Dosarul preturilor de transfer. Tinta controalelor fiscale

Dosarul preturilor de transfer. Tinta controalelor fiscale
Stoc disponibil
Adauga in cos
199,50 RON
Stoc disponibil
PMC: 199,50 RON
Dosarul preturilor de transfer. Tinta controalelor fiscale
Format:
Stick USB
ISBN:
978-606-47-1015-4
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
TRANSPORT GRATUIT prin curier rapid
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Dosarul preturilor de transfer. Tinta controalelor fiscale se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.

Specialistii Rentrop&Straton va ofera acum instrumentul care va ajuta sa intocmiti din timp dosarul dvs. de preturi de transfer! Corect si perfect legal, astfel incat asaltul ANAF sa nu va ia niciodata prin surprindere si sa va prinda pe picior gresit!

Aflati exact ce aveti de facut pentru intocmirea ca la carte a dosarului preturilor de transfer!

Concret. Cum va ajuta lucrarea «Dosarul preturilor de transfer. Tinta controalelor fiscale»

Intocmita de specialistii Rentrop&Straton, lucrarea va ofera in paginile sale:

  • legislatie: romaneasca si europeana
  • metode de stabilire a valorii de piata (metode aplicabile tranzactiilor traditionale si cele aplicabile profitului aferent tranzactiilor), insotite de exemple grafice si de calcul
  • analiza de comparabilitate (vizand tranzactiile controlate aflate sub revizuire si tranzactiile necontrolate care sunt considerate ca potential comparabile)
  • acordul de pret in avans (aranjamentul care stabileste inaintea tranzactiilor controlate un set corespunzator de criterii pentru determinarea preturilor de transfer ale acestora)
  • componenta dosarului preturilor de transfer cu cele 2 parti ale sale:

 A. Documentul central, denumit „Informatii despre grup”, care cuprinde informatii comune despre grup, valabile pentru toate companiile din cadrul grupului, cum ar fi:

  • descrierea activitatii grupului si strategia de afaceri
  • structura legala, operationala si organizatorica a grupului
  • prezentarea generala a tranzactiilor intre persoane afiliate din UE
  • descrierea metodologiei de preturi de transfer din cadrul grupului
  • prezentarea detinatorilor de active necorporale din cadrul grupului

 B. Documentul specific la nivel de tara, denumit „Informatii despre contribuabil”, care cuprinde informatii specifice despre persoana afiliata rezidenta, dupa cum urmeaza:

  •  descrierea persoanei afiliate
  •  prezentarea detaliata a tranzactiilor intra-grup desfasurate
  •  prezentarea analizei comparative
  •  descrierea metodei de calcul a preturilor de transfer si argumentarea criteriilor de selectie a acesteia
  •  descrierea altor conditii considerate ca fiind relevante pentru contribuabil.
  •  studii de caz: model privind documentatia preturilor de transfer, studiu de caz al unei companii in relatie cu partile afiliate.
Daca iti place lucrarea Dosarul preturilor de transfer. Tinta controalelor fiscale, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Dosarul preturilor de transfer. Tinta controalelor fiscale. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Dosarul preturilor de transfer. Tinta controalelor fiscale"

3 - 2 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Ce NU vrea ANAF sa stii. Piruete LEGALE in aspecte fiscale Controale fiscale pe TVA. Rambursare, documente justificative, exemple practice Pret standard307,65 RON Pret promotional184,80 RON Economisiti 122,85 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x