SAF-T. Ghid de raportare corecta

SAF-T. Ghid de raportare corecta
Stoc disponibil
Adauga in cos
199,50 RON
Stoc disponibil
PMC: 199,50 RON
Singurul ghid care va pune la dispozitie informatiile necesare pentru a intelege sistemul SAF-T
Pagini:
150
Format:
Stick USB
ISBN:
978-606-47-0823-6
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
TRANSPORT GRATUIT prin curier rapid
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul SAF-T. Ghid de raportare corecta se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Acest instrument contine explicatii care va ajuta sa depuneti D406 corect si la timp, cu avantaje clare:

1) Scapati de amenzi
2) Evitati sanctiunile de orice fel
3) Va recuperati rapid sumele din TVA
4) Nu intrati in categoria de risc fiscal ridicat, deci nu va veti confrunta cu inspectii ANAF amanuntite la sediul dvs.

Neregulile sunt sanctionate astfel:
  • amenda este de la 1.000 la 5.000 de lei pentru nedepunerea la timp;
  • amenda este de la 500 la 1.500 de lei pentru raportare incorecta sau incompleta.
Ghidul pe care vi-l punem la dispozitie traduce intr-un limbaj prietenos sistemul SAF-T, astfel incat raportarea dvs. va fi corecta si usor de gestionat.

El va permite in primul rand sa intelegeti acest nou mecanism de a transmite informatii catre ANAF, deoarece, fara sa intelegeti mecanismul, riscul de a gresi este foarte mare.

In lucrarea SAF-T. Ghid de raportare corecta, fiecare sectiune si subsectiune a D406 este comentata si analizata in detaliu, astfel incat sa o completati fara erori, sa evitati amenzile contraventionale, sa scapati de amenintarea ca firma dvs. sa ridice semne de intrebare si sa atraga inspectii fiscale imediate.

Raspunsurile pe care le gasiti in ghid:

1) Cine, cand si cum trece la noul sistem SAF-T?
2) Cum se calculeaza corect perioada de gratie pentru transmiterea primelor declaratii? Exemplu practic
3) De unde se descarca si cum se descarca formularele specifice noului sistem?
4) Cum se completeaza corect D406? Exemple
5) Cum se transmite si cum se corecteaza declaratia?
6) Care sunt mesajele de avertizare in cazul erorilor semnalate si cum se remediaza aceste erori?
7) Ce sanctiuni riscati in cazul nedepunerii sau depunerii incorecte a declaratiei?
8) La ce corelatii trebuie sa fiti atent atunci cand completati declaratia?
9) Cum puteti sa va faceti singur rau prin completarea incorecta a unor sectiuni din declaratie?
10) Ce analiza vor efectua organele fiscale in baza D406?
11) Cat de repede vor intra in control unele firme in urma depunerii declaratiei?
12) Ce trebuie sa contina sectiunile si subsectiunile din D406?

IMPORTANT!

SAF-T este un sistem in faza incipienta de aplicare, iar ghidul pe care vi-l oferim are la baza informatiile disponibile la acest moment. Continutul sau se va actualiza AUTOMAT si GRATUIT, fara niciun efort sau cost suplimentar pentru dvs., pana la data de 31 iulie 2022! In aceasta perioada beneficiati garantat de informatii la zi!

Este singurul ghid pe care il aveti la dispozitie pentru a intelege sistemul SAF-T si a depune D406 corect si la timp, astfel incat sa evitati amenzile, diferentele de plata, inspectiile fiscale amanuntite sau refuzul rambursarii de TVA.
Daca iti place lucrarea SAF-T. Ghid de raportare corecta, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea SAF-T. Ghid de raportare corecta. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"SAF-T. Ghid de raportare corecta"

7 - 3 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Cartea Verde a TVA Marea Carte Verde a Monografiilor Contabile 2024 (varianta tiparita) Pret standard397,95 RON Pret promotional278,25 RON Economisiti 119,70 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x