Consilier Ghid complet de Salarizare, ReviSal si Contributii sociale

Consilier Ghid complet de Salarizare, ReviSal si Contributii sociale
Stoc disponibil
Adauga in cos
926,10 RON
Stoc disponibil
Consilierul are la baza legislatie comentata si explicata, sfaturi practice pentru orice problema legata de salarii, contributii, ReviSal.
4.67 / 5

3 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
290
Format:
-
ISSN:
2601-2103
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantie 30 de zile
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Consilier Ghid complet de Salarizare, ReviSal si Contributii sociale se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Ce este si ce avantaje majore va aduce Consilier
Ghid complet de Salarizare, Revisal si Contributii sociale?

Consilier Ghid complet de Salarizare, Revisal si Contributii sociale este o lucrare pe stick, actualizata permanent gratie unui soft special preinstalat (la fiecare introducere a stick-ului in calculator veti beneficia de informatii de ultima ora), care va ofera:
  • solutii complete, strict la obiect, cu temeiuri legale, studii de caz si sfaturi practice pentru orice problema legata de salarii, contributii, impozite, indemnizatii, pensii, REVISAL etc. - totul strans la un singur loc, organizat impecabil!
  • comentarii avizate ale articolelor de lege din Codul Fiscal modificate la inceputul anului
  • sfaturi, recomandari si atentionari privind aplicarea corecta a legislatiei in vigoare in conformitate cu noile Norme de aplicare
  • solutii si exemple privind respectarea cerintelor legale
  • exemple de calcul al impozitelor pe venit, contributiilor, al diferitelor plafoane minime si maxime si al altor indici si indicatori
  • studii de caz reale si actuale REZOLVATE, cu solutii sustinute intotdeauna de temeiuri legale in vigoare
In doar cateva minute obtineti solutia pentru orice problema legata de salarizare! Va garantam acest lucru!

Abonamentul la Consilier Ghid complet de Salarizare, Revisal si Contributii sociale va permite:
  1. Sa va rezolvati PE LOC cele mai spinoase probleme de salarizare, avand acces la solutii oferite de specialisti in dreptul muncii, practicieni cu o bogata experienta in domeniu, persoane care stiu exact care sunt punctele sensibile ale legislatiei (din punctul de vedere al angajatorului) si cum pot fi ele depasite.
  2. Sa primiti informatii de ultima ora din domeniul legislatiei muncii.
  3. Sa invatati din experienta omologilor dvs. din alte firme, gratie exemplelor si studiilor de caz rezolvate in lucrare.
Gratie abonamentului dvs. la Consilier Ghid complet de Salarizare, Revisal si Contributii sociale, sunteti racordat permanent la realitatea legislativa si la cele mai controversate probleme ale momentului! Nu aveti cum sa ratati noutatile legislative, nu aveti cum sa lucrati dupa prevederi iesite din vigoare!

Consilier Ghid complet de Salarizare, Revisal si Contributii sociale va conecteaza non-stop la realitatea domeniului in care lucrati!

Si pentru aceasta, va pune la dispozitie 4 servicii de top:
  1. Serviciul Gratuit de ACTUALIZARE a informatiei legislative existente in lucrare. Aveti acces la:
  • dezbateri si comentarii despre articole/legi noi/modificate
  • studii de caz, exemplificari ale acestora pentru a inlesni intelegerea fenomenelor si a usura punerea lor in practica.
  1. Newsletterului electronic EXCLUSIV "Salarizarea prin exemple practice":
In fiecare saptamana, prin intermediul celor 3 editii, newsletterul prezinta si rezolva impecabil cate o problema sensibila, controversata si de maxima actualitate legata de salarizare, contributii sociale sau ReviSal.
  1. Consultanta specializata personalizata GRATUITA
Uneori se intampla ca exact situatia cu care va confruntati sa nu aiba prevazuta in lege o solutie clara si atunci totul devine cat se poate de nebulos pentru dvs. Aveti nevoie de o lamurire, de un sfat avizat.
Aici intervine Serviciului de Consultanta Personalizata de care beneficiati GRATUIT in calitate de abonat. Specialistii nostri in salarii, ReviSal si contributii sociale sunt pe pozitii. Nu trebuie decat sa: 
  • Trimiteti intrebarea dvs. pe e-mail, oricand, si in cel mai scurt timp unul dintre autorii lucrarii va va oferi, tot in scris, solutia dorita, excelent explicata si argumentata.
  • Sau sunati marti, in intervalul 15.00-17.00, pentru a discuta personal cu consultantii nostri. 
Nou! Acum aveti posibilitatea de a va programa la consultanta telefonica pe Whatsapp!

Cum functioneaza?
Dvs. ne trimiteti intr-un mesaj pe Whatsapp urmatoarele detalii: Numele si prenumele dvs., cod CUI, tema spetei dvs., iar noi preluam solicitarea dvs. urmand ca unul dintre consultantii nostri sa va contacteze in intervalul programului de consultanta (15:00- 17:00) si sa va ajute sa rezolvati problemele din practica.
  1. Acces la platforma www.videoseminarii.ro care va ofera:
  • participarea la 4 seminare online, unde puteti adresa 2 intrebari in scris si primiti
  • raspuns de la cel mai bun specialist in domeniu, prof. univ. dr. Raluca Dimitriu;
  • arhiva seminarelor online care au avut loc pana acum.
Gratie abonamentului dvs. la Consilier Ghid complet de Salarizare, Revisal si Contributii sociale, sunteti racordat permanent la realitatea legislativa si la cele mai controversate probleme ale momentului! Nu aveti cum sa ratati noutatile legislative, nu aveti cum sa lucrati dupa prevederi iesite din vigoare!

Alegeti sa fiti permanent corect informat! 
Abonati-va chiar acum la “Consilier Ghid complet de Salarizare, Revisal si Contributii sociale"!
Daca iti place lucrarea Consilier Ghid complet de Salarizare, ReviSal si Contributii sociale, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Consilier Ghid complet de Salarizare, ReviSal si Contributii sociale. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
4.67 / 5
3 review-uri
5 stele (2)
4 stele (1)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 4 / 5 )
01 octombrie 2018 14:05
Adaugat de: diaconu.manole

Este nelipsit de pe biroul meu. nu credeam ca voi deveni dependent de safturile si exemplele specialistilor, dar am devenit.

( 5 / 5 )
17 august 2018 12:38
Adaugat de: maria.onof

Ati putea sa imi aratati un cuprins integral? Multumesc.

( 5 / 5 )
14 mai 2018 13:28
Adaugat de: alexandra_ionescu

M-am bucurat atat de tare ca am gasit un ghid de ultima ora despre salarizare, Revisal si contributii sociale. S-au facut atatea modificari incat cu greu mai puteam sa tin pasul. Recomand aceasta lucrare, raspunde cu adevarat nevoilor noastre, ale managerilor HR!

Spune-ti parerea despre
"Consilier Ghid complet de Salarizare, ReviSal si Contributii sociale"

6 - 4 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Teste de angajare, evaluare si motivare a angajatilor Hartuirea si discriminarea la locul de munca Pret standard278,25 RON Pret promotional181,65 RON Economisiti 96,60 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x