Fise distractive pentru gradinita

Stoc disponibil
Adauga in cos
57,75 RON
Stoc disponibil
PMC: 57,75 RON
Fise distractive pentru gradinita - grupa mica, grupa mijlocie, grupa mare
Pagini:
120
Format:
20x26
ISBN:
978-606-47-0799-4
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Fise distractive pentru gradinita se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Sa invatam distrandu-ne!

Lucrarea contine 100 de fise distractive si educationale, toate din cele mai variate domenii, dedicate copiilor cu varsta intre 3-6/7 ani. Regasiti aici Fise educationale de invatat numerele, Fise logice si distractive, Fise pentru recunoscut litere samd. Tot ce il atrage pe copilul dvs. este pus sub o forma distractiva si cat mai interesanta, astfel incat... sa va jucati inteligent si sa invatati in acelasi timp.

Lucrarea Fise distractive pentru gradinita contine:
* notiuni structurate conform programei scolare in vigoare si Curriculumului pentru invatamantul prescolar
* fise structurate pe grade de dificultate in asimilare, corelate cu varsta copilului (fise pentru grupa mica, mijlocie si mare)
* fise DISTRACTIVE (invatarea prin JOC) – atractiv colorate, placute ochiului, „aerisite” fara a crea apasatoarea senzatie de obligativitate, totul e JOACA!
* fise create de autoarea Alexandra Fulas, tanara, cu suflet de copil – avantaj valorificat din plin, varsta permitandu-i sa se joace creativ cu personaje haioase de desene animate, atat de placute copiilor.

Cele 100 de fise sunt structurate pe diverse domenii de activitate:
* Matematica: Identificarea multimilor de elemente de acelasi fel, a culorilor, compararea obiectelor (putine-multe; mic-mare; scurt-lung), formarea de perechi, invatarea cifrelor, vecinii numerelor, descompunerea numerelor, adunarea si scaderea;

* Educarea limbajului: Recunoasterea obiectelor/fiintelor, formularea de propozitii (La ce se foloseste…? Ce faci cu…?), Descrierea unor obiecte, fiinte, peisaje, Singular-Plural, despartirea in silabe, recunoasterea elementelor grafice, asocierea de imagini, poezii, personaje din povesti, poveste cu inceput dat;

* Cunoasterea mediului: Familia, corpul uman, anotimpurile, obiectele de imbracaminte, obiectele de igiena personala, organele de simt, mijloacele de transport, animalele, meseriile;

* Educatie pentru societate: Fise educationale: "Ce bine e sa fii curat!", Zilele saptamanii, "Cum ne comportam la masa", "Asa da, asa nu!" Momentele zilei, Importanta fructelor si a legumelor, alimentele preferate, "Suntem colegi, suntem prieteni", "Ne jucam frumos", "Sunt politicos", "Corect sau gresit?", "Siguranta mea", "Ma comport frumos cu ceilalti", animalul de companie, "Respect natura", "Prietenul meu, semaforul", "Da sau nu?".

Instrument de lucru educativ, adresat copiilor de gradinita, pe etape distincte de varsta si capacitate de asimilare, culegerea distractiva pentru gradinita are ca obiective:
  •  dezvoltarea capacitatii de acumulare si asimilare a cunostintelor primare ale copilului;
  •  dezvoltarea imaginatiei si a creativitatii acestuia;
  •  dezvoltarea vocabularului si a capacitatii de comunicare;
  •  cresterea capacitatii de gandire individuala si, in anumite situatii, gasirea de solutii si forme de exprimare.
Comandati-le acum pentru juniorul din familia dvs. sau copiii dvs. din gradinita. Oricand un cadou util si placut, Fisele distractive pentru gradinita reprezinta cea mai eficienta solutie pentru timp placut petrecut in mod util alaturi de copiii dragi!

Daca iti place lucrarea Fise distractive pentru gradinita, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Fise distractive pentru gradinita. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Fise distractive pentru gradinita"

4 + 6 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Pachete produse
MATEMATICA - Exercitii si probleme clasa a IV-a - Recapitulare pentru Evaluarea Nationala Matematica distractiva pentru clasele a III-a si a IV-a Pret standard115,50 RON Pret promotional92,40 RON Economisiti 23,10 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x