Corespondenta detaliata a conturilor

Corespondenta detaliata a conturilor
Stoc disponibil
Adauga in cos
126,00 RON
Stoc disponibil
PMC: 126,00 RON
Corespondenta detaliata a conturilor te ajuta sa faci slalom urias printre cele peste 500 de conturi si subconturi contabile, cu dezinvoltura!
3.50 / 5

1 review Adauga propriul review
Pagini:
164
Format:
15 x 21 cm
ISBN:
978-606-47-1002-4
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Corespondenta detaliata a conturilor se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.

Lucrarea Corespondenta detaliata a conturilor pe principalele tipuri de operatiuni a fost actualizata in urma modificarilor aduse de cele 5 conturi introduse:

  • contul 467 „Datorii aferente distribuirilor interimare de dividende”
  • contul 6053 „Cheltuieli privind consumul de gaze naturale”
  • contul 6058 „Cheltuieli cu alte utilitati”
  • contul 694 „Cheltuieli cu impozitul pe profit rezultat din decontarile in cadrul grupului fiscal in domeniul impozitului pe profit”
  • contul 794 „Venituri din impozitul pe profit rezultat din decontarile în cadrul grupului fiscal în domeniul impozitului pe profit”.
De ce ar trebui sa comanzi chiar ACUM exemplarul tau. 8 motive incontestabile
 
1. Lucrarea, in format tiparit, atinge in cele peste 100 de pagini un subiect sensibil, esential pentru corectitudinea si legalitatea documentelor tale justificative: corespondenta conturilor. Este UNICA lucrare cu acest subiect pe piata de specialitate!
 
2. Iti simplifica si securizeaza munca scutindu-te de erori in inregistrarile tale contabile. Ordinul nr. 1.802/2014 nu contine corespondenta conturilor. Ori tocmai aceasta corespondenta pune in lumina operatiunile principale desfasurate de firma care trebuie sa fie inregistrate in debitul/creditul fiecarui cont contabil. Lucrarea de fata te ghideaza in activitatea cotidiana, pentru rezolvarea problemelor aparute (atat cele uzuale, cat si cele mai putin frecvente).
 
3. Economisesti timp si energie pentru obtinerea unor raspunsuri corecte, sigure, perfect legale, extrem de utile pentru munca ta!
 
4. Gasesti raspuns corect in doar cateva secunde la orice intrebare a ta legata de corespondenta conturilor!
 
5. Te ajuta sa: 
  • eviti inregistrari contabile gresite care se reflecta in situatii financiare eronate
  • ai mereu o imagine fidela a performantei financiare a firmei tale
  • iei intotdeauna deciziile potrivite pentru economia firmei tale!
6. Iti inlesneste cunoasterea aprofundata si utilizarea corecta a claselor de conturi si a conturilor.

7. Este un instrument gandit si creat exclusiv pentru a usura si securiza munca tuturor contabililor! Cu limbaj lesne de inteles si clasificari logice, aceasta lucrare se constituie intr-un instrument de lucru 100% practic! N-ar trebui sa lipseasca niciunui contabil!
 
8. Elimina riscul amenzilor care pot ajunge si la 4.000 de lei pentru o singura inregistrare contabila incorecta! 
Daca iti place lucrarea Corespondenta detaliata a conturilor, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Corespondenta detaliata a conturilor. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
3.50 / 5
1 review
5 stele (0)
4 stele (1)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 4 / 5 )
16 martie 2023 12:40
Adaugat de: george.vasii

Am vazut ca aveti multe carti pe stick. Mi-ar placea sa fie si aceasta in format stick pentru ca mi-ar fi mai usor sa gasesc informatia. Este foarte stufoasa, cuprinde multe informatii utile si calitative. Are 4 stele doar pentru format

Spune-ti parerea despre
"Corespondenta detaliata a conturilor"

3 + 4 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Cartea Verde a TVA Marea Carte Verde a Monografiilor Contabile 2024 (varianta tiparita) Pret standard397,95 RON Pret promotional278,25 RON Economisiti 119,70 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x