Pregatire pentru Evaluare Nationala 2024 clasa IV-a: Culegeri de exercitii rezolvate la matematica

Pregatire pentru Evaluare Nationala 2024 clasa IV-a: Culegeri de exercitii rezolvate la matematica
Stoc disponibil
115,50 RON  (-20%)
92,40 RON
Oferta valabila intre: 29 Martie 2024 -  29 Aprilie 2024
Limba:
Romana
TVA:
5%
Adauga pachetul in wishlist Ajutor Print
+4021 209.45.12
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Pregatiti-va din timp copilul pentru Evaluarea Nationala de la finalul clasei a IV-a!

Comandati:
* Culegerea de exercitii si probleme clasa a IV-a - Recapitulare pentru Evaluarea Nationala
si
* Culegerea de Matematica distractiva pentru clasele a III-a si a IV-a

Copilul dvs. va invata cu placere, va progresa spectaculos, isi va dezvolta interesul pentru matematica.

Exercitiile si problemele din culegerea de Matematica - Exercitii clasa a IV-a - Recapitulare pentru Evaluarea Nationala pun accentul pe logica si pe creativitate si, tocmai din acest motiv, sunt atractive pentru un copil. Ele NU presupun memorarea mecanica a unor notiuni, ci din contra, il stimuleaza pe copil sa gandeasca si sa se bucure de satisfactia rezultatului corect obtinut in urma unui rationament.
Culegerea cuprinde 250 de exercitii REZOLVATE.

Mai jos regasiti cateva dintre sutele de exercitii din culeger. Sunt distractive, au un grad mediu de dificultate, accesibil tuturor.
  1. Folosind o singura data toate cifrele 8, 4, 5, 0, 3, 7 scrie cel mai mare numar par. (exercitiu, logica, capacitate de decizie bazata pe argumentare)
  2. Scrie cu cifre arabe numerele: LXIX, CCCIX, MDLIX, MDCCXCVI (cunoasterea semnificatiei literelor in exprimarea cifrelor romane)
  3. In trei custi sunt 30 de iepuri. In primele doua, numarul iepurilor este reprezentat de doua numere consecutive, in a treia sunt cat in primele doua la un loc. Cati iepuri sunt in fiecare cusca? (logica, insusirea capcitatii de transpunere a informatiei literare in expresie matematica, pentru obtinerea solutiei)

Culegerea Matematica Distractiva – Exercitii rezolvate pentru clasa a III-a si a IV-a cuprinde 200 de exercitii. Aceestea sunt in deplina concordanta cu programa scolara si reusesc intr-un mod nou si totodata distractiv sa faca doua lucruri:
1) sa prezinte si sa fixeze profund, pentru toata viata, elementele de baza ale matematicii;
2) sa trezeasca interesul si curiozitatea copilului dvs. pentru aceasta disciplina, astfel incat studiul ei sa vina de la sine.

Exercitiile respecta intocmai materia studiata la clasa. Datorita acestui lucru, copilul poate exersa acasa intr-un mod distractiv exercitiile abordate la scoala de profesor.

Asadar, investeste acum in progresul copilui tau! Achizitioneaza cele doua culegeri, iar rezultatele vor fi imediat vizibile.
Pachete produse
Pregatire pentru Evaluarea Nationala clasa a II-a - proba scrisa Exersez cu Orthos scrierea corecta! Fise de lucru pentru clasele II-IV Pret standard115,50 RON Pret promotional92,40 RON Economisiti 23,10 RON
Adauga pachetul in wishlist
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x