3 culturi profitabile - Goji, Merisoare, Aronia

3 culturi profitabile - Goji, Merisoare, Aronia
Stoc disponibil
Adauga in cos
95,55 RON
Stoc disponibil
PMC: 95,55 RON
Fa-ti propria afacere cultivand trei arbusti miraculosi care te pot imbogati!
4.50 / 5

3 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
N/A
Format:
CD
ISBN:
978-973-722-935-9
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul 3 culturi profitabile - Goji, Merisoare, Aronia se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.

Fa-ti propria afacere cultivand trei arbusti miraculosi care te pot imbogati!

 

Cine nu a aflat de efectele absolut miraculoase pentru sanatate ale merisorului? Dar de cele ale fructelor de Goji sau Aronia? Si daca nu ai aflat inca, iti spunem noi! Aceste fructe mici sunt cotate ca super-alimente, fiind unele dintre cele mai puternice antioxidante naturale din lume. Ca urmare, toti cei interesati de sanatate sunt potentialii tai clienti!

 
Spre exemplu, merisoarele sunt fructe magice care se gasesc din plin in muntii nostrii, dar foarte rar in magazine sau piete. Asta pentru ca sunt foarte cerute la export. De ce sa nu profiti de aceasta oportunitate?

In schimb, pentru fructele de Goji si Aronia, functioneaza importul. Ele au patruns doar de cativa ani pe piata romaneasca si arbustii se cultiva numai sporadic de o mana de intreprinzatori care au mirosit potentialul de afaceri al acestor fructe magice.


Iata avantajele principale ale afacerii:

fructele de Goji, merisoare si Aronia sunt foarte cautate atat in tara cat si la export si platite cu un pret pe masura

* investitia intr-o plantatie este modica si depinde de marimea suprafetei pe care vrei sa o cultivi

* concurenta este minima si cererea in crestere

* productivitatea acestor specii de arbusti fructiferi este foarte crescuta

in tara noastra exista posibilitatea sa producem culturi nepoluate, fructe ecologice pe care sa le exportam in toate tarile europene, unde poluarea este mult mai mare decat la noi.

Cea mai rentabila afacere creste chiar in gradina ta! Fa-ti propria afacere cu Goji, Aronia sau merisoare!

Cu siguranta una dintre cele mai profitabile afaceri agricole este cultivarea arbustilor fructiferi. Sa nu uitam interesul crescut al publicului larg pentru produsele naturale, eco sau bio. Cultivarea acestor specii de arbusti fructiferi in sistem ecologic promite profituri substantiale si multiple oportunitati de dezvoltare. 

Daca vei cultiva spre exemplu Goji, din anul 3 venitul obtinut de pe un hectar poate ajunge la 135.000 lei.

Ca sa incepi afacerea ai totul la dispozitie!

CD-ul “3 culturi profitabile – Goji, Merisoare, Aronia” te pune in tema cu aspectele esentiale ale acestei afaceri:

* Care sunt beneficiile celor trei tipuri de fructe

* Cultivarea arbustilor de Goji
– Lucrari in pepiniera pomicola
– Factori de mediu
– Lucrari in livada
– Inmultire
– Recoltare si uscare

* Cultura merisorului
– Factori specifici de cultivare si ingrijire
– Soiuri si zonare
– Lucrari de intretinere
– Recoltarea si uscarea

* Cultivarea arbustilor de Aronia– Soiuri si productivitate
– Lucrari de intretinere
– Mod de recoltare

* Furnizori de puieti si alte adrese utile

* Investitie si profit
 
* Modalitati de valorificare


Comanda acum exemplarul tau! Dobandeste ACUM cunoasterea de care ai nevoie pentru a demara afacerea ta cu Goji, Merisoare sau Aronia! Investeste ACUM primii bani in aceasta afacere! 

Daca iti place lucrarea 3 culturi profitabile - Goji, Merisoare, Aronia, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea 3 culturi profitabile - Goji, Merisoare, Aronia. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
4.50 / 5
3 review-uri
5 stele (3)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
10 martie 2014 11:07
Adaugat de: danyell.bar

Ghidul, manualul, este ok, deoarece iti explica absolut tot despre planta, cat si despre intretinerea ei, chiar pana in punctul unde te indruma unde ai putea vinde fructele obtinute.De la A-Z.Voi incepe sa dezvolt aceasta afacere, bazata pe acest manual.Stima,B. Daniel

( 5 / 5 )
19 ianuarie 2014 13:32
Adaugat de: venusiana7doinita

Doresc si eu un ghid ptr.legume ecologice si un ghid pentru afacerea cu goji .Eu locuiesc in Italia ,platesc eu taxele de expediere .Asa procedez cu cei de la edituri care imi livreza cartile in limba romana.Va multumesc anticipat !

( 5 / 5 )
17 ianuarie 2014 17:24
Adaugat de: lavinia.mihaiu

De multa vreme caut sa incep o afacere care sa imi fie potrivita si acum chiar cred ca aceasta este potrivita. Am achizitionat lucrarea si am vazut ca indepliesc majoritatea conditiilor necesare pentru demararea afacerii.

Spune-ti parerea despre
"3 culturi profitabile - Goji, Merisoare, Aronia"

1 + 7 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
MATEMATICA - Exercitii si probleme clasa a IV-a - Recapitulare pentru Evaluarea Nationala Matematica distractiva pentru clasele a III-a si a IV-a Pret standard115,50 RON Pret promotional92,40 RON Economisiti 23,10 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x