Soft legislativ Legis PLUS Fiscalitate

Soft legislativ Legis PLUS Fiscalitate
Stoc disponibil
Adauga in cos
912,73 RON
Stoc disponibil
PMC: 912,73 RON
UNICUL soft legislativ din Romania care ofera contabililor acces instant la peste 8.700 de acte normative fiscal-contabile!
5.00 / 5

1 review Adauga propriul review
Pagini:
-
Format:
Soft
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
19%
Garantie 30 de zile
Actualizarea informatiei
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu produse noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Soft legislativ Legis PLUS Fiscalitate se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul, avantajele, beneficiile si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Legis Plus FISCALITATE:

UNICUL soft legislativ din Romania care ofera contabililor acces instant la
peste 8.700 de acte normative fiscal-contabile!
 
Stiati ca dvs. si inspectorii fiscali aveti ceva in comun? Poate ca nu v-ati gandit niciodata, insa atat dvs., cat si ei, trebuie sa aplicati la milimetru legislatia fiscala in vigoare, in fiecare zi.
Trebuie sa cunoasteti exact textul de lege care se aplica intr-un caz concret.

Trebuie sa cunoasteti pasajul specific din Codul fiscal, Normele metodologice sau Codul de procedura fiscala care se refera la o anumita problema, precum si orice alte acte normative care au adus pe parcurs modificari/abrogari/completari/rectificari pe subiectul respectiv.

Puteti avea si dvs. acces la sursa de informatii legislative folosita de Ministerul Finantelor Publice!

Erorile si informatiile depasite sunt excluse. Pentru ca va punem la dispozitie sursa de informatii legislative pe care o folosesc instantele si Ministerul Finantelor Publice din Romania. Pur si simplu, nu exista alta sursa mai de incredere, toate celelalte surse deriva din ea.
Si, da, puteti accesa si dvs., oricand si oriunde, aceasta baza de date. Singurele conditii sunt sa aveti un calculator conectat la Internet si o parola de acces.

Toata legislatia fiscala a Romaniei actualizata la zi!

Ce va ofera, concret, baza de date Legis FISCALITATE?
Aceasta baza de date contine TOT. E suficient sa introduceti in campul Search cuvantul-cheie dorit si aflati instantaneu tot ce inseamna legislatie referitoare la subiectul respectiv.
  • Accize
  • Amortizare
  • Contributii sociale
  • Control fiscal
  • Fonduri speciale
  • Dividende
  • Impozite si taxe locale
  • Impozit pe profit
  • Leasing
  • Nerezidenti
  • Plata impozitelor
  • Impozit pe salarii
  • Impozit pe venit
  • TVA
Comandati acum Legis Plus FISCALITATE si aveti acces la toate actele normative fiscal-contabile de care are nevoie departamentul dvs. In plus, sunteti tot timpul la curent cu cele mai noi modificari legislative.
Daca iti place Soft legislativ Legis PLUS Fiscalitate, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi produsul Soft legislativ Legis PLUS Fiscalitate in cele mai avantajoase conditii. Este un produs ce merita investitia, oferind informatii de cea mai inalta calitate. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
5.00 / 5
1 review
5 stele (1)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
29 septembrie 2015 13:50
Adaugat de: marian_oltenas

chiar merita sa dai un ban si sa ai toata legislatia fiscala de care ai nevoie. Nu mai stia de unde sa iau modificarile legislative pentru ca totul de modifica atat de repede si nu tot ce gaseam pe net era corect. Acum stau fara grija.

Spune-ti parerea despre
"Soft legislativ Legis PLUS Fiscalitate"

1 + 6 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Ce NU vrea ANAF sa stii. Piruete LEGALE in aspecte fiscale Controale fiscale pe TVA. Rambursare, documente justificative, exemple practice Pret standard307,65 RON Pret promotional184,80 RON Economisiti 122,85 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x