Totul despre pontaj si programul de lucru

-20% Totul despre pontaj si programul de lucru
Stoc disponibil
Adauga in cos
168,00 RON  (-20%)
134,40 RON
Stoc disponibil
Oferta valabila intre: 26 Februarie 2024 -  30 Aprilie 2024  | PMC: 134,40 RON
Lucrarea contine 81 de raspunsuri pentru cele mai sensibile probleme legate de pontaj, programul de lucru si timp de munca.
4.75 / 5

3 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
N/A
Format:
USB (Stick)
ISBN:
978-606-47-0464-1
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantie 30 de zile
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Totul despre pontaj si programul de lucru se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Totul despre pontaj si programul de lucru
Va oferim un stick ce contine 81 de raspunsuri pentru cele mai sensibile probleme legate de pontaj, programul de lucru si timp de munca, insotite de:
  • comentarii ale specialistilor asupra prevederilor legale despre:
  1. timpul de lucru al lucratorului mobil
  2. compensarea orelor suplimentare
  3. orele suplimentare prestate in delegatie
  4. orele de noapte in zilele de sarbatoare legala
  5. fractiuni de ore si programul de lucru individualizat
  6. evidenta timpului de munca al persoanelor ce desfasoara activitate cu caracter mobil
  7. zile libere pentru concediu de ingrijitor
  8. dovada rudeniei sau a domiciliului in cazul concediului de ingrijitor
  9. recuperare absente de la locul de munca pentru urgente familiale
  •  modele-cadru pentru fisa de pontaj, CIM, acte aditionale;
  •  informatii despre sporuri si recompensarea orelor suplimentare;
  •  atentionari asupra unor capcane din textul de lege.

Toate solutiile prezentate pe stick-ul „Totul despre pontaj si programul de lucru" sunt gandite avand in vedere beneficiul dvs.! Usor de parcurs, usor de inteles, cu temeiul legal comentat - aceste solutii va dezvaluie toate secretele legate de timpul de munca si va protejeaza 100% in cazul oricarui control.

Comandati-l chiar acum!
Daca iti place lucrarea Totul despre pontaj si programul de lucru, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Totul despre pontaj si programul de lucru. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
4.75 / 5
3 review-uri
5 stele (2)
4 stele (1)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 4 / 5 )
07 iulie 2020 11:24
Adaugat de: gianina_popescu

Of! Daca aveam acest produs de la inceputul carierei mele, aveam mai putine fire de par alb in cap.

( 5 / 5 )
10 mai 2020 12:47
Adaugat de: bogdan1993

Acest CD este foarte util pentru mine, de fiecare data cand am o intrebare legata de pontaj si programul de lucru aceasta isi gaseste raspunsul in cadrul acestui ghid

( 5 / 5 )
11 ianuarie 2020 20:26
Adaugat de: magdalena.florea

Foarte interesant CD-ul recomand cu drag dar cu toate astea nu am gasit raspuns la un subiect foarte delicat, programul de wk. Am obs ca toate fast-food-urile angajeaza personal cu program de wk, ca sa nu spun ca sunt f multi minori, mi-as fi dorit sa aflu multe lucruri despre acest subiect. Ce inseamna program de wk? Din ce am vazut concret program de wk inseamna vineri-sambata-duminica. Ar fi dragut daca ati actualiza cd-ul si cu aceasta chichita legislativa. M-as bucura daca as primi si eu actualizarea. In rest nota 10. Multumesc client fidel :)

Spune-ti parerea despre
"Totul despre pontaj si programul de lucru"

5 + 9 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Teste de angajare, evaluare si motivare a angajatilor Hartuirea si discriminarea la locul de munca Pret standard278,25 RON Pret promotional181,65 RON Economisiti 96,60 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x