Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti

Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Stoc disponibil
Adauga in cos
89,25 RON
Stoc disponibil
PMC: 89,25 RON
Este un program de practica simpla pe care il poti utiliza cu usurinta, zi cu zi. Si este nevoie de doar cateva minute pentru a o face.
4.67 / 5

2 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
N/A
Format:
Stick USB
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata
Acestea te pot ajuta sa elimini durerea, sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul!

Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala!

Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Cum ar fi daca tot ce ai avea de facut ar fi sa aduci mici imbunatatiri in ceva ce faci de mai mult de 100 de milioane de ori in timpul vietii tale? Despre ce este vorba?

Despre Respiratie!

Toata lumea respira, dar adevarul este ca foarte putini dintre noi o fac corect. Ultima data cand ai respirat in mod corespunzator a fost, probabil, la nastere. Si, o data ajuns la maturitate, incapacitatea de a respira corect a dus la compromiterea sanatatii fizice, emotionale si mentale. Si da, chiar si la scaderea performantelor sexuale.

Literatura de specialitate continua sa mentioneze caz dupa caz, documentand modalitatile prin care diverse tehnici de respiratie nu numai ca pot preveni anumite boli, ci le pot si vindeca!

De exemplu, poate fi la indemana ta sa:
  • Respiri stand confortabil si sa masezi unele puncte specifice de presiune de pe urechi, pentru a alunga diverse boli de inima si tulburari circulatorii
  • Controlezi atacuri de astm - doar prin respiratia efectuata in mod corespunzator si prin apasarea usoara a pieptului cu palma
  • Reduci si chiar sa elimini durerea si intepenirea provocate de artrita - prin invatarea de tehnici speciale care combina respiratia profunda si miscarile usoare de balans
Probabil te gandesti acum, cu un pic de scepticism: cum de poate ceva atat de simplu precum respiratia sa aiba un efect atat de puternic si de profund asupra vietii si a sanatatii?

Acest lucru simplu, dar puternic, este real. Si toate secretele sale au fost dezvaluite pentru tine in stick-ul Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti.

Fiecare lectie Ki-Kou incepe cu o simpla incalzire denumita Chi-Shi. Aici vei afla secretele modului de a respira corect in timp ce iti calmezi mintea. Intr-o pozitie confortabila, in timp ce stai asezat iti misti usor mainile si picioarele. Apoi vei descoperi cum sa apesi usor sau sa masezi punctele de presiune pentru a obtine rezultatele dorite.

Asadar, imagineaza-ti cum ar fi...

Sa ai capacitatea de a te trata de raceli, virusi, ulcere, boli de inima, artrita si neplacerile de la menopauza, pur si simplu prin respiratie!

Tehnicile de respiratie joaca acum un rol enorm in medicina de azi. Si a gasi sceptici este cu siguranta din ce in ce mai dificil, in special datorita numeroaselor cercetari si dovezi, confirmate de reviste medicale importante din intreaga lume.

Iata de ce...

Respiratia joaca un rol important in diminuarea depresiei

Doua dintre cele mai comune boli din sfera psihica sunt anxietatea si depresia. Si respiratia este modul cel mai rapid si mai eficient pentru a-ti proteja sanatatea psihica si emotionala - in doar cateva minute!

In astfel de situatii, ai doua optiuni:

Poti lua medicamente anti-depresive, care pot provoca dureri de cap, cresterea anxietatii, greata, disfunctii sexuale, tulburari de memorie si pot da dependenta.

Sau...
  • Poti invata doua tehnici de respiratie usor de urmat, care, combinate cu miscari ritmice ale bratelor si picioarelor, te pot ajuta sa inlaturi oboseala si incarcatura emotionala.
  • Invata cum combinarea unor miscari usoare si ritmice cu tehnicile de respiratie adecvate te poate ajuta sa iti iei la revedere de la anxietate si insomnie pentru totdeauna.
  • Topeste stresul din corpul tau care poate fi responsabil de numeroase boli, combinand tehnici de respiratie sanatoasa cu miscari usoare de stretching.

