Reguli de punctuatie si ortografie pentru elevi si nu numai

Stoc disponibil
Adauga in cos
46,20 RON
Stoc disponibil
PMC: 46,20 RON
Instrument practic 100%, Reguli de punctuatie si ortografie - pentru elevi si nu numai acopera acum orice lacuna privind exprimarea corecta in limba...
5.00 / 5

2 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
148
Format:
Carte
ISBN:
978-606-47-0744-4
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Reguli de punctuatie si ortografie pentru elevi si nu numai se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
“Hai sa mancam copii!” sau “Hai sa mancam, copii!” 
Secretul
semnelor de punctuatie


Exprimarea in scris necesita utilizarea unor simboluri grafice cu ajutorul carora sa poata fi redate sentimente, emotii. Astfel se explica crearea punctuatiei - un sistem de semne conventionale cu rol determinant in marcarea in scris a pauzelor, a intonatiei, a starilor emotionale etc.

Ghidul Reguli de punctuatie si ortografie pentru elevi si nu numai iti explica pas cu pas ce semne folosesti in scriere atunci cand:
  • incepi sau sfarsesti o comunicare,
  • faci o pauza de respiratie, 
  • creezi suspans,
  • adresezi o intrebare,
  • comanzi sau te miri.
In sectiunea semnelor de punctuatie gasesti prezentate, explicate si exemplificate: 
* cratima * doua puncte * ghilimelele * linia de dialog * paranteza * punctul * punctul si virgula * punctele de suspensie * semnul exclamarii * semnul intrebarii * virgula. Sfarsitul capitolului este marcat de prezenta solutiilor si exercitiilor pentru insusirea corecta a regulilor. 

Comanda acum ghidul tau! Descopera toate subtilitatile pe care aceste semne le exprima! Ele te ajuta sa exprimi fidel si nuantat tot ceea ce doresti! Altfel... poti ajunge la: "Hai sa mancam copii!” in loc de "Hai sa mancam, copii!"
Daca iti place lucrarea Reguli de punctuatie si ortografie pentru elevi si nu numai, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Reguli de punctuatie si ortografie pentru elevi si nu numai. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
5.00 / 5
2 review-uri
5 stele (2)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
31 august 2022 16:52
Adaugat de: luiza.vintila

Este foarte interesanta aceasta carte si orice elev si nu numai, ar trebui sa o aiba.Lucrurile sunt bine structurate, iar fetei mele ii face mare placere sa o citeasca. Chiar la insistentele ei am comandat-o.

( 5 / 5 )
06 august 2022 16:58
Adaugat de: luana.v21

O carte foarte interesanta si practica. Am comandat-o pentru baiatul meu, insa m-a atras si pe mine.O recomand!

Spune-ti parerea despre
"Reguli de punctuatie si ortografie pentru elevi si nu numai"

4 + 7 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Teste rezolvate la limba si literatura romana clasa a VIII-a Evaluarea Nationala. Culegere Teste rezolvate la matematica clasa a VIII-a Pret standard136,50 RON Pret promotional109,20 RON Economisiti 27,30 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x