Gramatica. Fise de lucru si Teste REZOLVATE pentru clasa a V-a

Stoc disponibil
Adauga in cos
68,25 RON
Stoc disponibil
PMC: 68,25 RON
Fise de lucru si Teste REZOLVATE
4.00 / 5

1 review Adauga propriul review
Format:
tiparit
ISBN:
978-606-47-0779-6
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Gramatica. Fise de lucru si Teste REZOLVATE pentru clasa a V-a se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
"Gramatica. Fise de lucru si Teste REZOLVATE pentru clasa a V-a" este instrumentul care-ti vine in ajutor acum:
* la pastrarea unui ritm constant de pregatire a copilului.
* la asimilarea materiei, in mod placut, prin metode distractive pentru copil.
* la fixarea cunostintelor specifice prin exercitii create special, care educa anumite abilitati (atentie, concentrare, exprimare, comunicare, logica, legaturi interdisciplinare, etc).

Formatul lucrarii permite:
* implicarea directa a elevului, stimularea capacitatii lui de corelare a notiunilor, cresterea puterii de concentrare in vederea unor rezolvari corecte;
* feedback-ul imediat si autocorectura, descoperirea punctelor slabe, a lacunelor existente si remedierea acestor lipsuri;
* autoevaluarea;
* monitorizarea permanenta a progresului inregistrat de catre elev atat de catre parinte sau chiar de catre acesta, motivarea elevului pentru atingerea pas cu pas a nivelului maxim de pregatire.

Lucrarea contine:
* 23 de Fise de lucru (Propozitia/Tipuri de propozitii; Sinonimele/Antonimele; Campul lexical; Tipurile de sunete/Silaba/Accentul; Verbul; Predicatul verbal; Modul indicativ/Prezentul;, Modul indicativ/Imperfectul etc). 
Fiecare fisa contine cate 15 exercitii, in total 345 de exercitii cu sugestii de rezolvare.

* 10 modele de evaluari
Fiecare evaluare contine cate 9 exercitii, in total 90 de exercitii cu sugestii de rezolvare

Un alt plus al lucrarii il constituie pregatirea pe niveluri diferite de dificultate: Explorare, Aprofundare si Excelenta. Testele structurate pe 3 niveluri cu dificultate crescatoare asigura un antrenament progresiv, adaptabil la capacitatea elevului, stiut fiind faptul ca, fiecare este diferit. Astfel, lucrarea permite pregatirea elevului de clasa a V-a, in functie de potentialul sau real, fara a pune presiune pe acesta.
Daca iti place lucrarea Gramatica. Fise de lucru si Teste REZOLVATE pentru clasa a V-a, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Gramatica. Fise de lucru si Teste REZOLVATE pentru clasa a V-a. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
4.00 / 5
1 review
5 stele (0)
4 stele (1)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 4 / 5 )
23 mai 2022 15:48
Adaugat de: cristi.m

Foarte utile exercitiile. Punct forte: niveluri diferite de dificultate Punct slab: cam putine exercitii

Spune-ti parerea despre
"Gramatica. Fise de lucru si Teste REZOLVATE pentru clasa a V-a"

3 - 2 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Pregatire pentru Evaluarea Nationala clasa a II-a - proba scrisa Exersez cu Orthos scrierea corecta! Fise de lucru pentru clasele II-IV Pret standard115,50 RON Pret promotional92,40 RON Economisiti 23,10 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x