Instruire si testare SSM. 5 modele de teste si instructiuni proprii SSM

-20% Instruire si testare SSM. 5 modele de teste si instructiuni proprii SSM
Stoc disponibil
Adauga in cos
115,50 RON  (-20%)
92,40 RON
Stoc disponibil
Oferta valabila intre: 26 Februarie 2024 -  30 Aprilie 2024  | PMC: 92,40 RON
In ce domeniu activeaza firma dvs.? Va oferim exact testele specifice! Am pregatit seturi de instructiuni si teste specifice pentru 5 mari categorii...
3.67 / 5

2 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
100
Format:
-
ISBN:
978-606-47-0482-5
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Instruire si testare SSM. 5 modele de teste si instructiuni proprii SSM se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
In ce domeniu activeaza firma dvs.? Va oferim exact testele specifice!

Am pregatit seturi de instructiuni si teste specifice pentru 5 mari categorii de activitati, unde sigur va incadrati si dvs.:
  1. Activitati de birou
  2. Constructii
  3. HORECA
  4. Transporturi
  5. Unitati medicale (farmacii, clinici private, etc.)
Si pentru toate aceste categorii de activitati va oferim:
  • Instructiuni proprii SSM;
  • Instructiuni cu masuri anti-COVID;
  • Instructiuni proprii SSM pentru deplasarea la si de la locul de munca;
  • Modele de teste pentru activitatea respectiva, ce cuprind intrebari din cele 3 instructiuni de mai sus, impreuna cu raspunsurile corecte, desigur.
Insistam si va atragem atentia asupra modelelor de teste prin care verificati cunostintele angajatilor dvs. despre masurile SSM specifice posturilor lor, in contextul COVID-19. Aceste modele de teste sunt unice pe piata si va ajuta punctual la respectarea prevederilor art. 13 lit. f) din Legea nr. 319/2006
Daca iti place lucrarea Instruire si testare SSM. 5 modele de teste si instructiuni proprii SSM, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Instruire si testare SSM. 5 modele de teste si instructiuni proprii SSM. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
3.67 / 5
2 review-uri
5 stele (2)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
22 ianuarie 2021 16:55
Adaugat de: pascu.madalin

Foarte utile informatiile, mai ales ca sunt cuprinse si masuri anti-covid.

( 5 / 5 )
22 noiembrie 2020 15:00
Adaugat de: grigore_ana

Imi sunt foarte utile informatiile. Ma incadrez la categoria unitati medicale-farmacii si ma bucura foarte mutl ca au fost introduse si informatii legate de masuri anti-covid. Cand am cautat, aceasta era singura lucrare care oferea tipul acesta de informatii.

Spune-ti parerea despre
"Instruire si testare SSM. 5 modele de teste si instructiuni proprii SSM"

3 + 9 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Manual de prim ajutor si interventie in situatii de urgenta Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic Pret standard231,00 RON Pret promotional138,60 RON Economisiti 92,40 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x