Totul despre timpul de munca

Totul despre timpul de munca
Stoc disponibil
Adauga in cos
177,45 RON
Stoc disponibil
PMC: 177,45 RON
Ghidul practic Totul despre timpul de munca rezolva impecabil aspecte sensibile pe care ITM-ul le verifica INTOTDEAUNA cand vine in control!
Format:
USB (Stick)
ISBN:
978-606-47-0866-3
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
TRANSPORT GRATUIT prin curier rapid
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Totul despre timpul de munca se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Ghidul practic Totul despre timpul de munca va ofera informatii complete despre:

1) Programul de lucru 
2) Reducerea timpului de munca 
3) Modalitatile de evidentiere a timpului de munca 
4) Diferenta dintre orele suplimentare si orele prestate in zi de repaus saptamanal sau in zi de sarbatoare legala 
5) Obligatiile pe care le comporta acordarea orelor suplimentare 
6) Modalitatea de plata sau compensare a orelor suplimentare de munca 
7) Drepturile angajatilor atunci cand se efectueaza ore suplimentare de munca 
8) Situatiile in care angajatul nu poate refuza sa munceasca peste program si repercusiunile refuzului sau in aceste conditii 
9) Particularitatile muncii de noapte
10) Cum poate angajatorul sa evite litigiile de munca 
Etc.

Foarte importante este faptul ca aceste informatii sunt insotite de spete practice rezolvate, esentiale pentru o intelegere corecta si detaliata a aspectelor in cauza. Iata alte cateva exemple de intrebari care isi gasesc raspunsul in lucrarea pe care v-o oferim:
 
Intrebare: 

Pentru a asigura o inregistrare cat mai corecta a timpului de munca si pentru a asigura o plata corespunzatoare, este corect sa platim fractiuni de ora? Exista o reglementare legala in acest sens?

Intrebare: 
Un salariat cu varsta de 17 ani are contract de munca cu norma intreaga, dar lucreaza doar 6 ore/zi. Avand in vedere varsta (mai putin de 18 ani), cum se inregistreaza in Revisal contractul de munca? Este contract cu norma intreaga sau cu timp partial?
 
Intrebare: 

Este posibil ca un angajat sa lucreze doar intr-un anumit interval de timp din luna? De exemplu, sa vina in perioada 1-14 ale lunii, iar in perioada 15-24 sa nu vina si sa mai vina intre datele de 25 si 31 ale lunii? Daca se poate, trebuie sa ii modific durata timpului de lucru la timp partial?

Nu uitati!
Problematica timpului de munca beneficiaza de o legislatie stufoasa si totodata foarte stricta.
Puteti comite foarte usor erori, iar singura modalitate de a va proteja este o intelegere exacta a problemelor care pot aparea.

Lucrarea noastra va ajuta in acest sens, garantandu-va accesul atat la subtilitatile acestui subiect, cat si la solutiile optime.
Este o lucrare de baza pentru o relatie armonioasa cu angajatii dvs. si cu Inspectia Muncii!

Comandati chiar acum lucrarea!
Daca iti place lucrarea Totul despre timpul de munca, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Totul despre timpul de munca. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Totul despre timpul de munca"

4 - 1 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Teste de angajare, evaluare si motivare a angajatilor Hartuirea si discriminarea la locul de munca Pret standard278,25 RON Pret promotional181,65 RON Economisiti 96,60 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x