Ghid client
+4021 209.45.12
+4021 408.28.99
oferte@rs.ro

Luni - Vineri, 08:30 - 17:00

Cine suntem

Libraria de Afaceri - Rentrop & Straton face parte din reteaua online a Grupului de Editura si Consultanta in Afaceri Rentrop & Straton.

Grupul de Editura si Consultanta in Afaceri Rentrop & Straton este o societate mixta romano-germana infiintata in anul 1995, care beneficiaza de experienta de aproape 50 de ani pe piata germana de carte de afaceri si consultanta a partenerului german, Verlag für die Deutsche Wirtschaft, de know-how-ul acestuia, precum si de o viziune moderna asupra marketingului. Inainte de Grupul de Editura si Consultanta in Afaceri Rentrop & Straton, domnul George Straton, presedintele companiei, cunoscuse succesul cu Casa de Editura CAPITAL, un proiect care si astazi ramane in memoria tuturor ca fiind lider pe segmentul sau.

Consultanta de la profesionisti

"Ne propunem sa ajutam oamenii de afaceri din Romania, oferindu-le servicii si produse de calitate, in toate domeniile importante pentru micile si marile companii. O promisiune mereu onorata!", spune dl. presedinte George Straton. O provocare continua pe care toti membrii Rentrop & Straton au acceptat-o.

Clientii nostri

Clientii Rentrop & Straton sunt companii, ori chiar persoane fizice, care doresc sa fie mereu la curent cu noutatile legislative. Pentru ca incercarile lor sa fie incununate de succes ei au nevoie de informatii utile si aplicabile mediului de afaceri din Romania.

De aceea echipa Rentrop & Straton creeaza instrumente de lucru care pun la dispozitia tuturor celor interesati informatii complete si sfaturi utile cu aplicabilitate imediata despre cadrul legislativ si mediul de afaceri din Romania.

Echipa Rentrop & Straton are in portofoliu cele mai noi informatii, explicate si analizate de experti:

- despre Codul Fiscal si modificarile sale,
- consultanta profesionista dedicata domeniului Contabilitate,
- actualizari si analize la zi din zona Taxe si Impozite
- modificarile legislative legate de Salarizare si tot ce inseamna aceasta
- noutati despre Codul Muncii si felul in care se aplica acesta,
- totul despre HR si Resursele umane ale unei companii
- legislatia GDPR explicata detaliat

Pentru viitorul copiilor nostri am dezvoltat zona Educationala a produselor noastre, care contine Carti, Culegeri, Dictionare si Teste rezolvate pentru nota 10 la scoala. Tot ce inseamna pregatire la Limba Romana, Matematica, Limbi Straine sau orice alta materie din clasele pregatitoare si pana la Bacalaureat, va este pusa la dispozitie prin magazinul nostru online https://www.rs.ro.

Profesorii pot consulta aici si Teste de pregatire pentru Examenul de Titularizare ori Examenul de Definitivat, Proiecte didactice sau Ghiduri Practice pentru clasa.

Pentru ca aveti incredere in noi si vreti sa crestem impreuna, va multumim!

Rentrop & Straton - Libraria online este magazinul nostru online, conceput astfel incat sa puteti gasi usor si repede lucrarile dvs. preferate. Avand un design atractiv si dinamic, https://www.rs.ro va invita la o plimbare relaxanta prin paginile sale.

Nu ratati!

Periodic, in magazinul nostru https://www.rs.ro veti putea beneficia de reduceri si oferte speciale! Nu trebuie decat sa accesati butonul “Promotii”, aflat in partea de sus a fiecarei pagini.

Reteaua noastra!

Reteaua on-line a Grupului de Editura si Consultanta in Afaceri Rentrop & Straton cuprinde in acest moment peste 50 de site-uri, fiecare dintre acestea contribuind la succesul dvs.. Dintre acestea, amintim: www.rs.ro, www.contabilul.ro, www.legislatiamuncii.ro, www.fiscalitatea.ro, www.e-juridic.ro, www.ideideafaceri.ro, www.manager.ro, www.codulmuncii.eu, www.infotva.ro, www.portalinvatamant.ro, www.infoinstitutii.ro, www.alegesanatos.ro, www.noulcodfiscal.ro, www.salarizarea.ro.

Doriti sa faceti si dvs. parte din reteaua Rentrop & Straton sau doriti ca lucrarile dvs. sa fie promovate in magazinele noastre? Nimic mai simplu! Contactati-ne, trimitand un e-mail pe adresa rs@rs.ro.

x