e-Factura si e-Transport: 100 de spete rezolvate

e-Factura si e-Transport: 100 de spete rezolvate
Stoc disponibil
420,00 RON  (-50%)
210,00 RON
Oferta valabila intre: 29 Martie 2024 -  29 Aprilie 2024
Limba:
Romana
TVA:
5%
Adauga pachetul in wishlist Ajutor Print
+4021 209.45.12
Garantia returnarii produselor
Livrare gratuita
Informatie de specialitate
Facturarea electronica a generat in practica probleme greu de anticipat. Iar in ceea ce priveste sistemul e-Transport, acesta a adus practic o schimbare radicala a modului de lucru al firmelor si a generat o multime de situatii foarte dificil de gestionat. Totul sub amenintarea unor sanctiuni drastice – amenzi de pana la 100.000 de lei, confiscarea contravalorii bunurilor nedeclarate sau chiar pedepse cu inchisoarea!

Insa acum aveti acces la solutii sigure pentru situatiile pe care le intalniti in practica.

Comandati lucrarile:
* e-Factura in 50 de intrebari si raspunsuri
* e-Transport in 50 de intrebari si raspunsuri
si veti putea gestiona fara stres toate schimbarile aduse.

Plasati acum o comanda si beneficiati de 50% REDUCERE!

Lucrarea "e-Factura in 50 de intrebari si raspunsuri" explica excelent legislatia in vigoare in ceea ce priveste sistemul e-Factura si ofera solutii sigure.
Exemple de probleme solutionate in lucrare!
1. O factura incarcata in sistemul e-Factura poate fi platita in numerar?
2. Daca dintr-o eroare la intocmirea facturilor de prestari servicii s-a omis un numar de facture, acea factura se anuleaza. Se declara in Ro e-Factura?
3. Facturile de la transportatori se vor incarca in E-factura, dar ei sunt obligati sa incarce si CMR-ul in E-factura sau le vom primi intr-o corespondenta email/posta?
4. Facturile de la UBER catre persoane juridice trebuie trimise in e-Factura?

Simpla parcurgere a celor 50 de spete rezolvate dovedeste cat de complexe sunt lucrurile in realitate si cate chestiuni de detaliu pot aparea. Dar dvs. puteti gestiona aceste schimbari fara stres. Consultati lucrarea E-Factura in 50 de intrebari si raspunsuri si veti fi mai linistit, avand la indemana solutiile unor specialisti de top.


Lucrarea "E-Transport in 50 de intrebari si raspunsuri" contine solutii pentru cele mai delicate intrebari ale contribuabililor privind Sistemul e-Transport, inclusiv intrebari din sectiunea specializata de pe site-ul ANAF.

Exemple de intrebari extrase din lucrare

Intrebare:
  • „In cazul unui import, marfurile ajung pe cale maritima in portul Constanta si de acolo sunt transportate rutier in interiorul tarii, pana la sediul societatii. Este necesara raportarea in sistemul Ro e-Transport, pentru transportul rutier din port pana la sediul societatii?”
Intrebare:
  • „O societate transporta la comanda persoanelor fizice autoturisme rulate din Europa. Cine are obligatia obtinerii codului UIT si a declararii in sistemul RO e-Transport?”
Intrebare:
  • „Pentru achizitiile intracomunitare, marfuri diverse sau marfuri cu risc ridicat de valori mici, se transmite e-Transport?”

Lucrarea explica excelent prevederile principalului act normativ in domeniu, OUG 41/2022, dar si toate modificarile si completarile ulterioare aduse de OUG 106/2022, OUG 132/2022, OUG 115/2023.

Asadar, comandati cele doua lucrari care va pun la dispozitie solutiile expertilor.
Pachete produse
MATEMATICA - Exercitii si probleme clasa a IV-a - Recapitulare pentru Evaluarea Nationala Matematica distractiva pentru clasele a III-a si a IV-a Pret standard115,50 RON Pret promotional92,40 RON Economisiti 23,10 RON
Adauga pachetul in wishlist
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x