Cresterea prepelitelor japoneze

Cresterea prepelitelor japoneze
Stoc disponibil
Adauga in cos
95,55 RON
Stoc disponibil
PMC: 95,55 RON
Comanda acum ghidul afacerii tale cu prepelite japoneze: CD-ul Cresterea prepelitelor japoneze! Evita acum riscurile inerente inceputului unei...
5.00 / 5

3 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
N/A
Format:
CD
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Cresterea prepelitelor japoneze se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.

Cresterea prepelitelor japoneze

Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze":

- iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere!
- iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput
- te ajuta sa eviti greseli costisitoare.

Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor japoneze" sunt impartite in 5 mari zone:

1. Descrierea afacerii: tehnologia de crestere a prepelitelor vizand: date despre coturnicultura (stiinta cresterii prepelitelor), nutritia, fiziologia, cresterea prepelitelor, valorificarea produselor provenite de la acestea, prevenirea bolilor, acte necesare transportuli prepelitelor vii si chiar retete pentru preparate din carne si oua de prepelita.

2. Planul de afaceri

Si pentru ca succesul unei afaceri se bazeaza pe ordine si rigurozitate, este bine sa stii din start unde vrei sa ajungi. Pentru aceasta buna functionare atat pe plan intern, cat si pe plan extern (obtinerea de credite sau parteneriate) este bine sa iti planifici perfect activitatea pe care vrei s-o desfasuri in urmatoarea perioada. Planul de afaceri contine informatii despre:
- descrierea afacerii
- planul de marketing
- planul operational
- managementul afacerii
- necesarul de finantare
- planul financiar

3. Set de proiecte pentru crecatoria de prepelite (proiecte simple si evoluate de baterii de crestere, planul de amenajarea a crescatoriei, planuri de amenajare a abatorului)

4. Adrese utile

5. Standardizarea produselor de prepelita si conditii de calitate (ambalare, transport si documente)
Descopera raspunsuri la toate intrebarile tale!

Afla:

* care sunt particularitatile anatomice si fiziologice ale prepelitelor
* despre bolile prepelitelor
* cum se amenajeaza spatiile de crestere
* cum se asigura conditii optime pentru cresterea si dezvoltarea optima a prepelitelor, pentru randament maxim la ouat: temperatura, umiditate, zgomot, lumina, varsta prepelite
* sugestii pentru echipamente
* cum se face hranirea, pe tipuri de hrana si retete
* diete bogate in proteine si vitamine pentru oua cu calitati extraordinare
* date importante despre reproducerea, incubatia, igiena in ferma, prevenirea si combaterea bolilor sau a daunatorilor
* despre conditiile ambalare a oualor
* cum se asigura transportul prepelitelor
* retete privind prepararea carnii si a oualor de prepelita
* planificarea afacerii
* managementul riscurilor afacerii
* piete de desfacere pentru ouale si carnea de prepelita
* autorizatii, documente, acte
* institutii acreditate, adrese

Comanda acum ghidul afacerii tale cu prepelite japoneze: CD-ul Cresterea prepelitelor japoneze! Evita acum riscurile inerente inceputului unei afaceri!

Daca iti place lucrarea Cresterea prepelitelor japoneze, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Cresterea prepelitelor japoneze. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
5.00 / 5
3 review-uri
5 stele (3)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
02 august 2018 14:50
Adaugat de: lucretia.marin

Nu credeam ca e atat de profitabila afacerea, insa se pare ca este.Ghidul asta a fost asa.. un imbold pentru a ma apuca de crestrea lor.

( 5 / 5 )
14 octombrie 2013 17:00
Adaugat de: badea_janet

Interesanta aceasta afacere. Eu am un teren la tara si ma gandeam ce pot produce acolo. Dupa ce am citit cd-ul, am hotarat sa incerc aceasta afacere... sunt inca la stadiul de documentare

( 5 / 5 )
01 octombrie 2013 16:25
Adaugat de: alexandra.duca

Intr-adevar, este foarte greu sa distribui ouale de prepelita. Eu produc in jur de 1.000 de bucati pe zi si scap cu greu de ele. Majoritatea le iau pentru tratament, caci pentru consum sunt un pic cam piperate pentru zilele astea. Oricum, eu am la vanzare caserole de 33 buc la 10 lei, si caserole de 50 buc la 15 lei. La 10 caserole comandate, ofer una gratis (ma bazez pe faptul ca se aduca 2-3-4 persoane si comanda 10 caserole pentru a iesi oul la 0,275/buc). Si asa e destul de greu sa le distribui, dar, cu multa munca, sper si cred ca este o afacere profitabila. Carnea o vand la 25 lei/kg. Din punctul asta de vedere nu am probleme, am cereri sifuciente.Distributia este gratuita pentru Bucuresti (un alt atu pe care ma bazez si care ma ajuta sa scap de oua in 2-3 zile de la productie)

Spune-ti parerea despre
"Cresterea prepelitelor japoneze"

6 + 9 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Achizitii si livrari intracomunitare de bunuri Achizitii de servicii din afara Romaniei. Regim fiscal-contabil Pret standard331,80 RON Pret promotional199,50 RON Economisiti 132,30 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x