Ghid practic Intocmirea dosarului SSM

-18% Ghid practic Intocmirea dosarului SSM
Stoc disponibil
Adauga in cos
115,50 RON  (-18%)
94,50 RON
Stoc disponibil
Oferta valabila intre: 26 Februarie 2024 -  30 Aprilie 2024  | PMC: 115,50 RON
Ghid practic Intocmirea dosarului SSM contine instructiuni, temeiuri legale, recomandari si sugestii privind fiecare document din dosarul SSM.
4.50 / 5

2 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
96
Format:
Stick USB
ISBN:
978-606-47-0508-2
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Ghid practic Intocmirea dosarului SSM se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Aflati cum sa intocmiti perfect toate actele SSM pe care vi le pot solicita inspectorii de munca! 
Lucrarea Ghid practic Intocmirea dosarului SSM va arata cum sa va blindati ca la carte cu toate documentele pe care vi le pot cere inspectorii. Astfel, le veti putea pune acestora la dispozitie, perfect stapan pe dvs., absolut toate actele solicitate, in concordanta perfecta cu tipul societatii si cu activitatile desfasurate, cu numarul de lucratori, cu riscurile evaluate etc.! 
Puteti dovedi foarte usor ca ati facut tot ce depindea de dvs. pentru a elimina riscurile pe linie SSM, prezentand pur si simplu actele prevazute de legislatie – acte intocmite perfect, conform instructiunilor si recomandarilor pentru fiecare act in parte continute in Ghid practic Intocmirea dosarului SSM.
 
 
Lucrarea pe care v-o propunem enumera toate aceste documente si contine instructiuni, temeiuri legale, recomandari si sugestii privind fiecare document in parte. Explica pas cu pas: 
- cum se obtine autorizarea de functionare pe linie SSM
- cum se creeaza deciziile interne, planurile de actiune, planurile de evacuare in caz de urgenta
- cum se face evaluarea riscurilor 
- cum se face instruirea in domeniul SSM
- care sunt pasii de constituire a comitetului SSM 
- si multe altele.

Daca iti place lucrarea Ghid practic Intocmirea dosarului SSM, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Ghid practic Intocmirea dosarului SSM. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
4.50 / 5
2 review-uri
5 stele (1)
4 stele (1)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 4 / 5 )
11 octombrie 2021 17:00
Adaugat de: lavinia_cristiani

lucrez in domeniul ssm de un an si jumatate, am avut nevoie de acest cd pentru ca imi ofera toate documentele de care am nevoie intr-un singur loc.

( 5 / 5 )
28 aprilie 2021 10:00
Adaugat de: DumitruP

Sunt in domeniul asta de peste 20 de ani. Ca sa tin pasul cu toate schimbarile din acest domeniu, a trebuit sa ma adaptez schimbarilor impuse. Mi l-am cumparat si nu mai am nevoie de altceva.

Spune-ti parerea despre
"Ghid practic Intocmirea dosarului SSM"

2 + 8 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Manual de prim ajutor si interventie in situatii de urgenta Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic Pret standard231,00 RON Pret promotional138,60 RON Economisiti 92,40 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x