Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic

-27% Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic
Stoc disponibil
Adauga in cos
115,50 RON  (-27%)
84,00 RON
Stoc disponibil
Oferta valabila intre: 26 Februarie 2024 -  30 Aprilie 2024  | PMC: 84,00 RON
Protejati-va proprietatea si evitati amenzile pagubitoare din domeniul PSI! Aflati acum TOT ce trebuie sa stiti despre apararea impotriva incendiilor!
4.83 / 5

4 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
N/A
Format:
Stick USB
ISBN:
978-606-47-0740-6
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.

Protejati-va proprietatea si evitati amenzile pagubitoare din domeniul PSI!

Aflati acum TOT ce trebuie sa stiti despre apararea impotriva incendiilor:

  1. ce obligatii aveti si cum sa procedati;
  2. cum sa evitati sanctiunile;
  3. ce documente e musai sa intocmiti plus formulare gata de folosit!

Folositi stick-ul „Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic ca sa evitati amenzile pagubitoare din domeniul PSI si ca sa va protejati proprietatea (sau institutia ori firma pe care o conduceti) de consecintele extrem de grave ale unui incendiu.

  • Apararea impotriva incendiilor, reglementata prin Legea nr. 307/2006 (publicata in Monitorul Oficial nr. 633 din 21.07.2006), constituie o activitate de interes public, national, cu caracter permanent. 
  • Aceasta activitate este obligatorie pentru autoritatile administratiei publice centrale si locale, precum si pentru toate persoanele fizice si juridice aflate pe teritoriul Romaniei.
  • Asadar, fie ca sunteti angajator, administrator sau conducator al unei institutii, trebuie sa stiti foarte clar: apararea impotriva incendiilor este o obligatie legala!

Legea privind apararea impotriva incendiilor este una greu de citit, greu de inteles si, prin urmare, greu de respectat. Exista o alternativa comoda si sigura pentru dvs.: stick-ul „Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic"!

Ce contine stick-ul „Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic"?

  • Securitatea la incendiu (scenariul de securitate la incendiu, procedura de obtinere a avizelor si autorizatiilor, documentatiile necesare, formulare gata intocmite)
  • Evaluarea riscurilor de incendiu (identificarea pericolelor de incendiu, identificarea si evaluarea riscurilor de incendiu)
  • Organizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor (tot ce trebuie sa stiti pentru a evita controale obositoare, interminabile, si amenzile imense)
  • Mijloace de aparare impotriva incendiilor (obligatiile proiectantilor si executantilor, echiparea cu mijloace tehnice de aparare impotriva incendiilor, autorizarea persoanelor care desfasoara lucrari in domeniul apararii impotriva incendiilor)
  • Masuri de prevenire a incendiilor (legislatie, formulare, sfaturi practice si recomandari de la specialisti practicieni)
  • Protectie civila (inclusiv procedura si documentele de obtinere a avizelor si autorizatiilor de protectie)
  • Instruirea in domeniul PSI si al protectiei civile (organizarea activitatii de instruire, categorii de instructaje, mijloace si materiale pentru instruire, instructiuni de aparare impotriva incendiilor)
  • Servicii private pentru situatiile de urgenta (reglementari legale, activitatea de prevenire a situatiilor de urgenta, constituirea si organizarea serviciilor private pentru situatii de urgenta)
  • Control si sanctiuni in domeniul apararii impotriva incendiilor (cine si cum efectueaza controlul, lista completa a sanctiunilor din domeniul apararii impotriva incendiilor, documente de control)
Ce noutati aduce OMAI nr. 180
publicat pe 27 decembrie 2022?


1.
Cererea de emitere a avizului de securitate la incendiu si cea de emitere a avizului de protectie civila, insotite de documentatia tehnica aferenta, se depun si se elibereaza simultan.

2. A aparut modelul de anexa la autorizatia de securitate la incendiu.

3. Exista o singura cerere pentru emiterea avizului/autorizatiei de securitate la incendiu sau protectie civila, care se va completa in functie de ceea ce se solicita.

4. Contine structura scenariului de securitate la incendiu preliminar, document necesar pentru obtinerea avizului de securitate la incendiu.

5. Apare notiunea de acord al vecinilor, in cazul includerii in acelasi compartiment de incendiu a mai multor constructii cu proprietari diferiti.

6. Sunt prevazute clar lucrarile care sunt exceptate de la obligatia de a obtine avizul/autorizatia de securitate la incendiu. Detalii in ghid.
Daca iti place lucrarea Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
4.83 / 5
4 review-uri
5 stele (3)
4 stele (1)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 4 / 5 )
18 noiembrie 2022 20:20
Adaugat de: gipgrup

Este necesar pentru orice firma .

( 5 / 5 )
18 noiembrie 2022 20:08
Adaugat de: gipgrup

este necesar

( 5 / 5 )
27 octombrie 2022 10:19
Adaugat de: sandu.marius.catalin

Sigur ca aspectul e cel mai important dar eu zic ca si siguranta. Avand o casuta la munte, din lemn, m-a preocupat si protectia in cazul unui incendiu asa ca am cautat o vopsea utila. De pe site-ul http://www.ircolours.ro/vopsea-si-tencuiala/vopsea-ignifuga am ales o vopsea pentru lemn. Sper sa fie o investitie eficienta.

( 5 / 5 )
13 iulie 2022 10:36
Adaugat de: turcu_adrian

ma bucur ca abordati si domeniul ssm, chiar este nevoie de astfel de lucrari.

Spune-ti parerea despre
"Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic"

10 - 4 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
PFA/II/IF: Taxe, Impozite, Deduceri, Contributii Declaratia Unica 2024. Impozit pe venit. Contributii CAS si CASS Pret standard409,50 RON Pret promotional204,75 RON Economisiti 204,75 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x