Top 45 documente utile pentru Asociatiile de Proprietari

Top 45 documente utile pentru Asociatiile de Proprietari
Stoc disponibil
Adauga in cos
150,15 RON
Stoc disponibil
PMC: 150,15 RON
45 modele de documente indispensabile pentru buna functionare a asociatiei de proprietari.
Format:
Stick USB
ISBN:
978-606-47-1060-4
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
TRANSPORT GRATUIT prin curier rapid
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Top 45 documente utile pentru Asociatiile de Proprietari se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Legea nr. 196/2018 a modificat substantial reglementarile in domeniul infiintarii si functionarii asociatiilor de proprietari!

Acest act normativ a abrogat complet vechea legislatie privind asociatiile de proprietari (Legea nr. 230/2007 si HG nr. 1.588/2007) si a instituit amenzi de pana la 10.000 de lei in caz de erori in intelegerea si aplicarea numeroaselor sale prevederi (sunt nu mai putin de 110 articole, cu multiple aliniate si litere).

Cum puteti evita aceste amenzi?

Din fericire, acum va sta la dispozitie lucrarea de ultima ora a Grupului Rentrop & Straton, dedicata special acestui domeniu - Top 45 modele editabile de documente pentru asociatiile de proprietari. In format modern, digital, pentru accesarea instant a informatiei, ea este gazduita pe un stick de memorie.

Cum va ajuta lucrarea sa scapati de pericolul amenzilor prevazute in lege: 

1. Va pune la dispozitie 45 modele de documente indispensabile pentru buna functionare a asociatiei de proprietari. Enumeram cateva:
  • Regulamentul condominiului
  • Contract prestari servicii
  • Contract individual de munca
  • Contracte de utilitati
  • Registru inventar
  • Registru de casa
  • Registru pentru evidenta fondului de rulment
  • Lista de plata a cotelor de contributii
  • Cerere de atestare
  • Registru de evidenta incidente de securitate

2. Aduce lamuriri despre infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari. Practic, lucrarea va ofera explicatii complete despre modul in care va afecteaza Legea nr. 196/2018!
Daca iti place lucrarea Top 45 documente utile pentru Asociatiile de Proprietari, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Top 45 documente utile pentru Asociatiile de Proprietari. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Top 45 documente utile pentru Asociatiile de Proprietari"

8 - 3 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Teste de angajare, evaluare si motivare a angajatilor Hartuirea si discriminarea la locul de munca Pret standard278,25 RON Pret promotional181,65 RON Economisiti 96,60 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x