea mai inalta calitate. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
5.00 / 5
1 review
5 stele (1)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
17 septembrie 2013 13:15
Adaugat de: piosmarian

eu am avut nevoie urgenta de realizarea unei monografii contabile autorii Portalului m-au ajutat cu promptitudine. este foarte util

Spune-ti parerea despre
"Abonament PortalContabilitate.ro - abonament 12 luni"

4 + 4 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Cartea Verde a TVA Marea Carte Verde a Monografiilor Contabile 2024 (varianta tiparita) Pret standard397,95 RON Pret promotional278,25 RON Economisiti 119,70 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x