Ghidul practic al invatatorului clasele 0-II

Stoc disponibil
Adauga in cos
99,75 RON
Stoc disponibil
PMC: 99,75 RON
Sute de fise, teste si proiecte gata redactate pentru elevii claselor 0-II
5.00 / 5

2 review-uri Adauga propriul review
Format:
Stick
ISBN:
978-606-47-0353-8
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Ghidul practic al invatatorului clasele 0-II se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Solutia ingenioasa pentru educarea distractiva a elevilor din clasele 0-II

- Fise, teste, proiecte inedite -

Ghidul practic ale invatatorului clasele 0-II este un adevarat instrument eficient care il ajuta pe invatator sa recapituleze materia intr-o forma jucausa, deloc plictisitoare pentru copii. Lucrarea contine fise, teste si proiecte pentru disciplinele limba romana si matematica. Intocmite intr-un format atractiv, materialele fac deliciul copiilor si:
  • ii ajuta la receptarea informatiilor primite de la invatator;
  • le trezesc spiritul de competitie, dorinta de a fi mai bun decat colegul de banca;
  • le dezvolta imaginatia, creativitatea si inteligenta;
  • ii invata sa relationeze corect, sa lucreze individual sau in echipa;
  • ii ajuta sa-si dezvolte abilitatea de comunicare, gandirea logica ori capacitatea de a face conexiuni.
Sute de fise, teste si proiecte gata redactate, numai bune de printat si distribuit fiecarui elev in parte! Mai exact, ghidul practic al invatatorului pentru clasele 0-II cuprinde:
* 53 de fise, teste si proiecte la comunicare in limba romana (cu peste 150 de exercitii)
* 59 de fise, teste si proiecte la matematica si explorarea mediului (cu peste 400 de exercitii).

Colorate, atractiv alcatuite si ilustrate, fisele contin sarcini de lucru individuale sau in pereche provocand copiii sa-si puna mintea si imaginatia la contributie, stimulandu-le dorinta de a castiga. Exerseaza astfel, in joaca, diverse notiuni de:

* limba romana si comunicare:
- folosirea unor grupuri de litere – che, chi, ghe, ghi
- formularea unor propozitii prin completarea unor cuvinte lipsa
- ilustrarea (cu forte proprii) a unor cuvinte
- vanatoarea diftongilor in cuvinte etc.

* ori de aritmetica:
- recunoasterea cifrelor
- efectuarea unor operatii... ilustrate
- folosirea semnelor matematice pentru diverse operatii
- compunerea de probleme pe baza unor imagini date.

Evident, ghidul contine si fise de evaluare a gradului de insusire a cunostintelor, fise care permit:
* evidentierea punctelor slabe, a lacunelor, a problemelor ramase nerezolvate
* rezolvarea in mod pozitiv a acestor lipsuri.

Exercitiile, realizate intr-un mod atractiv, adaptate noilor generatii de elevi, respecta intocmai programa scolara in vigoare, fara insa a pune accent pe rigiditatea cu care elevii sunt obisnuiti azi. Ele ofera libertate de exprimare, de gandire si chiar de actiune! De aceea copiii au reactionat pozitiv la acestea acceptand cu drag “joaca de-a scoala”.

Ghidul este realizat de un colectiv de profesori coordonati de dna Camelia Vlad, profesor invatatori in invatamantul primar, dascal daruit, care cultiva talentul copiilor si ii indruma pas cu pas sa descopere lumea si pe ei insisi.

Toata lumea invata! Timpul lectiilor acasa scade simtitor, iar cel de joaca creste exponential! Cu alte cuvinte: toata lumea castiga! Si dascal, si elev!

Comandati acum Ghidul practic al invatatorului pentru clasele 0-II! 
Daca iti place lucrarea Ghidul practic al invatatorului clasele 0-II, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Ghidul practic al invatatorului clasele 0-II. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
5.00 / 5
2 review-uri
5 stele (2)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
10 ianuarie 2021 07:30
Adaugat de: mioara_g

Am comandat stick-ul inca de la inceputul anului scolar, iar acum am ajuns sa le folosesc la scoala online. Prin intermediul exercitiilor am observat unde au elevii mei lacune si le-am rezolvat.

( 5 / 5 )
03 mai 2019 09:45
Adaugat de: tamarav

Sunt invatatoare si mama, in acelasi timp. Stiu ce inseamna sa tragi de un copil dimineata ca sa-l scoti de sub patura si sa-l pornesti la scoala. De aceea, cu mare drag am cumparat aceste ghiduri pentru elevii mei (pe unul l-am facut cadou unei prietene din alta scoala, pentru a ne sfatui si proceda cum e mai bine pentru elevii nostri). Am 17 ani de munca in scoala si va spun cu mana pe inima ca am reusit acum ceea ce n-am reusit in atatia ani de activitate: sa vad in ochii copiilor mei acea bucurie, acea nerabdare de a incepe exercitiile. Aceste materiale i-au schimbat! Chiar functioneaza! Le recomand cu drag!

Spune-ti parerea despre
"Ghidul practic al invatatorului clasele 0-II"

6 - 3 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
MATEMATICA - Exercitii si probleme clasa a IV-a - Recapitulare pentru Evaluarea Nationala Matematica distractiva pentru clasele a III-a si a IV-a Pret standard115,50 RON Pret promotional92,40 RON Economisiti 23,10 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x