Teste rezolvate de Religie Ortodoxa pentru reusita la examenul de definitivare

Stoc disponibil
Adauga in cos
68,25 RON
Stoc disponibil
PMC: 68,25 RON
Teste rezolvate definitivat Religie Ortodoxa
Format:
20x26
ISBN:
978-606-47-1041-3
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Teste rezolvate de Religie Ortodoxa pentru reusita la examenul de definitivare se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Lucrarea Teste rezolvate de Religie Ortodoxa pentru reusita la examenul de definitivare va pune la dispozitie intreaga materie ceruta la examen, structurata si analizata exact in stilul in care trebuie sa le tratati pentru nota maxima la examen.
Domeniu sensibil, greu de asimilat si dificil de incadrat in formularistica unui examen, tematica examenului de religie implica multa cunoastere si munca organizata, pentru asimilare.

Lucrarea contine 20 de teste REZOLVATE realizate dupa subiectele elaborate de Ministerul Educatiei Nationale - Centrul National de Evaluare si Examinare, in conformitate cu programa specifica examenului de Definitivare pentru catedra de Religie.

Structura unui test contine doua subiecte, primul valoreaza 60 puncte, iar cel de-al doilea - 30 puncte. Subiectul I are exercitiile I. A. cu subpunctele a, b, c si I. B. cu subpunctele a, b, c. Subiectul al II-lea cuprinde exercitiile II. A. cu subpunctele a, b, II. B. si II. C.
Tematica la disciplina de specialitate cuprinsa in lucrare vizeaza:
Domenii teologice
  • Dogmatica
  • Teologie biblica
  • Morala si spiritualitate crestina
  • Istorie bisericeasca universala
  • Istoria Bisericii Ortodoxe Romane
  • Liturgica
  • Misiune crestina, catehetica si apologetica ortodoxa
Culegerea vizeaza urmatoarele competente:
  • operarea cu adevarurile fundamentale de credinta si cu elementele de didactica si de metodica a predarii Religiei;
  • organizarea situatiilor de invatare si a celor educationale, in general, in conformitate cu valorile morale si spiritual specifice disciplinei Religie;
  • aplicarea principalelor documente scolare reglatoare in vigoare - planuri-cadru, programe scolare, programe pentru examene nationale.
Comandati acum culegerea de Teste rezolvate de Religie Ortodoxa pentru reusita la examenul de definitivare!
Daca iti place lucrarea Teste rezolvate de Religie Ortodoxa pentru reusita la examenul de definitivare, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Teste rezolvate de Religie Ortodoxa pentru reusita la examenul de definitivare. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Teste rezolvate de Religie Ortodoxa pentru reusita la examenul de definitivare"

8 - 1 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Caiet de lucru - Teste practice de limba si literatura romana pentru clasele V-VIII Literatura romana. Rezumatele textelor studiate in clasele V-VIII Pret standard136,50 RON Pret promotional109,20 RON Economisiti 27,30 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x