Sinceritatea unui oras. Londra

Sinceritatea unui oras. Londra
Stoc disponibil
Adauga in cos
59,85 RON
Stoc disponibil
PMC: 59,85 RON
Londra – orasul pe care trebuie “sa-l vezi si sa-l revezi ori de cate ori doresti si buzunarul iti permite”
5.00 / 5

2 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
148
Format:
-
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Sinceritatea unui oras. Londra se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.

Prin Londra, la brat cu ploaia - Calatorie sentimentala in timp si spatiu londonez

Dragul meu cititor pasionat de calatorii,

Daca inima iti da ghes catre orasul in care ploaia, familia regala, Big Ben, Tamisa, Hyde Park, autobuzele supraetajate, cabinele de telefon rosii si David Beckham reprezinta esenta britanica, te invit sa pornesti la drum!

Indiferent ca raze blande de soare se furiseaza molcom printre frunzele deja ruginite ale copacilor sau ca stropi marunti de ploaie bat ritmic in feresti, asezat comod in fotoliul tau favorit iti poti incepe “calatoria”. Primul pas al “drumului de o mie de mile”: cel mai recent volum de calatorie al scriitorului Dan Manusaride - “Sinceritatea unui oras. Londra”. Recidivist sentimental, dupa ce a explorat Parisul, te invita acum sa vezi, sa simti si sa…”traiesti” Londra.


Ratiune sau simtire? Ce alegi?

Sigur… Un banal ghid clasic te-ar informa abrupt despre Londra, in cateva cifre si date seci. Unde se afla, cati locuitori adaposteste, cate zone, parcuri, muzee, centre culturale are si cate artere o strabat. Un pic de istorie, un pic de politica, nu prea mult business si ceva cultura. Nimic rau in toate astea, dar… la fel de rece ca si ploaia londoneza, la fel de sec precum umorul englezesc… Este ceea ce cautai?

Deschide in schimb  “Sinceritatea unui oras. Londra” si fii partas la spectacol! Vii si pline de emotie, imaginile si povestile ce descriu Londra vazuta de Dan Manusaride navalesc peste tine. Te invaluie, te cuceresc. Brusc, te trezesti traind si respirand la unison cu fascinantul oras de pe malurile Tamisei!

Pentru ca este un ghid emotional, cald, sincer - molipsit parca de la orasul care, cu indrazneala, exprima intotdeauna exact ceea ce traieste, simte si experimenteaza. Descopera acum Londra- orasul care-ti pune la picioare tot ceea ce are: si nou si vechi, si frumos si urat, si bune si rele!

O poveste de calatorie si, in acelasi timp, o calatorie de poveste prin secole de istorie, urbanistica, arhitectura, arta, cultura, economie, business, politica. Un text sensibil, atractiv, cu un filon de umor fin. Si totul invaluit intr-un evident sentiment de calda afectiune pentru orasul in care ploaia este la ea acasa. Ca, de altfel, si Her Majesty the Queen!

 “Sinceritatea unui oras. Londra” te invita sa descoperi Londra asa cum este in realitate. Ca orasul in care:

* monarhia si gazonul englezesc reprezinta valori traditionale de peste 1000 de ani!
* muzeele importante isi deschid generoase portile invitandu-te sa le descoperi bogatiile, istoria, valorile, traditiile fara a cheltui macar 1 penny!
* plimbarea prin iarba verde a parcurilor este permisa cu bucurie!
* una dintre cele 2000 de lampi cu gaz istorice a functionat pana catre anii ’80!
* oamenii sunt mandri de tara in care traiesc, de stilul lor de viata atat de bine definit
* traditionalul, ineditul, prozaicul, dar si romanatismul sunt prezente la tot pasul.

Descopera Londra care:

* a stiut sa supravietuiasca eroic, ba chiar sa renasca miraculos din propria-i cenusa in care l-a transformat Blitz Krieg - seria de 57 de bombardamente ale aviatiei naziste
* la 1690 inaugura primul drum regal din Anglia iluminat cu 300 de lampadare
* adaposteste pe Belgrave Square cel mai bantuit pub – The Grenadier
* are cel mai traficat aeroport european – Heathrow - cu peste 70 de milioane de calatori care vin/pleaca pe/de pe aeroport anual.

De ce-ar trebui neaparat sa ai acest volum

Alege o calatorie inedita in locul banalului ghid turistic lipsit de emotie! Alege “Sinceritatea unui oras. Londra” - o escapada inceputa chiar din caldura fotoliului tau favorit!

Asiduu scormonitor in cronicile orasului, Dan Manusaride aduce la lumina, intr-o maniera atractiva si captivanta, tot ceea ce mintea si sufletul tau ar trebui sa afle despre asezarea intemeiata candva de catre romani pe malul Tamisei:

1. pagini de suflet din istoria acestui oras, a regilor care au carmuit acest regat
2. istoria grandioaselor sale cladiri, a minunatelor sale palate, a galeriilor impresionante si a pasilor ce le-au strabatut
3. povesti despre drumuri, poduri, artere care leaga simbolic trecutul de prezent si viitor
4. istoriile strazilor, ale parcurilor si ale oamenilor care au lasat Londrei ceva memorabil
5. zeci, sute, mii de informatii privind bogatiile artistice si culturale ale acestui oras
6. intamplari, evenimente si franturi din viata unuia dintre cele mai frumoase orase ale lumii.

Ce-ti mai ramane de facut? Evident, bagajul! Si ai grija! Nu uita umbrela! Doar mergi in orasul in care “ploaia face parte din viata de zi cu zi”!

Iar “Sinceritatea unui oras. Londra” pune-o in bagajul de mana! Te conduce cu emotie la spectacolul londonez! Have a nice journey!
Daca iti place lucrarea Sinceritatea unui oras. Londra, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Sinceritatea unui oras. Londra. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
5.00 / 5
2 review-uri
5 stele (2)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
12 martie 2018 09:41
Adaugat de: otlliarizescu

Am aflat mai multe despre acest oras fascinant, pe care l-am vizitat in 2011. Acum, cand il voi revizita in vara, voi descoperi aspecte si lucruri noi. Recomand cu drag cartea!

( 5 / 5 )
18 septembrie 2017 16:21
Adaugat de: laur_bike00

am vizitat Londra dupa ce am citit cartea asta, pur si simplu am reusit sa ma indragostesc de un oras citind o carte.

Spune-ti parerea despre
"Sinceritatea unui oras. Londra"

2 + 2 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Manual de prim ajutor si interventie in situatii de urgenta Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic Pret standard231,00 RON Pret promotional138,60 RON Economisiti 92,40 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x