Lupta impotriva Cancerului

Lupta impotriva Cancerului
Stoc disponibil
Adauga in cos
95,55 RON
Stoc disponibil
PMC: 95,55 RON
Medicamentele NU sunt mereu raspunsul! Industria farmaceutica este declarata cea mai profitabila industrie la nivel mondial in ultimii 3 ani. Aceasta...
Format:
CD
ISBN:
978-606-47-0117-6
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Lupta impotriva Cancerului se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Medicamentele NU sunt mereu raspunsul!

Industria farmaceutica este declarata cea mai profitabila industrie la nivel mondial in ultimii 3 ani. Aceasta nu ar exista fara un "public tinta". Chimistul Shane Ellison afirma ca interesul producatorilor de medicamente este sa trateze simptomele, nu bolile, dar si sa inventeze noi afectiuni care trebuie tratate.

Da, ai citit bine. Industria farmaceutica NU lucreaza in folosul tau. Corpul tau lucreaza in folosul tau, iar ca sa il ajuti ai nevoie de o alimentatie corecta si de miscare, nu de chimioterapie si terapie cu radiatii!

NU EXISTA MEDICAMENTE FARA EFECTE SECUNDARE!

Singura alternativa ramane sa te reorientezi catre medicamentele pe baza de plante sau, mai degraba, catre metode naturiste de tratament. Ceaiurile, regimurile personalizate, consumul responsabil de alimente – toate acestea au efecte curative de netagaduit!

Ghidul practic Lupta impotriva Cancerului! prezinta meniul anticancer al Dr. Budwing, pentru fiecare zi din saptamana, timp de o luna. Dimineata, pranz si seara. Tot ce trebuie sa faci este sa respecti dieta, care este 100% naturala.

Trebuie luat in considerare si faptul ca organismul reactioneaza la emotii mai puternic decat ne dam seama. Cercetatorii si psihologii au dovedit ca exista 5 emotii foarte daunatoare organismului:
  • frica, in raport cu un pericol real sau imaginar, se manifesta la nivelul stomacului si al rinichilor, in zona lombara si chiar la nivelul gatului, daca este asociata cu
teama de a se exprima;
  • neiertarea slabeste sistemul imunitar si inima;
  • furia sau frustrarea venita din sentimentul de neputinta se manifesta la nivelul ficatului, al cefei, al stomacului si al picioarelor;
  • nesiguranta sau increderea scazuta in sine afecteaza stomacul, genunchii, gleznele, coloana vertebrala, gatul si musculatura umerilor;
  • rusinea se manifesta la nivelul stomacului, al coloanei vertebrale, al picioarelor si al pielii.

De aceea trebuie sa lucrezi cu tine pentru a-ti invinge temerile si a accepta greselile tale si ale celorlalti, incercand sa atingi un nivel de echilibru intern si spiritual.

De-ti vine sa crezi sau nu, emotiile sunt profund influentate de alimentele pe care le consumam, iar acesta este inca un motiv sa urmezi recomandarile alimentare din lucrarea Lupta impotriva Cancerului! Astfel, previi aparitia cancerului, tratezi cancerul daca acesta s-a instalat deja sau combati recidivarea acestuia.
Daca iti place lucrarea Lupta impotriva Cancerului, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Lupta impotriva Cancerului. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Lupta impotriva Cancerului"

3 + 3 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Cheltuieli deductibile si nedeductibile Declaratia 101 si Impozitul pe profit. Noutati fiscale 2024 - RSonline Pret standard420,00 RON Pret promotional210,00 RON Economisiti 210,00 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x