E-Factura. E-Transport. Restart pentru sistemul fiscal din Romania

E-Factura. E-Transport. Restart pentru sistemul fiscal din Romania
Stoc disponibil

consultant fiscal
Adauga in cos
236,25 RON
Stoc disponibil
ANAF are la dispozitie 2 noi instrumente de control si urmarire, destinate sa stopeze evaziunea fiscala si sa creasca gradul de colectare a...
Pagini:
95
Format:
-
Anul aparitiei:
2024
ISBN:
978-606-47-1248-6
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
TRANSPORT GRATUIT prin curier rapid
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul E-Factura. E-Transport. Restart pentru sistemul fiscal din Romania se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
ANAF are la dispozitie 2 noi instrumente de control si urmarire, destinate sa stopeze evaziunea fiscala si sa creasca gradul de colectare a TVA: e-Factura si e-Transport!

Este vorba despre 2 sisteme informatice care permit monitorizarea si verificarea in timp real atat a tranzactiilor realizate de companii (B2B si B2G), cat si a transporturilor rutiere de bunuri cu risc fiscal ridicat.

Evident, implementarea acestor 2 sisteme atrage niste obligatii foarte stricte pentru dvs. Practic trebuie sa va resetati modul de lucru, deoarece relatia dintre firma dvs. si ANAF devine acum una digitala, fara hartii si dosare cu sina.

Stiti exact ce obligatii noi aveti? Care sunt erorile pe care le puteti comite?
Sunt intrebari vitale, pentru ca abaterile se sanctioneaza cu amenzi drastice, de la 20.000 la 100.000 de lei! Suplimentar ANAF poate dispune si confiscarea contravalorii bunurilor nedeclarate (in cazul transporturilor rutiere de bunuri), iar in unele cazuri faptele sunt considerate infractiuni!

Ce aveti de facut pentru a respecta legea?
Raspunsurile exacte va sunt oferite de reputatul consultant fiscal Ionut Jinga. Acesta va explica in detaliu procedurile de urmat si toate subtilitatile utilizarii celor 2 instrumente intr-o lucrare “fierbinte” in contextul actual – e-Factura. e-Transport. Restart pentru sistemul fiscal din Romania.
Daca iti place lucrarea E-Factura. E-Transport. Restart pentru sistemul fiscal din Romania, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea E-Factura. E-Transport. Restart pentru sistemul fiscal din Romania. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
Cuprinsul lucrarii:

I. Conceptul de factura electronica 
II. Facturarea electronica in relatia B2B
III. Cum functioneaza sistemul e-Factura in relatia B2B. Prevederi speciale pentru relatia B2G
IV. Sistemul e-Factura pentru nerezidenti 
V. Previziuni privind sistemul facturii electronice
VI. Arhivarea electronica a facturilor. Aspecte de procedura fiscala
Studii de caz

VII. Monitorizarea transporturilor rutiere de bunuri cu risc fiscal ridicat
VIII. Cine declara in sistemul Ro e-Transport
IX. Sanctiuni pentru nerespectarea obligatiilor specifice sistemului Ro e-Transport
X. Bunurile cu risc fiscal ridicat transportate rutier care fac obiectul monitorizarii
XI. Informatii tehnice e-Transport
XII. Raspunsurile ANAF la cele mai importante probleme legate de sistemul RO e-Transport
Studii de caz 

XI. Bunurile cu risc fiscal ridicat transportate rutier care fac obiectul monitorizarii 
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"E-Factura. E-Transport. Restart pentru sistemul fiscal din Romania"

7 + 9 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
PFA/II/IF: Taxe, Impozite, Deduceri, Contributii Declaratia Unica 2024. Impozit pe venit. Contributii CAS si CASS Pret standard409,50 RON Pret promotional204,75 RON Economisiti 204,75 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x