E-FACTURA in 50 de intrebari si raspunsuri

E-FACTURA in 50 de intrebari si raspunsuri
Stoc disponibil
Adauga in cos
210,00 RON
Stoc disponibil
E-Factura! Cele mai frecvente 50 de dificultati intalnite in practica de contabili! Iata ce solutii ofera expertii!
Pagini:
76
Format:
online
Anul aparitiei:
2024
ISBN:
978-606-47-1257-8
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantie 30 de zile
Informatie de specialitate
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul E-FACTURA in 50 de intrebari si raspunsuri se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
E-Factura! Cele mai frecvente 50 de dificultati intalnite in practica de contabili! Iata ce solutii ofera expertii!

Facturarea electronica, obligatorie pentru anumite tranzactii, a generat in practica probleme greu de anticipat. Firmele s-au confruntat brusc cu o schimbare radicala a modului lor de lucru, ceea ce a generat instantaneu o multime de situatii foarte dificil de gestionat .

Ca urmare, intrebarile au inceput sa curga.

Exemple de probleme solutionate in lucrare:
1) Ce inseamna exact tranzactii B2G?
2) Tranzactiile cu societati la care statul este actionar majoritar sunt tranzactii B2G?
3) Odata inregistrati in registrul RO e-Factura, avem obligatia ca toate facturile emise de noi sa fie electronice sau doar cele in relatia B2G?
4) Facturile catre institutii publice, dar care nu implica produse cu risc fiscal, trebuie emise electronic?
5) Parohiile sunt considerate autoritati contractante? Exista pentru ele obligativitatea trimiterii facturilor electronice?
6) Oferim servicii de protectia datelor cu caracter personal catre spitale si primarii din tara. Trebuie sa emitem facturi electronice?
7) Un service auto repara masini pentru diferiti clienti, printre care sunt si primarii, scoli si politie. Pentru aceste institutii este obligatorie transmiterea facturii de reparatii prin sistemul RO e-Factura? Dar in cazul in care este o dauna si contravaloarea reparatiei este decontata de catre o societate de asigurari?
8) Avem parteneri de afaceri in Romania, in tari UE si NON UE. Suntem obligati sa facturam prin e-factura incepand cu 1 iulie 2022?
9) In ce conditii facturarea electronica B2B ramane optionala? Daca firma nu factureaza deloc catre institutii publice, are totusi vreo obligatie sa utilizeze sistemul RO e-factura?
10) Se factureaza electronic doar produsele cu risc fiscal ridicat sau si prestarile de servicii?
11) In ce conditii trebuie transmise electronic si facturile emise catre persoanele fizice?
12) De cand va deveni obligatoriu sistemul e-factura pentru toti contribuabilii? 

Iar vestea buna este ca toate aceste intrebari, de fapt cele mai reprezentative 50 dintre ele, sunt rezolvate cu profesionalism intr-o lucrare de ultima ora si a carei utilitate in contextul actual este mai mult decat evidenta: E-Factura in 50 de intrebari si raspunsuri!

Simpla parcurgere a celor 50 de spete rezolvate dovedeste cat de complexe sunt lucrurile in realitate si cate chestiuni de detaliu pot aparea. Dar dvs. puteti gestiona aceste schimbari fara stres. Consultati lucrarea si veti fi mai linistit, avand la indemana solutiile unor specialisti de top. Si totodata veti beneficia de garantia ca in relatia cu ANAF procedati corect.

Daca iti place lucrarea E-FACTURA in 50 de intrebari si raspunsuri, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea E-FACTURA in 50 de intrebari si raspunsuri. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"E-FACTURA in 50 de intrebari si raspunsuri"

4 - 2 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Ce NU vrea ANAF sa stii. Piruete LEGALE in aspecte fiscale Controale fiscale pe TVA. Rambursare, documente justificative, exemple practice Pret standard307,65 RON Pret promotional184,80 RON Economisiti 122,85 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x