Ingenuncheaza bolile - pur si simplu prin respiratie!

Da, este atat de simplu!

Dar, mai intai, permite-mi sa iti explic cateva lucruri despre stick-ul Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti.

Trimiterile la tehnici de respiratie ca metoda de tratament pot fi urmarite inapoi chiar pana la cartea Genezei. Mai mult, cu mii de ani in urma, India Antica a fost una dintre cele mai sanatoase natiuni de pe pamant. Regele lor, Priyardarsin, a ordonat ca in toate dispensarele publice sa existe un numar egal de medici si de specialisti in respiratie. El a spus: "Problemele pe care medicina nu le va corecta, vor fi rezolvate prin exercitii de respiratie adecvate."

Ca editor, introduc pe piata pentru prima data aceste tehnici uimitoare de respiratie care provin din China Antica. Aceste manuscrise au constituit un mister pentru lumea occidentala si sunt practic necunoscute in aceasta tara. Ele au fost traduse recent, intr-un stil usor de inteles, astfel incat sa poata fi usor de utilizat de oricine.

Vei fi, de asemenea, bucuros sa afli cum...

Bolile de piele pot disparea in doar cateva zile!
  • Iti vom oferi tehnici pentru a alunga doua dintre bolile de piele cele mai comune prin respiratie si prin masajul unui punct de presiune secret confortabil
  • Afla cum poti reduce pierderea parului rapid, utilizand miscari usoare de picior si de maini si tehnici de respiratie
  • Descopera cum sa diminuezi ridurile si incaruntirea parului - doar inspiri si expiri profund si lent in timp ce stai asezat si apesi punctele de presiune san-in-kou.

Si asta nu este tot...

Nu mai trebuie sa te ingrijoreze cataracta. Totul se datoreaza acestor tehnici usor de urmat de respiratie si masaj, precum si apasarii unui punct de presiune aflat intre sprancene, deasupra nasului

Sau, daca ai o paralizie din cauza unui accident vascular cerebral sau AIT, trebuie doar sa urmezi pasii simpli de respiratie si sa masezi doua puncte de presiune usor de atins, aflate la nivelul capului si picioarelor. Astfel, iti poti recastiga independenta
  •  Elimina Hipertensiunea arteriala, precum si riscul de scadere accentuata a tensiunii arteriale prin simpla respiratie profunda in timpul masarii punctului de presiune "Ki-Kai"
  •  Spune la revedere obezitatii, fara afectarea poftei de mancare si obtine un abdomen mai ferm, folosind tehnici de respiratie si masand usor doua puncte de presiune secrete
  •  Trateaza sau chiar inlatura diabetul zaharat - uimitor, cu miscari blande de balansare si cateva tehnici simple de respiratie

Iata ce au avut de spus cititorii nostri fericiti de rezultatele obtinute
 
M-am bucurat sa citesc cartea dvs., m-a ajutat sa ma mentin sanatoasa. Nu as mai fi aici fara ea, tinand cont de faptul ca am 66 ani si locuiesc singura. Primul exemplar cumparat l-am facut cadou de nunta nepoatei mele.
Elisabeta Anghelescu, Bucuresti

Fiind un profesionist in domeniul asistentei medicale alternative, intotdeauna le-am spus pacientilor mei cat de importante sunt tehnicile de respiratie. Insa nu am avut nici o idee cat de miraculoase sunt efectele lor in vindecarea unui numar atat de mare de afectiuni ca pana acum. Eu personal sufar de oboseala cronica, stres, si de atacuri de anxietate. In termen de cateva zile de la inceperea utilizarii lucrarii dvs., am gasit in sfarsit o usurare pentru prima data in doi ani. Doua saptamani dupa aceea, am fost in masura sa scad medicatia pe care o foloseam la un nivel minim. Multumesc pentru acest cadou minunat.
Dumitru Vasile, Targu Mures

