PFA/II/IF: Taxe, Impozite, Deduceri, Contributii

PFA/II/IF: Taxe, Impozite, Deduceri, Contributii
Stoc disponibil

jurist, consultant in afaceri
Adauga in cos
199,50 RON
Stoc disponibil
Solutii practice si legale: cum sa deduceti cheltuieli, sa faceti fata ANAF, sa scapati de plata impozitelor daca nu aveti activitate.
4.75 / 5

4 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
156
Format:
USB (Stick)
ISBN:
978-606-47-1179-3
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
TRANSPORT GRATUIT prin curier rapid
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul PFA/II/IF: Taxe, Impozite, Deduceri, Contributii se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Sunteti PFA/II/IF? Un consultant a identificat pentru dvs. portite legislative care va ajuta sa castigati mai mult, in conditii de haos fiscal si legislativ!
Parcurgeti fara intarziere lucrarea de ultima ora editata de Grupul Rentrop & Straton:
PFA/II/IF. Taxe, impozite, deduceri! Informatiile va vor surprinde prin utilitatea lor!


1. Aceasta este UNICA lucrare care „despica firul textului de lege in 16” pentru a cauta nuante si „portite” legislative prin care sa va strecurati, daca vreti sa va fie mai bine Este SINGURA care va dezvaluie:
  • cum puteti plati pe minim darile catre stat si pastra cat mai multi din banii munciti de dvs., in propriul buzunar
  • cum puteti sa primiti LEGAL bani de la Stat 
  • care sunt regulile jocului privind regimul cheltuielilor deductibile
  • cum sa platiti taxe mai putine sau chiar deloc cand vine vorba de controversatele contributii a redevenit interesant pentru PFA-uri si, in anumite conditii si pentru II/IF
  • cum sa jonglati cu normele de venit astfel incat dvs. sa fiti cel avantajat
  • facilitate fiscale 
  • ce decizie sa luati ACUM pentru a supravietui noilor reglementari fiscale
  • cum alegeti corect intre PFA/II/IF si SRL? Ce renteaza? Cele 7 criterii care sprijina alegerea dvs. corecta
  • cum lichidati avantajos (chiar daca pare paradoxal) PFA/II/IF, daca ati ajuns la concluzia ca nu mai merge...
2. Autorul lucrarii este Horatiu Sasu, jurist si economist, consultant in afaceri, un autor curajos care nu se sfieste sa faca legaturi intre aspectele favorabile dvs., dar imprastiate in diferite legi, ordonante, hotarari, „precizari”, sa compare, sa coroboreze pentru dvs. articole de lege! Orientat intotdeauna spre beneficiul contribuabilului, reuseste sa interpreteze textul de lege si sa scoata acum din el toate variantele avantajoase pentru dvs.! 
Din sumar: „PFA/II/IF.
Taxe, impozite, deduceri!
”:

1. PFA/II/IF cu solutii si dezavantaje si noutati 
2. Maximizarea profitului si minimizarea impozitelor
2.1. Venituri pe care legea le ia sau nu (!) in considerare
2.2. Cheltuielile – cheia optimizarii (cum le cresti legal; cum transferi cheltuieli pe PFA/II/IF)
2.3. Contributii la minim - ce presupune aceasta?
2.4. Justificati cheltuielile ca sa nu aveti probleme! Cum?
2.5. Cum sa nu depasesti plafonul de TVA, indiferent cat incasezi
2.6. Impozitare la profit sau la norma? Alege varianta cea mai potrivita!
2.7. Declaratia unica: ce s-a mai inventat, cand o depunem, ce scriem in ea?
2.8. Indemnizatiile pentru afectarea activitatii de catre Covid
2.9. Ce faci daca ai primit bani de la stat?
3. Decizii corecte (cu implicatii fiscale) privind eventualii salariati - inclusiv harababura cu salariile minime de trei feluri, contributii ba scutite, ba nu, o capcana care iti incarca nota de plata catre Fisc daca nu esti atent.
4. Activitatea dependenta – Capcane usor de ocolit si impozite mici! Iata ce ai de facut
5 Cum te lupti cu organele de control, cum contesti amenzile, ce faci ca sa reusesti sa reduci din sumele stabilite suplimentar de organul fiscal
6. Cum sa scapi de acuzatia de evaziune fiscala (bineinteles, acuzatie abuziva)
7. Ramai cu bani, dar Fiscul vegheaza: nu a putut sa iti ia impozite la maxim, iti confisca averea. Ce lege il lasa si ce ai de facut? Ce gasesti in textele mai vechi, dar si in noile modificari, in favoarea TA?
8. Stii ce sa faci ca sa nu platesti impozite cand nu mai ai activitate? 
9. PFA – IF – microintreprindere (SRL) – pana la urma ce e mai bine?

Cititi pe larg legislatia explicata de specialisti, dar si exemplele practice de la fiecare capitol.
In total - peste 160 de pagini dedicate exclusiv organizarii ca PFA, singura lucrare de acest gen din Romania.
Daca iti place lucrarea PFA/II/IF: Taxe, Impozite, Deduceri, Contributii, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea PFA/II/IF: Taxe, Impozite, Deduceri, Contributii. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
4.75 / 5
4 review-uri
5 stele (3)
4 stele (1)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
11 iulie 2023 16:10
Adaugat de: alinstavarache

Un material extraordinar!! Am cautat multe informatii despre fiscalitatea unui PFA si acesta este de departe cea mai cuprinzatoare si mai explicita lucrare de pe piata. Am apelat si la un consultant din Timisoara, unde locuiesc, dar nimeni nu a stiut sa-mi clarifice anumite aspecte legate de deduceri. Felicitari autorului si intregului colectiv! Faceti o treaba foarte buna!

( 5 / 5 )
17 ianuarie 2023 01:12
Adaugat de: nicolae.stan

Foarte interesant acest cd. Materialul prezentat imi este de mare ajutor. Recunosc am fost putin reticent cand l-am achizitionat, dar isi merita fiecare banut.

( 5 / 5 )
13 ianuarie 2023 12:43
Adaugat de: livia.pop

Acest cd este cea mai eleganta modalitate de a avea la indemana toate informatiile despre PFA. Toata legislatia pusa pe domenii, exemple de inregistrari si cautare rapida prin motorul de cautare.

( 4 / 5 )
13 ianuarie 2023 10:47
Adaugat de: mariana.mirtache

Nu mai reuseam sa tin nici macar socoteala modificarilor din codu fiscal, orice noua modificare aduce alte schimbari pe taxe si impozite! Am achizitionat lucrarea pentru a vedea daca ma poate ajuta. Este perfecta si o recomand cu mare incredere. Nu mai bajbaiti dupa informatii si nu mai trebuie sa tineti socoteala noilor reglementari.

Spune-ti parerea despre
"PFA/II/IF: Taxe, Impozite, Deduceri, Contributii"

3 + 8 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Ce NU vrea ANAF sa stii. Piruete LEGALE in aspecte fiscale Controale fiscale pe TVA. Rambursare, documente justificative, exemple practice Pret standard307,65 RON Pret promotional184,80 RON Economisiti 122,85 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x