Consilier Codul Fiscal si Codul de procedura fiscala

Consilier Codul Fiscal si Codul de procedura fiscala
Stoc disponibil
Adauga in cos
1.039,50 RON
Stoc disponibil
PMC: 1.039,50 RON
Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala 2023 actualizate la zi. Abonament 12 luni. Include consultanta personalizata.
Pagini:
1500
Format:
online
ISSN:
2821–4226
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantie 30 de zile
Informatie de specialitate
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Consilier Codul Fiscal si Codul de procedura fiscala se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
De ce este important sa aveti permanent la dispozitie textul Codului Fiscal si al Codului de Procedura Fiscala?

Codul Fiscal este un act normativ de o importanta extraordinara, dat fiind ca prevederile sale privesc pe absolut oricine: intreprinzatori, angajati, dar si liber-profesionisti, someri, pensionari sau, pur si simplu, proprietari ai unor bunuri.

Si tocmai pentru ca prevederile sale privesc pe absolut oricine, Codul fiscal este prin definitie un document foarte complex si foarte stufos, care trebuie sa reglementeze absolut toate situatiile ce pot aparea, legate de taxe si impozite.

De aceea va propunem Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala, care exact asta face – va tine la curent cu schimbarile fiscale si va ofera acces permanent la varianta completa si la zi a Codului Fiscal, cu normele de aplicare!

Extrem de important este si Codul de Procedura Fiscala!

Acesta stabileste modul in care se declara impozitele de toate tipurile, cum se motiveaza deciziile organelor fiscale, cum se comunica aceste decizii si – un lucru esential! - care sunt drepturile si obligatiile dvs. in cazul unui control fiscal.

Calitatea de abonat la Consilier Consilier Codul Fiscal si Codul de procedura fiscala va asigura urmatoarele servicii:

1. Lucrarile online
- pot fi accesate in cateva secunde, pe baza user si parola, pe platforma RSONLINE.
Toate cele peste 500 de articole ale Codului fiscal si ale Codului de procedura fiscala dupa modelul: articol de lege - normele de aplicare + legislatia conexa (la sfarsitul fiecarui capitol).

2. Actualizare permanenta - cele doua acte normative sunt actualizate lunar cu cele mai recente modificari legislative.

3. Consultanta specializata - pe orice subiect fiscal-contabil.
Raspunsuri personalizate:
  • in scris pentru 14 intrebari adresate pe parcursul abonamentului specialistilor Rentrop&Straton pe adresa consilier@rs.ro
  • telefonica in fiecare miercuri in intervalul orar 17:15-19:15, intrebari nelimitate.
4. Newsletterul Tax Alert
Saptamanal electronic care va tine la curent cu tot ce se intampla in domeniu, cu problemele cu care se confrunta colegii de breasla si solutiile oferite de specialisti.

5. Serviciul INFOLEX
Puteti solicita si primi imediat orice document de natura fiscala de care aveti nevoie.

6. ALERTER
Serviciul care va anunta automat cand o noua schimbare legislativa s-a produs.
Daca iti place lucrarea Consilier Codul Fiscal si Codul de procedura fiscala, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Consilier Codul Fiscal si Codul de procedura fiscala. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Consilier Codul Fiscal si Codul de procedura fiscala"

4 + 8 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Ce NU vrea ANAF sa stii. Piruete LEGALE in aspecte fiscale Controale fiscale pe TVA. Rambursare, documente justificative, exemple practice Pret standard307,65 RON Pret promotional184,80 RON Economisiti 122,85 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x