Am avut dureri severe de spate si guta timp de peste zece ani. Desi sunt la curent cu medicina traditionala chineza, nu stiam ca tehnicile de respiratie sunt atat de vechi si totusi atat de puternice. Dar am aflat pe pielea mea cat de vindecatoare sunt aceste tehnici, mai ales atunci cand sunt combinate cu masarea punctelor de presopunctura. Dupa doar 5 zile de utilizare a acestor tehnici, am descoperit in sfarsit ca nu mai simt nici o durere de spate. In ceea ce priveste guta, nu am mai avut un episod acut de mai mult de patru luni. Ghidul dvs. a fost o mana cereasca pentru mine. De aceea, am cumparat inca un exemplar si l-am dus la clinica de reflexoterapie pe care o frecventam inainte. Sper ca medicii de acolo o vor citi.
Maria Alupoaie, Iasi

Stick-ul Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti...

Este un program usor si practic. Folosind tehnici simple, dar puternice, realizate in intimitatea propriei case, in doar cateva minute pe zi, ai putea distruge boala si suferintele din viata ta pentru totdeauna.

Aceste tehnici stravechi au fost folosite si dovedite de-a lungul a mii de ani. Acum poti si tu avea acces la aceste metode secrete.

Imagineaza-ti...
  •  Nu trebuie sa iei vitamine sau suplimente
  •  Nu trebuie sa utilizezi medicamente de sinteza
  •  Nu exista cantari, mantre sau rugaciuni pe care sa trebuiasca sa le memorezi si sa le repeti zilnic
  •  Nu trebuie sa dai banii pe esente, uleiuri, sau plante aromatice
  •  Nu exista ace de acupunctura si nu trebuie sa induri manipulari dureroase ale corpului
  •  Nu trebuie sa mergi la spa-uri, clinici sau terapeuti
  •  Nu trebuie sa efectuezi exercitii dificile si obositoare
  •  Nu exista diete confuze de urmat

Inca te mai intrebi cum functioneaza Ki-Kou?

Permite-mi sa iti spun mai mult... Ki-Kou te invata cum sa iti relaxezi mintea si corpul. Pe masura ce te relaxezi, simti cum devii din ce in ce mai calm. Cand esti complet relaxat, energia de vindecare (chi) va putea sa circule liber prin corpul tau. Acest lucru se va intampla atunci cand vei adopta pozitii specifice pentru a calma tensiunea si stresul.

In acest moment vei fi gata pentru a utiliza secretele tehnicilor de respiratie Ki-Kou pentru a vindeca parti ale corpului care au nevoie de tratament. Doar prin respiratie, pozitii simple, miscari blande de balansare a bratelor si a picioarelor. Se pune, asadar, accentul pe simplitate. Pur si simplu, iti ajuti organismul sa se vindece singur.
Daca iti place lucrarea Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
4.67 / 5
2 review-uri
5 stele (2)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
25 octombrie 2023 16:15
Adaugat de: veronicalehene

Sunt foarte eficiente aceste tehnici. Cel mai bun loc in care le poti exersa este muntele...

( 5 / 5 )
10 august 2023 16:48
Adaugat de: otiliza.zarea

Am trecut printr-o perioada grea si cautam carti care sa ma ajute sa trec peste. Am gasit cdul asta si de atunci imi este mult mai bine. Nu stiam nici ce tehnica este, insa am resusit sa ma dezvolt foarte bine si sa trec mai usor peste tot prin relaxare.Recomand!

Spune-ti parerea despre
"Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti"

1 + 7 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Cheltuieli deductibile si nedeductibile Declaratia 101 si Impozitul pe profit. Noutati fiscale 2024 - RSonline Pret standard420,00 RON Pret promotional210,00 RON Economisiti 210,00 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x