Matematica distractiva pentru clasele a III-a si a IV-a

Stoc disponibil
Adauga in cos
57,75 RON
Stoc disponibil
PMC: 57,75 RON
Matematica nu a fost nicicand mai distractiva!
4.00 / 5

1 review Adauga propriul review
Pagini:
156
Format:
Carte
ISBN:
978-606-47-0355-2
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Matematica distractiva pentru clasele a III-a si a IV-a se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Vacanta! Distractie si pregatire la matematica in acelasi timp!
Iata peste 200 de exercitii amuzante la matematica, perfect adaptate preocuparilor copiilor din clasele III-IV!


Stim, copilul dvs. este in vacanta.
E o perioada binemeritata de relaxare, desigur, dar totodata, din punct de vedere scolar, este si o perioada periculoasa: o pauza totala timp de 3 luni, mai ales la matematica, il poate face pe copilul dvs. sa uite tot ce a acumulat pana acum, ceea ce inseamna ca la toamna va fi necesar un efort suplimentar de reamintire, efort care se poate dovedi nu numai obositor, ci si descurajant. 

Solutia e simpla: pastrarea unui contact permanent cu matematica pe timpul vacantei, un contact distractiv (accentuam acest lucru!), constand in exercitii care il vor atrage ca un magnet pe copilul dvs., pentru ca sunt concepute ca o forma de divertisment. 

Gasiti asemenea exercitii (peste 200) in culegerea Matematica Distractiva – Exercitii rezolvate pentru clasa a III-a si a IV-a care si-a dovedit eficienta extraordinara in anii trecuti!

Ce este iesit din comun la aceste exercitii distractive?
Foarte simplu: ele sunt gandite de specialisti de top in psihologia copiilor si reusesc sa transforme pregatirea scolara in "ceva" interesant, distractiv si mai ales eficient. 

Copilul dvs. va invata cu placere, va progresa spectaculos, isi va dezvolta interesul pentru matematica, dar si pentru alte discipline, si va capata astfel deschiderea pentru o pregatire pe termen lung, pentru startul intr-o cariera de succes. Inutil sa mai spunem ca nu va avea probleme la niciun examen scolar important, gen admitere la liceu, bac sau admitere la facultate. 

Cele 200 de exercitii sunt in deplina concordanta cu programa scolara si reusesc intr-un mod nou si totodata distractiv sa faca doua lucruri: 
1) sa prezinte si sa fixeze profund, pentru toata viata, elementele de baza ale matematicii; 
2) sa trezeasca interesul si curiozitatea copilului dvs. pentru aceasta disciplina, astfel incat studiul ei sa vina de la sine. 

Comandati acum Matematica Distractiva - Exercitii rezolvate pentru clasa a III-a si a IV-a!
Daca iti place lucrarea Matematica distractiva pentru clasele a III-a si a IV-a, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Matematica distractiva pentru clasele a III-a si a IV-a. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
4.00 / 5
1 review
5 stele (1)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
10 octombrie 2020 13:47
Adaugat de: garafinei_mariana

Am comandat cartea asta pentru nepoata mea care este clasa aIII-a pentru a mai lucra suplimentar acasa desi mai avea destule carti cumparata la recomandarea invatatoarei. Spre surprinderea familiei chiar e incantata de teste pentru ca intr-adevar snut altfel concepute fata de cele clasice pe care le tot gaseste in culegeri de la scoala.

Spune-ti parerea despre
"Matematica distractiva pentru clasele a III-a si a IV-a"

5 + 5 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Teste rezolvate la limba si literatura romana clasa a VIII-a Evaluarea Nationala. Culegere Teste rezolvate la matematica clasa a VIII-a Pret standard136,50 RON Pret promotional109,20 RON Economisiti 27,30 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x