Curs video - Copywriting, SEO si Optimizarea vanzarilor pentru Magazinele Online

Curs video - Copywriting, SEO si Optimizarea vanzarilor pentru Magazinele Online
Stoc disponibil
Adauga in cos
179,69 RON
Stoc disponibil
PMC: 179,69 RON
3 ore de Sfaturi, Exemple, Solutii si Modele aplicate si testate deja in magazine online de succes de la noi din tara
5.00 / 5

1 review Adauga propriul review
Format:
online
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
19%
Garantie 30 de zile
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Curs video - Copywriting, SEO si Optimizarea vanzarilor pentru Magazinele Online se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Ai un Magazin Online si vrei sa atragi mai multi clienti? Nu e deloc simplu, concurenta este mare si trebuie sa folosesti toate "armele" posibile pentru a lua fata comptitiei. De aceea ai nevoie de sfaturile si expertiza unor oameni care stiu CE trebuie sa faci, CUM trebuie sa faci si, mai ales, CAND trebuie sa faci.

Ce topicuri sunt explicate in Cursul video? Pentru ca solutiile prezentate sa fie mai usor de inteles si aplicat, acesta a fost impartit in 3 Module principale: 

Partea I - Copywritingul pentru indexare: Tehnici si tactici SEO
1. Alegerea cuvintelor-cheie
2. Pagina perfect optimizata
3. Procesul de realizarea a continutului
4. Reguli de optimizare a continutului on page
5. Tehnici pentru optimizarea SEO
6. Tehnici de promovare a continutului

Evident, pentru a fi pe primele pagini in Google ai nevoie de continut. Dar nu orice fel de continut. 
Felul in care alegi despre ce scrii (cuvintele-cheie) trebuie sa se combine perfect cu felul in care folosesti ceea ce ai scris (pagina perfect optimizata) si, mai ales, cu felul in care promovezi pagina in care ai pus acel continut.

Altfel spus - tot ce trebuie sa stii despre Copywritingul pentru indexare: Tehnici si tactici SEO.

Partea a II-a - Copywritingul pentru vanzare: Convingerea si retentia clientului
1. Top reguli copywriting 
2. Optimizarea unui Landing Page sau a Paginii de Produs
3. Cifre, Preturi, Reduceri sau Promotii
4. Cresterea CTR-ului (Click-through Rate = Rata de click)
5. Reducerea Back Bounce rate-ului (rata de parasire rapida a site-ului)
6. Remarketing, Automatizare, E-mailing sau Marketplace?

Nu uita: Optimizarea SEO si Copywritingul sunt doua lucruri diferite! 
Daca ai adus potentialul client in site-ul tau, de ce sa il lasi sa plece fara sa cumpere? Cum il convingi sa cumpere = Tehnici de Copywriting (gen FOMO sau StoryTelling) combinate cu Incentives date de Preturi, Reduceri, Promotii etc.

Toate acestea (si multe altele) sunt cuprinse in discutia despre Copywritingul pentru vanzare: Convingerea si retentia clientului.

Partea a III-a - Mesajele post comanda - cresterea ratei de achitare, upsale si branding
Crezi ca totul s-a incheiat atunci cand clientul apasa butonul "Trimite comanda"? Nimic mai fals. Abia de acum incolo incepe lupta cu confirmarea comenzii (daca iti doresti asta), achitarea ei, adaugarea unui al doilea (sau al treilea) produs la comanda initiala, fidelizarea clientului catre brandul tau etc.

Toate Mesajele (dar si actiunile) post comanda sunt extrem de importante si inseamna un plus de vanzari, de incredere sau de incasari pentru tine si site-ul tau. Comanda acum cursul video - Copywriting, SEO si Optimizarea vanzarilor pentru Magazinele Online
Daca iti place lucrarea Curs video - Copywriting, SEO si Optimizarea vanzarilor pentru Magazinele Online, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Curs video - Copywriting, SEO si Optimizarea vanzarilor pentru Magazinele Online. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
5.00 / 5
1 review
5 stele (1)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
22 august 2019 15:57
Adaugat de: gagu.dan

M-a ajutat foarte mult acest curs. Pentru un incepator, termenii sunt complicati, insa sunt foarte bine explicati si chiar iti face placere sa mai uraresti un capitol. Am parcurs treptat cele trei sectiuni, iar acum incerc sa pun in practica teoria. Se vede munca si experienta din spate. Felicitari!

Spune-ti parerea despre
"Curs video - Copywriting, SEO si Optimizarea vanzarilor pentru Magazinele Online"

1 + 3 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Manual de prim ajutor si interventie in situatii de urgenta Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic Pret standard231,00 RON Pret promotional138,60 RON Economisiti 92,40 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x