Operare SAGA. Exemple practice si recomandari

Operare SAGA. Exemple practice si recomandari
Stoc disponibil
Adauga in cos
169,05 RON
Stoc disponibil
PMC: 169,05 RON
Operare SAGA. Exemple practice si recomandari va ofera exemple practice si recomandari! Ghidul contine exemple grafice (print screen-uri din...
5.00 / 5

2 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
207
Format:
Stick USB
ISBN:
978-606-47-1123-6
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
TRANSPORT GRATUIT prin curier rapid
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Operare SAGA. Exemple practice si recomandari se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.

Operare SAGA. Exemple practice si recomandari va ofera exemple practice si recomandari!

Ghidul contine exemple grafice (print screen-uri din program) si explicatii pentru o multitudine de situatii practice, informatii esentiale pentru obtinerea de rapoarte corecte din punct de vedere contabil si fiscal.
  • Meniul „Fisiere” – deosebit de important pentru verificarea furnizorilor si clientilor, definirea analiticelor in planul de conturi, setarea gestiunilor in functie de tipul de activitate, definirea articolelor, definirea operatiilor automate si evidenta salariatilor;
  • Meniul „Operatii” – aveti acces la exemple reprezentate grafic pentru diverse tipuri de situatii, in lei. Atentie! Pentru fiecare din aceste operatiuni, veti regasi si monografia completa.
  • Meniul „Situatii - Listari” - cuprinde rapoartele de lucru de care aveti nevoie. Regasiti exemplificari grafice cu pasii de urmat pentru tiparirea diferitelor tipuri de rapoarte precum:
- Fise de cont;
- Balante de verificare;
- Situatii furnizori;
- Bilant;
- Fise articole;
- Registre obligatorii;
- Jurnale de TVA;
- Situatii stocuri;
- Situatii financiare anuale/semestriale etc
  • Meniul „Diverse” – util pentru automatizarea cheltuielilor/veniturilor in avans, diverse situatii manageriale etc.
  • Meniul „Administrare” – contine recomandari utile, cu exemple ilustrate, pentru configurarea salariilor, definirea de serii si numere documente, definire/restrictionare utilizatori, operatiuni cu baza de date (salvare, restaurare).
Comandati ACUM exemplarul dvs.! Scapati de posibilele neclaritati!
Daca iti place lucrarea Operare SAGA. Exemple practice si recomandari, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Operare SAGA. Exemple practice si recomandari. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
5.00 / 5
2 review-uri
5 stele (2)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)

Notice: Undefined variable: emd in /home/siters/public_html/rs.ro/inc/site.function.comments.php on line 24

Notice: Undefined variable: emd in /home/siters/public_html/rs.ro/inc/site.function.comments.php on line 24

Notice: Undefined variable: emd in /home/siters/public_html/rs.ro/inc/site.function.comments.php on line 24
( 5 / 5 )
20 noiembrie 2018 13:03
Adaugat de: pintea_v

Este foarte utila lucrarea. M-a ajutat foarte mult in realizarea rapoartelor si intelegerea in amanunt a programului. Si pretul este mic raportat la calitatea lucrarii.

( 5 / 5 )
10 noiembrie 2017 16:26
Adaugat de: lavinia_pastoreanu

este exact ce aveam nevoie! Capitolul care pune accent pe operarea manuala a articolelor contabile in Saga este de un real ajutor.

Spune-ti parerea despre
"Operare SAGA. Exemple practice si recomandari"

6 + 8 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Cartea Verde a TVA Marea Carte Verde a Monografiilor Contabile 2024 (varianta tiparita) Pret standard397,95 RON Pret promotional278,25 RON Economisiti 119,70 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x