Revolutia menopauzei

Stoc disponibil
Adauga in cos
52,50 RON
Stoc disponibil
PMC: 52,50 RON
Revolutia menopauzei
Pagini:
272
Format:
A5
Anul aparitiei:
2024
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Revolutia menopauzei se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Descopera alternativa naturala fara medicamente! Poti duce, din nou, o viata normala.
Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul, precum si cat de mult vei suferi la menopauza si cat de mult vei fi afectata de efectele sale de lunga durata.
Unul din cei mai recunoscuti doctori naturopati din lume, dr. Martin Milner, iti aduce la cunostinta descoperirea sa revolutionara, care te poate ajuta sa pui capat suferintei, odata pentru totdeauna. 

Acum te poti simti mai tanara, mai sexy, mai frumoasa decat te simteai cand aveai 30 de ani!
Secretul consta intr-un element chimic regasit in corpul tau, putin inteles pana in prezent. Insa, prin recapatarea echilibrului asupra acestei substante naturale, vei descoperi ca...
  •  poti slabi 5, 10 sau chiar 15 kilograme nedorite;
  •  iti poti chiar cobori tensiunea arteriala.

Tot ceea ce trebuie sa stii se afla in lucrarea „Revolutia Menopauzei“.
Aplica sfaturile doctorului incepand chiar de maine! Vei descoperi o schimbare importanta!
Fiind consilier medical al popularului Institut de Stiinte in Sanatate (HSI) si directorul uneia din cele mai faimoase clinici din America, Martin Milner a devenit o legenda, ajutand femeile din toata lumea sa depaseasca perioada menopauzei.

Vei descoperi inca din primele 10 minute de lectura lucruri care iti pot schimba viata. Iar pe parcursul urmatoarelor saptamani, descoperirile din aceasta lucrare iti pot transforma viata (a ta sau a unei persoane apropiate) pentru totdeauna.

Comanda acum exemplarul tau si bucura-te de o noua etapa din viata ta!
Daca iti place lucrarea Revolutia menopauzei, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Revolutia menopauzei. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Revolutia menopauzei"

6 + 10 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Ce NU vrea ANAF sa stii. Piruete LEGALE in aspecte fiscale Controale fiscale pe TVA. Rambursare, documente justificative, exemple practice Pret standard307,65 RON Pret promotional184,80 RON Economisiti 122,85 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x