Calendarul Vesel al Managerului HR 2024

-20% Calendarul Vesel al Managerului HR 2024
Stoc disponibil
Adauga in cos
29,75 RON  (-20%)
23,80 RON
Stoc disponibil
Oferta valabila intre: 26 Februarie 2024 -  30 Aprilie 2024  | PMC: 23,80 RON
Savurati cele 12 caricaturi absolut dementiale prezentate in Calendarul Vesel al Managerului HR 2024!
5.00 / 5

1 review Adauga propriul review
Format:
-
Anul aparitiei:
2024
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
19%
Garantia returnarii produselor
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Calendarul Vesel al Managerului HR 2024 se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Stimate HR-ist,

Va garantam ca atunci cand veti primi Calendarul Vesel al Managerului HR 2024 veti lasa balta activitatea din acel moment si il veti rasfoi cu aviditate, razand in hohote la fiecare caricatura.

Ce este atat de special la Calendarul Vesel al Managerului HR 2024?

Cele 12 caricaturi ale calendarului surprind cu un umor inteligent situatii foarte familiare, intalnite in absolut orice firma (privata sau de stat).

Veti recunoaste in aceste caricaturi subiecte spumoase, cum ar fi relatiile tensionate cu sefii, gafele si, in general,toate acele disfunctionalitati care - nu-i asa? - alimenteaza barfele zilnice de la o cafea.

Doar ca aceste disfunctionalitati, care in mod normal starnesc frustrari si nervi, acum nu starnesc decat hohote de ras. Adica lucrul de care oricine are nevoie, cat mai des.

Nu va dezvaluim in aceasta scrisoare decat cateva dintre cele 12 caricaturi, pentru a nu va rapi placerea de a le descoperi, fila cu fila, atunci cand veti primi calendarul. Iata insa titlurile abordate care, cu siguranta, va vor starni curiozitatea:

Ianuarie: O abilitate bizara
Februarie: Inteligenta artificiala
Martie: Aplicatia anti-stres
Aprilie: O functie pompoasaMai: Babysitting
Iunie: Acrostihul
Iulie: Marirea de salariu
August: Deadline-ul
Septembrie: O solutie minunata
Octombrie: Noi piete
Noiembrie: Incompetenta crasa
Decembrie: Naveta

Acest calendar este ideal pentru a fi oferit CADOU!
Intr-adevar, puteti oferi cadou Calendarul Vesel al Managerului HR 2024 intr-o multitudine de ocazii:
  • ocazii obisnuite - o aniversare, o onomastica, o vizita la prieteni
  • ocazii de business - o intalnire cu un client important sau cu orice
  • persoana cu care doriti sa stabiliti de la bun inceput o relatie cordiala.

Recunoasteti, la fiecare asemenea intalnire doriti sa faceti o prima impresie frumoasa. Si ce poate fi mai potrivit in acest sens decat un mic cadou?
Ceva necostisitor, dar de mare efect, ceva care sa-l determine pe interlocutorul dvs. sa va priveasca de la bun inceput cu simpatie, astfel incat relatia sa demareze sub cele mai bune auspicii.

Acest calendar este cadoul perfect:
  1. Aspect placut
  2. Continut savuros
  3. Pret accesibil
  4. Efect garantat
Va reamintim un lucru esential!

Un calendar este un obiect indispensabil, care nu lipseste practic din nicio casa si din niciun birou.

Oricine are nevoie de un calendar, iar perioada urmatoare este perfecta pentru a oferi cadou un calendar cu adevarat iesit din comun, care sa impresioneze persoana-destinatar si s-o faca sa se gandeasca intr-un mod foarte pozitiv la dvs.

Comandati chiar acum Calendarul Vesel al Managerului HR 2024!
Daca iti place lucrarea Calendarul Vesel al Managerului HR 2024, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Calendarul Vesel al Managerului HR 2024. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
5.00 / 5
1 review
5 stele (1)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
11 ianuarie 2024 11:27
Adaugat de: Ionut.sorindaus1

Cei mai buni !

Spune-ti parerea despre
"Calendarul Vesel al Managerului HR 2024"

1 + 8 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Manual de prim ajutor si interventie in situatii de urgenta Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic Pret standard231,00 RON Pret promotional138,60 RON Economisiti 92,40 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x