Webinar Recapitulare Evaluare Nationala Limba Romana clasa a VIII-a

Webinar Recapitulare Evaluare Nationala Limba Romana clasa a VIII-a
Stoc disponibil
Adauga in cos
99,96 RON
Stoc disponibil
PMC: 99,96 RON
Webinar Recapitulare Evaluare Nationala Limba Romana clasa a VIII-a
Format:
online
Anul aparitiei:
2024
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
19%
Garantie 30 de zile
Informatie de specialitate
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Webinar Recapitulare Evaluare Nationala Limba Romana clasa a VIII-a se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Inscrieti-va acum copilul la Webinarul "Recapitulare eficienta pentru Evaluarea Nationala la Limba Romana clasa a VIII-a"!

Gandit si elaborat de dna. Oana Valeria Chelaru – profesor titular, grad didactic I, acest webinar ofera elevilor:
  •  metode si instrumente pentru recapitularea, exersarea si fixarea materiei de examen;
  •  solutii pentru eficienta maxima la examen;
  •  stiinta elaborarii si rezolvarii subiectelor de examen pentru nota 10!
Ce este Webinarul dedicat pregatirii evaluarii la Limba Romana? Cui se adreseaza?
Este un eveniment online, special creat de dna. profesoara Oana Valeria Chelaru, pentru a oferi copiilor participanti de clasa a VIII-a – Limba Romana – si parintilor lor suport eficient pentru rezultate excelente.

Cum participati:
Webinarul este un seminar video online, care utilizeaza internetul pentru a conecta profesorul cu elevii/participantii aflati in fata calculatorului, din locatii diferite.
Presupune conectarea pe platforma www.webinar.rs.ro, prin parola si user primite pe e-mail dupa achitarea taxei de participare.

Cand accesati webinarul?
Dupa achizitionarea webinarului si confirmarea platii in contul Rentrop & Straton, veti primi un e-mail cu date de logare + suportul de curs.
Durata webinarului: 2 ore.

Cateva cuvinte despre lector:
Acest eveniment – Webinarul "Recapitulare eficienta pentru Evaluarea Nationala la Limba Romana clasa a VIII-a" – este propus de dna. Oana Valeria Chelaru.
Profesor titular, grad didactic I, cu o experinta de peste 25 de ani in comisiile examenului de Evaluare Nationala, autor si coautor la numeroase lucrari dedicate instruirii elevilor, pregatirii lor specifice pentru examene, dna. Oana Valeria Chelaru – vine acum in fata dvs. cu o propunere inedita de organizare a pregatirii examenului de Evaluare Nationala la Limba Romana.

Tematica evenimentului:
In cadrul discutiei, dna. profesoara atinge urmatoarele teme:
  • Recapitularea cap-coada a modelului de subiect propus de minister pentru Evaluarea Nationala.
  • Recomandari privind modul cum trebuie intelese si rezolvate cerintele exercitiilor.
  • Informatii de ultima ora si precizari privind structura unui test si modalitati de abordare eficienta a subiectelor, pentru bareme maxime: 
Subiectul I. A. – un text literar si unul nonliterar pe o tema data + 9 cerinte de rezolvat (necesita intelegerea textului, capacitatea de argumentare a textului, prezentarea unei teme comune celor doua texte, asocierea unor informatii din alte texte studiate, formularea si justificarea opiniei personale)
Subiectul I. B. – 8 cerinte care reclama: exercitii de fonetica, vocabular, categorii semantice, morfologie, sintaxa propozitiilor, corectare de greseli.
Subiectul al II-lea – un text de o anumita intindere care trebuie sa genereze o compunere, o caracterizare de personaj, o nota de jurnal, o scrisoare, un rezumat si care trebuie sa raspunda unor cerinte clare.

Conditii de participare:
Conexiune la Internet
Platforma: www.webinar.rs.ro

Beneficiile practice ale participarii la webinar:
Acces la vizionarea webinarului oricand, pe aceeasi platforma, pentru rememorarea unor aspecte importante in pregatirea pentru reusita la Examenul de Evaluare Nationala clasa a VIII-a din luna iunie 2024 (mai exact 25 iunie 2024).

Mult succes!
Daca iti place lucrarea Webinar Recapitulare Evaluare Nationala Limba Romana clasa a VIII-a, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Webinar Recapitulare Evaluare Nationala Limba Romana clasa a VIII-a. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Webinar Recapitulare Evaluare Nationala Limba Romana clasa a VIII-a"

8 - 1 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Teste rezolvate la limba si literatura romana clasa a VIII-a Evaluarea Nationala. Culegere Teste rezolvate la matematica clasa a VIII-a Pret standard136,50 RON Pret promotional109,20 RON Economisiti 27,30 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x