Proceduri Obligatorii. Spalarea banilor

Proceduri Obligatorii. Spalarea banilor
Stoc disponibil
Adauga in cos
259,35 RON
Stoc disponibil
PMC: 283,50 RON
Atentie, Legea nr. 129/2019 va obliga sa elaborati proceduri specifice pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor!
Format:
Stick USB
ISBN:
978-606-47-0641-6
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantie 30 de zile
Informatie de specialitate
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Proceduri Obligatorii. Spalarea banilor se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Au inceput controalele din partea Oficiului pentru Combaterea Spalarii Banilor!
Se verifica daca ati elaborat procedurile obligatorii prin Legea nr. 129/2019!
Atentie, amenzile ajung la sute de mii de lei!


Va oferim cele 5 proceduri EDITABILE specifice gata scrise!

Ce sunt aceste proceduri pe care le cer la control inspectorii ONPCSB?

Foarte pe scurt, este vorba despre documente care dovedesc ca ati luat toate masurile pentru diminuarea riscului de spalare a banilor si de finantare a terorismului, conform Legii nr. 129/2019. Le vom detalia imediat, dar mai inainte sa va prezentam un beneficiu major pentru dvs.:

Aveti la dispozitie aceste proceduri deja redactate!
Ele sunt scrise impecabil de un colectiv de experti, si va sunt oferite in format editabil, gata pentru a fi completate cu datele specifice activitatii dvs.! Le gasiti pe toate in lucrarea online de ultima ora a Grupului Rentrop & Straton: Proceduri obligatorii. Spalarea banilor.

Cum arata aceste proceduri solicitate de inspectorii ONPCSB?

Sunt documente care atesta preocuparea dvs. pentru administrarea riscurilor de spalare a banilor si finantare a terorismului si care includ cel putin urmatoarele elemente:
a) masuri aplicabile in materie de cunoastere a clientelei;
b) masuri aplicabile in materie de raportare, pastrare a evidentelor si a tuturor documentelor conform cerintelor din prezenta lege si de furnizare prompta a datelor la solicitarea autoritatilor competente;
c) masuri aplicabile in materie de control intern, evaluare si gestionare a riscurilor, managementul de conformitate si comunicare;
d) masuri aplicabile in materie de protectie a personalului propriu implicat in procesul de aplicare a acestor politici, impotriva oricaror amenintari ori actiuni ostile sau discriminatorii;
e) instruirea si evaluarea periodica a angajatilor

In lucrare gasiti:
1) Procedura privind cunoasterea clientelei
2) Procedura de administrare a riscurilor
3) Procedura de control intern, comunicare, management de conformitate
4) Procedura de protectie a personalului propriu implicat in procesul de aplicare a acestor politici
5) Politici de instruire si evaluare periodica a angajatilor
 
Daca iti place lucrarea Proceduri Obligatorii. Spalarea banilor, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Proceduri Obligatorii. Spalarea banilor. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Proceduri Obligatorii. Spalarea banilor"

3 + 10 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
E-FACTURA in 50 de intrebari si raspunsuri E-Transport in 50 de intrebari si raspunsuri Pret standard420,00 RON Pret promotional210,00 RON Economisiti 210,00 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x