Consilierul Verde al Contabilului

Consilierul Verde al Contabilului
Stoc disponibil
Adauga in cos
1.308,30 RON
Stoc disponibil
PMC: 1.308,30 RON
Consilierul Verde al Contabilului
3.75 / 5

3 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
1264
Format:
A4
ISSN:
2392-8182
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantie 30 de zile
Actualizarea informatiei
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Consilierul Verde al Contabilului se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
ATENTIE la modificari fiscal-contabile!

Aflati TOTUL despre Contabilitate!

O lucrare fiscal-contabila nou aparuta pe piata castiga aprecierile fara rezerve ale specialistilor! Acestia sunt unanim de acord ca ea constituie cea mai buna sursa de solutii imbatabile pentru problemele controversate de contabilitate, mai ales in contextul schimbarilor legislative recente aduse de O.M.F.P. nr. 2.634, Codul fiscal, O.M.F.P. nr. 1.802!

Lucrarea despre care vorbim este Consilierul Verde al Contabilului, un biblioraft cu peste 1200 de pagini care va furnizeaza solutii profesioniste si actualizate pentru cele mai frecvente si mai controversate probleme legate de TVA, impozite, contributii, imobilizari, fonduri europene, inventariere, erori contabile etc.!

„Consilierul Verde al Contabilului” va aduce automat urmatoarele BENEFICII majore – pentru ca dvs. sa rezolvati USOR toate problemele de contabilitate de care raspundeti:

1. Lucrarea in biblioraft A4, cu peste 1200 de pagini cu sfaturi practice, exemple si explicatii cu privire la principalele operatiuni ce trebuie efectuate in contabilitate. „Consilierul” contine monografii contabile conform Planului de conturi la zi – tocmai ca sa va ajute sa aplicati corect noile reglementari contabile.

2. Abonamentul cu 12 actualizari. Cu fiecare actualizare pe care o primiti, in lucrarea dvs. se adauga noi subiecte si noi monografii contabile, abordate conform reglementarilor legislative la zi. In felul acesta, „Consilierul” va sfatuieste cu privire la toate activitatile contabile pe care le desfasurati, de la A la Z.

3. Serviciul de Consultanta de specialitate personalizata un serviciu TOP care va ofera marele avantaj de a primi asistenta de specialitate pe tot parcursul desfasurarii abonamentului dvs. Puteti beneficia de consultanta prin:
  • telefon (SAPTAMANAL martea in intervalul 17:00-19:00);
  • e-mail puteti adresa 14 intrebari, in maximum 48 de ore va trimitem, prin e-mail, un raspuns detaliat din partea specialistilor.

4. Acces la lucrarea in format PDF, online - oricand si de oriunde aveti conexiune la Internet (in platforma RSONLINE la care aveti acces imediat ce se confirma plata abonamentului dvs.).

5. INFOLEX - un serviciu la cerere care va pune la dispozitie, prin e-mail, textul complet al oricarui act normativ din domeniul fiscal-contabil.

6. Serviciul electronic gratuit „Alerter Contabilitate” – va oferta stiri fierbinti din domeniul fiscal-contabil si cazuri practice

7. Newsletter-ul GRATUIT Alerta Contabila - de luni pana vineri beneficiati de studii de caz, stiri, monografii contabile foarte utile in activitatea dvs. fiscal-contabila.

Ca sa tineti corect contabilitatea va recomandam sa va abonati chiar acum la Consilierul Verde al Contabilului! Este singura lucrare care va ajuta sa rezolvati rapid si corect, conform cu temeiul legal in vigoare, orice problema de contabilitate cu care va confruntati.

Comandati acum!
Daca iti place lucrarea Consilierul Verde al Contabilului, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Consilierul Verde al Contabilului. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
3.75 / 5
3 review-uri
5 stele (2)
4 stele (1)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
12 noiembrie 2018 13:13
Adaugat de: mircea_o

Pretul pare de speriat, insa lucrarea e o adevarata comoara. Cuprinde explicatii, sfaturi, exemple, mai multa informatie decat te-ai fi asteptat. Un punct in plus este ca ai acces si online la lucrare.

( 5 / 5 )
13 mai 2018 09:06
Adaugat de: melanias_avg

Felicitari pentru acest minunat material, pentru echipa minunata de specialisti si pentru raspunsurile oferite in cadrul consultantei.

( 4 / 5 )
28 aprilie 2015 13:30
Adaugat de: ion_popescuu444

chiar unda verde la contabilitate. am gasit in consilieru' asta toate informatiile necesare si, de cate ori am nevoie, profit cu incredere de consultanta telefonica.

Spune-ti parerea despre
"Consilierul Verde al Contabilului"

2 + 2 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Cartea Verde a TVA Marea Carte Verde a Monografiilor Contabile 2024 (varianta tiparita) Pret standard397,95 RON Pret promotional278,25 RON Economisiti 119,70 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x