Tiroida disfunctionala. Ghid practic pentru o viata normala!

Tiroida disfunctionala. Ghid practic pentru o viata normala!
Stoc disponibil
Adauga in cos
89,25 RON
Stoc disponibil
PMC: 89,25 RON
Lucrareate ajuta sa cunosti boala cu care te confrunti si modul in care poti lupta impotriva ei pentru a te bucura din nou de o viata normala.
5.00 / 5

1 review Adauga propriul review
Pagini:
-
Format:
-
ISBN:
978-606-672-849-2
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Tiroida disfunctionala. Ghid practic pentru o viata normala! se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
 Aspecte esentiale despre cum sa traiesti normal in “compania” unei disfunctii tiroidiene 
Te intrebi oare cui ii este destinata lucrarea: pacientilor sau doctorilor? Intentia autorilor a fost aceea de a strange la un loc cat mai multe informatii despre:
  • ce este tiroida
  • care sunt disfunctiile ce pot aparea in functionarea tiroidei
  • cum se manifesta fiecare (hipo-. Hiper-, Hashimoto, cancer tiroidian)
  • factorii care predispun la aparitia unei disfunctii tiroidiene 
  • nutrientii necesari functionarii normale a tiroidei
  • ce poti face pentru a duce o viata normala, chiar daca suferi de tiroida: alegerea medicului potrivit; alimentatia corecta pentru fiecare caz in parte; remedii naturiste pentru disfunctii tiroidiene; rolul miscarii; yoga; apiterapia; argiloterapia; terapia cu uleiuri esentiale; reflexoterapia; stresmanagement
  • abordarea holistica a fenomenului
  • cauzele spirituale care provoaca imbolnavirea tiroidei si solutii
  • si alte lucruri pe care poate nu le stiai, dar ti-ar fi de folos. 
si de a ti le impartasi tie sau oricarei alte persoane afectate de tirania unei tiroide defecte. 

Te ajuta:
  1. sa-ti cunosti “inamicul”
  2. sa stii cum sa lupti impotriva lui
  3. sa ai la indemana mai multe cai de “atac”
  4. sa afli metode verificate de combatere a disconfortului indus de afectiunile tiroidiene
  5. te bucuri din nou de viata!

Lucrarea "Tiroida disfunctionala. Ghid practic pentru o viata normala!" iti arata ca ai mai multe alternative de lupta cu boala. Te invata sa:
  • stii cu ce te lupti
  • ai incredere in recuperarea ta 
  • iti doresti sa fii sanatos pentru a te bucura complet de viata.

Alege ce ti se pare ca ti se potriveste dintre zecile de informatii! Pot imblanzi boala si te ajuta sa te bucuri din nou de viata. In plus, il poate ajuta pe partenerul tau de viata sa cunoasca mai bine cu ce te confrunti, astfel in cat sa te inteleaga si sa te sprijine mai atent.
Daca iti place lucrarea Tiroida disfunctionala. Ghid practic pentru o viata normala!, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Tiroida disfunctionala. Ghid practic pentru o viata normala!. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
5.00 / 5
1 review
5 stele (1)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
10 aprilie 2017 08:07
Adaugat de: lavinutza_dulcica

La noi in familie toate femeile au probleme cu tiroida. pur si simplu imi era greu sa inteleg toate explicatiile medicului. Am gasit in cartea aceasta toate informatiile necesare pentru a ma "intelege" cu medicul. e mult mai usor sa urmezi un tratament si un regim special cand intelegi de ce trebuie sa il urmezi.

Spune-ti parerea despre
"Tiroida disfunctionala. Ghid practic pentru o viata normala!"

7 - 5 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Teste de angajare, evaluare si motivare a angajatilor Hartuirea si discriminarea la locul de munca Pret standard278,25 RON Pret promotional181,65 RON Economisiti 96,60 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x