Bacalaureat. Teste rezolvate la limba si literatura romana - profil real

Stoc disponibil
Adauga in cos
68,25 RON
Stoc disponibil
PMC: 68,25 RON
50 de teste in conformitate cu programa BAC la limba si literatura romana
5.00 / 5

2 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
256
Format:
20x26
ISBN:
978-606-47-0751-2
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Bacalaureat. Teste rezolvate la limba si literatura romana - profil real se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Teste in conformitate cu 
programa BAC la limba si literatura romana

Copilul dvs. se afla in fata unui pas important din viata lui: examenul de bacalaureat, altadata numit si examenul de maturitate. 

Sunteti ingrijorat? E normal! Pentru ca trecerea cu bine a examenului de bac inseamna: accesul la o anumita facultate, ba chiar si un loc in strainatate unde se pot face studiile academice, o anumita profesie si deci un anumit drum in viata.

Pregatiti-va din timp copilul pentru examenul de Bacalaureat de la finalul clasei a XII-a
Limba si Literatura Romana - proba scrisa - 1 iulie 2024


Divizia Invatamant din cadrul Rentrop & Straton si colectivul de autori condus de doamna profesor Cristina Scurtu vin acum in sprijinul elevilor care vor sustine examenul de bacalaureat!

Propunerea noastra, concreta si la obiect, vizeaza proba de Limba si literatura romana si cuprinde 50 de teste REZOLVATE, care urmaresc fixarea notiunilor specifice din programa Ministerului pentru profilul real.

Comandati acum pentru copilul dvs. culegerea Bacalaureat. Teste rezolvate la limba si literatura romana – profil real.

De la Eminescu la Eugen Lovinescu

Lucrarea ajuta elevul sa se pregateasca in mod corespunzator diversele genuri si specii literare – de la basmul cult, la balada, nuvela, roman, comedie, drama, poezie pana la roman modern sau critica literara.

In culegere se gasesc texte ce includ autorii studiati la clasa: Mihai Eminescu, Ion Creanga, I. L. Caragiale, Ioan Slavici, George Bacovia, Lucian Blaga, Tudor Arghezi, Ion Barbu, Mihail Sadoveanu, Liviu Rebreanu, Camil Petrescu, George Calinescu, Marin Preda, Nichita Stanescu, Marin Sorescu, Titu Maiorescu, Eugen Lovinescu.

Comandati acum lucrarea pentru profilul real! Ii asigura asimilarea completa a tuturor temelor si autorilor studiati la clasa! Rezolvarea corecta si in timp util a subiectelor similare celor ce se regasesc pe foaia de examen! Respectand intocmai cerintele pentru nota 10!

Achizitionati acum pentru copilul dvs. lucrarea care-i asigura:

* pregatirea temeinica la limba si literatura romana pentru bacalaureat
* asimilarea modului corect de tratare si rezolvare a unor subiecte tip examen
* antrenament pentru rezolvarea subiectelor de examen in timp 
* siguranta si incredere in fortele proprii
* reusita de nota 10 la proba scrisa de limba si literatura romana a examenului de bacalaureat!

Este ceea ce va doriti, nu? Va aduce linistea generata de decizia inteleapta privind sprijinul acordat copilului dvs.! Pentru un examen trecut cu 10!
Daca iti place lucrarea Bacalaureat. Teste rezolvate la limba si literatura romana - profil real, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Bacalaureat. Teste rezolvate la limba si literatura romana - profil real. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
5.00 / 5
2 review-uri
5 stele (2)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
20 decembrie 2023 12:19
Adaugat de: ralucae

Nu stiu cum sunt tratate subiectele in culegerea pentru uman, dar sunt multumita ca cea pentru real acopera toata tematica ceruta pentru examen si inca intr-un mod foarte potrivit pentru niste elevi care au in cap doar calculatoare, informatica si materii de real. Astfel si ei se pot pregati pentru proba de romana in mod corespunzator.

( 5 / 5 )
15 mai 2023 11:46
Adaugat de: danp

S-a dovedit foarte utila pentru recapitularea finala. Puncteaza si sintetiteaza foarte bine elementele importante pentru bac. Recomand cu incredere!

Spune-ti parerea despre
"Bacalaureat. Teste rezolvate la limba si literatura romana - profil real"

4 + 8 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
MATEMATICA - Exercitii si probleme clasa a IV-a - Recapitulare pentru Evaluarea Nationala Matematica distractiva pentru clasele a III-a si a IV-a Pret standard115,50 RON Pret promotional92,40 RON Economisiti 23,10 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x