Webinar Recapitulare la Matematica pentru Evaluarea Nationala clasa a VIII-a

Webinar Recapitulare la Matematica pentru Evaluarea Nationala clasa a VIII-a
Stoc disponibil
Adauga in cos
99,96 RON
Stoc disponibil
PMC: 99,96 RON
Webinar Recapitulare la Matematica pentru Evaluarea Nationala clasa a VIII-a
Format:
online
Anul aparitiei:
2024
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
19%
Garantie 30 de zile
Informatie de specialitate
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Webinar Recapitulare la Matematica pentru Evaluarea Nationala clasa a VIII-a se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Cat de pregatit este copilul dvs. pentru a promova cu succes examenul de Evaluare Nationala Matematica de la finalul clasei a VIII-a?

Drag parinte, 

Va invitam sa participati impreuna cu copilul dvs. la un nou webinar care se focuseaza pe partea de Matematica: Webinar Recapitulare la Matematica pentru Evaluarea Nationala clasa a VIII-a! Cu ajutorul acestui webinar puteti verifica:
  • nivelul copilului dvs.;
  • stadiul recapitularii;
  • punctele slabe in care instruirea trebuie intensificata;
  • existenta lacunelor care ameninta succesul la examen.

Data examenului se apropie (27 iunie 2024), iar matematica este intotdeauna generatoare de probleme (si la propriu, si la figurat!). Cu siguranta inca mai este nevoie de recapitulat, revizuit, fixat, lamurit ceva. Va invitam impreuna cu copilul dvs. la evenimentul creat de dna. profesoara Mihaela Molodet - profesor titular, grad didactic I care, timp de 2 ore, ofera solutii tuturor problemelor de matematica specifice Evaluarii Nationale.

Beneficii pentru elevii participanti
* Acces la vizionarea webinarului oricand, pe aceeasi platforma, pentru fixarea si rememorarea unor aspecte importante in pregatirea pentru reusita la examenul de Evaluare Nationala; 
* Suport de curs format PDF cu:
- exercitiile si tipurile de rezolvari adecvate fiecarui subiect de examen;
- explicatii pentru intelegere rapida, usoara si completa;
- reusita la examen.

Continutul webinarului - instrument in pregatirea examenului de Matematica pentru Evaluarea Nationala clasa a VIII-a
* Programa pentru Evaluarea Nationala pentru absolventii clasei a VIII-a Matematica – pentru ca elevii si parintii sa se axeze pe studiul materiei de examen ceruta de Ministerul Educatiei.
* 10 sfaturi pentru etapa de pregatire – recomandari de la un cadru didactic experimentat in lucrul cu elevii, bun cunoscator atat al psihologiei copilului, cat si cunoscator al problemelor ce apar in pregatirea examenelor – cauze demonstrate ale esecurilor candidatilor, solutii pentru evitarea acestora si reusita clara la examen.
* Modelul de Test propus de minister pentru Evaluarea Nationala Matematica 2024 – pentru familiarizarea/pregatirea/exersarea/antrenamentul elevului in vederea succesului la examenul propriu-zis – rezolvat pas cu pas, comentat.
* Baremul de evaluare si de notare al Testului propus de minister pentru Evaluarea Nationala Matematica 2024 – pentru a da elevului posibilitatea de a se putea autoevalua si de a corecta carentele aparute in rezolvarea subiectelor – esential pentru obtinerea de bareme maxime generatoare de reusita.
* Rezolvarea testului/Comentarea baremului – precizari extrem de pretioase si atentionari privind modurile de rezolvare pentru punctaj maxim! Venind de la dna profesoara, aceste indrumari nu fac decat sa arate fiecarui elev participant ce are de facut pentru a trece cu succes examenul. Elevul beneficiaza de:
- rezolvarea fiecarui tip de exercitu din cadrul subiectelor, precizari privind competenta evaluata in cadrul exercitului, capitolul si anul de studiu in care au fost predate, atentionari cu privire la pericolul eludarii conditiilor corecte de rezolvare (paranteze, ordinea operatiilor, conditii pentru solutii de a se afla intr-un anume interval etc.) care, evident pot duce la ratarea rezultatului corect si la reducerea baremului obtinut;
- comentarii suplimentare care conduc elevul spre un rationament si o rezolvare corecta;
- observatii care indica metode diferentiate de rezolvare;
- precizarea punctuala a fiecarei etape dedicate unui exercitiu: rezolvare, rezultat corect, observatii, explicatii suplimentare, concluzionari, finalizare.
* 10 sfaturi pentru examen – Instructiuni pentru functionare optimizata, strategica si eficienta in timpul examenului - te ajuta pe tine, candidat:
- sa te incadrezi corect in timpul de lucru (sa aloci suficient timp de rezolvare subiectelor ample, complexe, dificile);
- sa iti alegi o strategie eficienta de abordare si rezolvare a subiectelor, pentru rezultate maxime;
- sa pastrezi permanent un echilbru emotional favorabil unei evolutii eficiente, de canalizare a intregii energii spre finalizarea cu succes a examenului.

Informatii utile:
Durata webinarului:
2 ore
Platforma: www.webinar.rs.ro 
Conditii acces pe platforma: conexiune la Internet + veti primi prin e-mail datele de conectare (username, parola) imediat dupa confirmarea platii. Cu aceste date copilul dvs. sau dvs. va puteti loga si participa la webinar. Este un material de exceptie care va permite contactul direct cu un specialist de top si, implicit, o informare profesionista si completa asupra acestui subiect de care va loviti anul acesta la examen!

Mult succes!
Daca iti place lucrarea Webinar Recapitulare la Matematica pentru Evaluarea Nationala clasa a VIII-a, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Webinar Recapitulare la Matematica pentru Evaluarea Nationala clasa a VIII-a. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Webinar Recapitulare la Matematica pentru Evaluarea Nationala clasa a VIII-a"

10 - 9 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
MATEMATICA - Exercitii si probleme clasa a IV-a - Recapitulare pentru Evaluarea Nationala Matematica distractiva pentru clasele a III-a si a IV-a Pret standard115,50 RON Pret promotional92,40 RON Economisiti 23,10 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x