Contractul de mandat. Optimizare fiscala. Avantaje si dezavantaje

Contractul de mandat. Optimizare fiscala. Avantaje si dezavantaje
Stoc disponibil
Adauga in cos
210,00 RON
Stoc disponibil
PMC: 210,00 RON
Contractul de mandat. Optimizare fiscala. Avantaje si dezavantaje
Pagini:
96
Format:
Stick
Anul aparitiei:
2024
ISBN:
978-606-47-1390-2
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
TRANSPORT GRATUIT prin curier rapid
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Contractul de mandat. Optimizare fiscala. Avantaje si dezavantaje se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Contractul de mandat este un acord intre doua parti, prin care o entitate (mandantul) deleaga unui mandatar puterea de a actiona in numele sau. Aceasta delegare poate acoperi o gama larga de activitati, de la simpla administrare a bunurilor pana la incheierea unor contracte complexe.

In contextul actual, in care legislatia economica si fiscala devine din ce in ce mai sofisticata, contractul de mandat ofera o solutie eficienta pentru gestionarea sarcinilor care necesita expertiza specializata.

Astfel, platitorii de impozit pe profit si microintreprinderile pot sa isi externalizeze anumite activitati catre profesionisti calificati, pastrandu-si totodata controlul asupra deciziilor esentiale. In acest mod, toate activitatile economice sunt desfasurate conform planurilor si instructiunilor stabilite, oferind totodata protectie legala ambelor parti implicate.

Prin intermediul unui contract de mandat, administratorul isi asuma responsabilitatea de a actiona in numele companiei, luand decizii importante in interesul acesteia, practic in orice situatie, asigurand astfel bunul mers al afacerii si continuitatea acesteia.

Apar insa o serie de intrebari:
  1. Care este diferenta intre contractul de mandat si o procura?
  2. Care sunt aspectele obligatorii pe care trebuie sa le contina un contract de mandat?
  3. Indemnizatia obtinuta in baza unui contract de mandat intra in categoria veniturilor asimilate salariilor? Este supusa acelorasi impozite si contributii ca un salariu obisnuit?
  4. Contractul de mandat se declara in Revisal?
  5. Ce se intampla daca remuneratia administratorului este inferioara salariului minim pe economie? Contributiile datorate trebuie ajustate la nivelul salariului minim, ca in cazul contractelor de munca part-time?
  6. Administratorii cu contract de mandat pot primi bonuri de masa?
  7. Perioada in care o persoana lucreaza in baza unui contract de mandat constituie stagiu de cotizare pentru sistemul public de pensii?
  8. Ce cheltuieli poate deconta un administrator cu contract de mandat? Isi poate deconta, de exemplu, cheltuielile cu ochelarii?
  9. Baza de calcul pentru CAS si CASS in cazul contractelor de mandat se plafoneaza in vreun mod (la 5 salarii brute stabilite in legea bugetului de stat pe anul 2024)?
  10. Care sunt aspectele obligatorii pe care trebuie sa le contina un contract de mandat?
Etc. 

La aceste intrebari raspunde impecabil lucrarea Contractul de mandat. Optimizare fiscala. Avantaje si dezavantaje, care nu numai ca va ofera o analiza juridica limpede pe acest subiect, ci va si pune la dispozitie ghiduri practice privind utilizarea contractului de mandat in diferite scenarii economice. Va invitam sa o parcurgeti si sa aplicati in interesul dvs. informatiile valoroase prezentate.
Daca iti place lucrarea Contractul de mandat. Optimizare fiscala. Avantaje si dezavantaje, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Contractul de mandat. Optimizare fiscala. Avantaje si dezavantaje. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Contractul de mandat. Optimizare fiscala. Avantaje si dezavantaje"

10 - 1 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Spalarea Banilor. Obligatii pentru contabili. Exemple practice Proceduri Obligatorii. Spalarea banilor Pret standard399,00 RON Pret promotional199,50 RON Economisiti 199,50 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Aboneaza-te ACUM la newsletter-ul www.RS.ro si primesti 15% REDUCERE la orice produs comandat!
x