7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala

-33% 7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala
Stoc disponibil
Adauga in cos
78,75 RON  (-33%)
52,50 RON
Stoc disponibil
Oferta valabila intre: 27 Februarie 2024 -  31 Martie 2024  | PMC: 52,50 RON
Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta? Vrei sa te dezvolti in plan personal? Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci? ...
5.00 / 5

1 review Adauga propriul review
Pagini:
99
Format:
CD
ISBN:
978-606-47-0072-8
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul 7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta?
  • Vrei sa te dezvolti in plan personal?
  • Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci?

Totul e posibil acum! Foloseste disciplina japoneza Kaizen! Principiile ei, extrapolate in absolut toate domeniile vietii, te ajuta:
  • sa te organizezi mai bine
  • sa-ti planifici anumite activitati
  • sa incluzi in stilul de viata/activitate actiuni mici, de scurta durata cu efecte mari
  • sa actionezi perseverent pentru indeplinirea dorintelor
  • sa-ti atingi cu succes obiectivul stabilit!

Alege sa afli totul despre Kaizen si despre modul in care acest sistem poate aduce valoare in viata!
Daca intentia ta este aceea de a te dezvolta in plan personal, disciplina japoneza de tip Kaizen ca mijloc de evolutie e perfecta! Ai ajuns unde trebuie pentru a afla cum sa procedezi! 

Comanda acum exemplarul tau din lucrarea 7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala. Dezvoltare personala actionand doar 1 minut/zi! Descopera de ce 97% dintre rezolutiile initiate de Anul Nou esueaza si ce poti face TU pentru a evita acest lucru! Kaizen are solutii pentru orice probleme! 

Gaseste acum rezolvarile tale! Atat in plan personal, cat si in plan profesional!

7 beneficii pentru tine, utilizatorul strategiei Kaizen

Marea calitatea a sistemului Kaizen este versatilitatea sa! Strategia Kaizen poate fi utilizata in diverse situatii, intotdeauna pentru un rezultat formidabil! Ea poate fi aplicata:
  •  fie unui sistem complex (organizatie) 
  •  fie unui proiect singular
  •  fie actiunilor de dezvoltare personala individuala!

Intotdeauna cu sanse maxime de succes!

Comanda acum exemplarul tau din lucrarea pe CD 7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala. Dezvoltare personala actionand doar 1 minut/zi! Iti dezvaluie acum toti pasii pe care trebuie sa-i parcurgi pentru a reusi:

1. sa duci la bun sfarsit orice sarcina pe care ti-ai propus-o
2. sa fii creativ
3. sa imbunatatesti procese
4. sa devii mai productiv
5. sa economisesti timp 
6. sa salvezi bani
7. sa muncesti inteligent si cu rezultate excelente!

Kaizen a devenit cunoscut ca o noua disciplina de management in ultimele doua decenii ale secolului trecut. Desi managementul Kaizen s-a dezvoltat in Japonia intre anii ’50-'80, numele a fost recunoscut oficial si inregistrat ca marca in SUA, in 1985, cand Masaaki Imai a publicat cartea "Kaizen: Cheia succesului competitiv al Japoniei". 

In concluzie...

Kaizen implica schimbarea contiuna din bine, in si mai bine. Permanent! Fiindca oricand e loc de mai bine! Kaizen este o filozofie, un stil de gandire aplicat initial de Toyota pentru a iesi din dezastru. Si au reusit! Conform acestei filozofii japoneze, toate etapele unei activitati sunt procese. Procese individuale care pot fi imbunatatite continuu, cu efort si cheltuieli cat mai mici, pentru performante maxime.
Daca iti place lucrarea 7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea 7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
5.00 / 5
1 review
5 stele (1)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
12 august 2018 11:29
Adaugat de: cristina_dima

Am citit multe carti despre dezoltarea personala. Nici una nu m-a multumit pana am descoperit acest cd.Nu stiam foarte multe despre Kaizen insa acum totul este mai clar, plus ca strategia poiate fi utilizata in diverse situatii.Consider ca mi-a schimbat viata, si recomand cd-ul.

Spune-ti parerea despre
"7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala"

8 - 7 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Achizitii si livrari intracomunitare de bunuri Achizitii de servicii din afara Romaniei. Regim fiscal-contabil Pret standard331,80 RON Pret promotional199,50 RON Economisiti 132,30 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x