257 de cartonase distractive in limba germana

257 de cartonase distractive in limba germana
Stoc disponibil
Adauga in cos
79,73 RON
Stoc disponibil
PMC: 79,73 RON
257 de cartonase pun bazele vocabularului german pentru copilul tau Stimate parinte, bunic, educator Presa nord-europeana prezinta frecvent studii de...
Pagini:
257
Format:
8 x 7,5 cm
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
19%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul 257 de cartonase distractive in limba germana se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.

257 de cartonase pun bazele vocabularului german pentru copilul tau


Stimate parinte, bunic, educator

Presa nord-europeana prezinta frecvent studii de caz cu privire la copii prescolari pasionati de invatarea limbilor straine. (Vezi cazul unei fetite de 6 ani din Finlanda, care, vizionand in mod repetat cartonase cu imagini ale unor obiecte si auzind numele lor in engleza, a fost in stare sa invete destul de rapid cea de-a doua limba- engleza, la nivel auditiv si oral.)

Cele 257 de cartonase tematice ilustreaza:
* litere
* cifre
* animale si pasari
* fructe si legume 
* culori
* zilele saptamanii
* lunile anului
* anotimpuri
* vreme
* vestimentatie
* parti ale corpului.

Adica mai toate notiunile ce alcatuiesc baza vocabularului unei limbi. De-aici si pana la simplul dialog mai e doar 1 pas: cel al micilor propozitii, pe care deja puteti sa le exersati!

„Copiii aflati la vârste fragede ( 4+) dezvolta rapid abilitati lingvistice incredibile si absorb instantaneu ceea ce aud si vad.", spune Erika Levy, Ph.D., profesor asistent de patologie lingvistica si de limba la Columbia University Teachers College din New York City. "Ei pot invata sa inteleaga cuvintele noi in doua limbi diferite, la o rata fenomenal de rapida". 

si nu trebuie neaparat sa-ti duci copilul la clase speciale de limbi straine pentru ca ei sa auda cuvintele repetate intr-o alta limba. Cele 257 de cartonase cuprinse in setul nostru te ajuta sa faci chiar tu inceputul acestui joc! E foarte simplu!

Ii arati cartonasul, rostesti numele in germana al obiectului prezentat in imagine si-l pui sa repete! Ai sa fii uimit de rapiditatea cu care aceste notiuni se fixeaza in memoria copilului. Astfel, in scurt timp va fi in stare sa:
• separe intr-un grup distinct animalele si sa le denumeasca pe fiecare in parte
• aleaga din teancul de cartonase doar pe cele care reprezinta fructele, numinudu-le pe fiecare in parte
• recunoasc? toate culorile si sa numere
• identifice cartonasele care ilustreaza literele alfabetului si sa formuleze cuvinete (cunoscute) care incep cu acele litere.

Daca esti constient ca:

  • la varste mici copiii sunt deosebit de receptivi

  • invatarea este mai rapida atunci cand este asociata cu jocul

  • acest set de cartonase ilustrate te poate ajuta sa pui bazele vocabularului german al copilului tau...

nu mai zabovi!

Nu ezita sa-ti incurajezi copilul si sa-l rasplatesti pentru progresele facute! Vei fi uimit de repeziciunea cu care va retine tot ce-i spui!

Daca iti place lucrarea 257 de cartonase distractive in limba germana, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea 257 de cartonase distractive in limba germana. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"257 de cartonase distractive in limba germana"

3 + 5 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Evaluare Nationala clasa a II-a - Comunicare in limba romana - Teste rezolvate Teste de Evaluare Nationala clasa a II-a - Matematica Pret standard115,50 RON Pret promotional92,40 RON Economisiti 23,10 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x