Ghidul practic al invatatorului clasele III-IV

Stoc disponibil
Adauga in cos
99,75 RON
Stoc disponibil
PMC: 99,75 RON
Fise, teste si proiecte gata redactate pentru elevii claselor III-IV
3.67 / 5

2 review-uri Adauga propriul review
Format:
Stick
ISBN:
978-606-47-0354-5
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Ghidul practic al invatatorului clasele III-IV se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Fise, teste, proiecte inedite pentru educarea distractiva a elevilor din clasele III-IV

Va oferim acum solutia gasita si testata de un grup de cadre didactice, cu vasta experienta pedagogica si cu multa dragoste pentru copii. Coordonati de dna invatatoare Camelia Vlad, acestia au alcatuit Ghidul practic al invatatorului clasele III-IV.

Bazat pe programa scolara, ghidul urmareste:
  •  educarea copiilor in mod distractiv;
  •  dezvoltarea gandirii logice;
  •  imbunatatirea comunicarii;
  •  cultivarea talentelor;
  •  stimularea creativitatii si a imaginatiei;
  •  dezvoltarea abilitatilor de lucru individual sau in echipa.

Sute de fise, teste si proiecte gata REDACTATE, numai BUNE DE PRINTAT si DE DISTRIBUIT fiecarui elev in parte! 

Exercitiile, realizate intr-un mod atractiv, adaptate noilor generatii de elevi, respecta intocmai programa scolara in vigoare, fara insa a pune accent pe rigiditatea cu care elevii sunt obisnuiti azi. Ele ofera libertate de exprimare, de gandire si chiar de actiune! De aceea copiii au reactionat pozitiv la acestea acceptand cu drag “joaca de-a scoala”.

Ghidul practic al invatatorului pentru clasele III-IV cuprinde:
* 34 de fise, teste si proiecte la limba si literatura romana (cu peste 120 de exercitii)
* 42 de fise, teste si proiecte la matematica si explorarea mediului (cu peste 300 de exercitii).

Acceptati si dvs. aceasta provocare: aceea de a fi in pas cu timpurile, de a lucra cu instrumente educationale noi, potrivite timpurilor in care traim! Permiteti copiilor din clasa dvs. sa se bucure de un proces educational destins, placut, lipsit de rigiditatea sistemului vechi! Da! Scoala este obligatorie, dar nu trebuie sa fie si neplacuta! 

Ghidul practic al invatatorului va ajuta acum sa experimentati si dvs., cu rezultate excelente, un nou sistem de predare si o noua forma de relationare cu elevii!
  •  Scapati acum de stresul alcatuirii materialelor didactice pentru fiecare ora! Aveti acum la dispozitie sute de exercitii gata, pentru tot anul scolar!
  •  Gasiti noi surse de inspiratie si creativitate pentru comunicarea dvs. cu elevii!
  •  Aveti deja la indemana materiale didactice profesionist intocmite cu ajutorul carora elevii dvs. pot exersa, repeta si fixa notiunile predate.
  •  Copiii beneficiaza de materiale distractive, alcatuite pe intelesul lor, lectii-joc, nicidecum teme! 
  •  Castigati timp pentru dvs.!
  •  Castigati admiratia si atasamentul elevilor incantati de metodele dvs. de predare!
Comandati acum Ghidul practic al invatatorului pentru clasele III-IV!
 
Daca iti place lucrarea Ghidul practic al invatatorului clasele III-IV, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Ghidul practic al invatatorului clasele III-IV. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
3.67 / 5
2 review-uri
5 stele (2)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
02 ianuarie 2021 10:49
Adaugat de: anca.t

O lucrare foarte buna, mai ales in timpul scolii online! Atat parintii cat si elevii apreciaza testele de pe acest stick. Recomand!

( 5 / 5 )
03 aprilie 2019 09:46
Adaugat de: mihaia

Sunt invatator, dar marea mea pasiune a fost intotdeauna matematica. De aceea am sa vorbesc in cifre. Folosesc Ghidul practic pentru clasele III-IV de 1 luna. In acest timp atentia copiilor a crescut simtitor (cam 30%!), dorinta lor de a lucra individual sau in echipa le-a stimulat spiritul de competitivitate si rata de raspuns la ore a crescut si ea cu 50%! Nivelul calificativelor s-a mutat din zona de suficienta in zona de bine si foarte bine! Timpul meu de pregatire a lectiilor s-a micsorat cu 80%! Cu asa instrumente sa tot lucrezi!

Spune-ti parerea despre
"Ghidul practic al invatatorului clasele III-IV"

6 + 7 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Teste rezolvate la limba si literatura romana clasa a VIII-a Evaluarea Nationala. Culegere Teste rezolvate la matematica clasa a VIII-a Pret standard136,50 RON Pret promotional109,20 RON Economisiti 27,30 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x