Motivarea angajatilor - 85 de modele, formulare, teste si chestionare

-31% Motivarea angajatilor - 85 de modele, formulare, teste si chestionare
Stoc disponibil
Adauga in cos
151,20 RON  (-31%)
105,00 RON
Stoc disponibil
Oferta valabila intre: 26 Februarie 2024 -  30 Aprilie 2024  | PMC: 105,00 RON
Lucrarea va ofera informatii despre tehnicile folosite la ora actuala cu privire la motivarea angajatilor aplicate cu succes de marile companii!
Pagini:
180
Format:
-
ISBN:
978-606-47-0886-1
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Motivarea angajatilor - 85 de modele, formulare, teste si chestionare se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.

Motivarea angajatilor - 85 de modele, formulare, teste si chestionare va ofera informatii despre tehnicile folosite la ora actuala cu succes de marile corporatii ale lumii, dar intr-o maniera perfect adaptata realitatilor pietii muncii autohtone!

Iata o lucrare de exceptie, care va permite sa va motivati angajatii – fara costuri mari, dar cu efecte uriase! Este o lucrare cu o structura atipica, similara cu cea utilizata in cele mai noi lucrari de HR aparute in SUA, o structura axata pe:
- liste de control
- teste
- chestionare 
- modele si formulare, care permit rapid identificarea aspectelor sensibile ale motivarii angajatilor in firma dvs. si aplicarea solutiilor optime.

Nu este vorba, deci, despre o carte clasica. Ca urmare, nu trebuie s-o cititi neaparat cap-coada. Pur si simplu, atunci cand va confruntati cu o problema legata de motivare, cautati in Index termenul care o descrie cel mai bine si apoi cititi, la pagina indicata, exact ce aveti de facut. Timp economisit si eficienta 100%!

Ce informatii extrem de valoroase gasiti in lucrarea "Motivarea angajatilor"?

Lucrarea are 4 parti mari:
 
1. Ce este si cum functioneaza motivarea?
2. Automotivarea, in cazul managerului
3. Motivarea personalului
4. Modele de succes in motivarea angajatilor

Iar in cadrul fiecareia dintre aceste parti sunt abordate, explicate si solutionate probleme 100% practice:
- Principalele indicii ale motivarii angajatilor
- Piramida lui Maslow
- Cum sa cresteti motivarea prin aprecierea rezultatelor
- Cum sa oferiti angajatilor posibilitatea de a face cariera
- Ce presupune comportamentul managerial diferentiat
- Principiile sistemului de remuneratie
- Cum sa delegati sarcina potrivita angajatului potrivit
- Relatia dvs. cu diferite tipuri de angajati
- Satisfaceti asteptarile angajatilor cu performante inalte?
- Cum sa folositi potentialul angajatilor competenti, dar dificili
- Cum sa va pastrati credibilitatea
- Indiciile si cauzele demisiei unui angajat
- Efectele demotivante ale greselilor manageriale
- si multe altele.

De mare ajutor va este si structura atipica a acestei lucrari, cu pagini “in oglinda”:
pe pagina din stanga gasiti informatii utile, reguli, trucuri, recomandari (toate intr-un limbaj accesibil, lipsit in mod voit de termeni de specialitate complicati),
pe pagina din dreapta gasiti modele, formulare, liste de control, teste si chestionare cu o eficenta deja dovedita, care va permit sa aplicati rapid si profesionist regulile si recomandarile enuntate pe pagina anterioara.

Va garantam ca, prin intermediul acestei lucrari veti redescoperi practic domeniul HR! 

Si asta pentru ca veti beneficia de o perspectiva complet noua asupra principalului element de succes (motivarea angajatilor), o perspectiva axata in intregime pe sfaturi practice, aplicabile imediat. 

Nu este vorba, deci, despre o carte clasica. Ca urmare, nu trebuie s-o cititi neaparat cap-coada. Pur si simplu, atunci cand va confruntati cu o problema legata de motivare, cautati in Index termenul care o descrie cel mai bine si apoi cititi, la pagina indicata, exact ce aveti de facut. Timp economisit si eficienta 100%!
Daca iti place lucrarea Motivarea angajatilor - 85 de modele, formulare, teste si chestionare, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Motivarea angajatilor - 85 de modele, formulare, teste si chestionare. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Motivarea angajatilor - 85 de modele, formulare, teste si chestionare"

2 + 9 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Manual de prim ajutor si interventie in situatii de urgenta Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic Pret standard231,00 RON Pret promotional138,60 RON Economisiti 92,40 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x