Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate

Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
Stoc disponibil
Adauga in cos
103,95 RON
Stoc disponibil
PMC: 103,95 RON
Realizati felicitari decupate! Avantajul lor? Se vand excelent si au o profitabilitate extraordinara, la care alte afaceri pot doar visa!
Pagini:
54
Format:
-
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Cea mai simpla afacere posibila! O puteti demara cu o investitie de doar 100 de euro!

Procesul de realizare este extrem de simplu si presupune, in principiu, decuparea manuala a unei bucati de carton dupa un anumit tipar (desen), folosind drept instrument de lucru un cutter obisnuit (cutitas de birou, se gaseste in orice librarie si costa cativa lei).

Astfel, pentru a realiza felicitarea din imaginea alaturata, decupati elementele palmierului dintr-o bucata de carton rosu si lipiti apoi aceste elemente pe o a doua bucata de carton de o culoare contrastanta (alba), obtinand astfel si un usor relief, foarte de efect.

Desigur, exista si anumite secrete ale acestei tehnici de productie, secrete care permit obtinerea unor taieturi perfecte si a unor felicitari cu un aspect general impecabil. Aceste secrete sunt explicate in detaliu in lucrarea Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate.

Si dvs. puteti demara aceasta afacere!
Si dvs. puteti castiga minimum 1.000 euro net pe luna!


Toate informatiile necesare desfasurarii cu succes a acestei afaceri sunt cuprinse in lucrarea Ghid practic pentru realizat felicitari decupate. Lucrarea contine: 
* descrierea explicita, de la A la Z, a modului cum se realizeaza o felicitare. 
* trucuri si sfaturi utile referitoare la fiecare operatiune in parte, astfel incat sa puteti realiza din prima incercare o felicitare perfect vandabila;
* 25 de tipare de lucru. Aceasta este partea cea mai valoroasa a ghidului, intrucat aceste tipare garanteaza reusita vanzarilor si, implicit, a afacerii;
* prezentarea celor mai bune strategii pentru comercializarea felicitarilor;
* adresele principalilor furnizori de carton, plus recomandarea celor mai indicate tipuri de carton pentru acest tip de felicitari;

Comandati acum ghidul dvs.!

Daca iti place lucrarea Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate"

10 - 3 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
MATEMATICA - Exercitii si probleme clasa a IV-a - Recapitulare pentru Evaluarea Nationala Matematica distractiva pentru clasele a III-a si a IV-a Pret standard115,50 RON Pret promotional92,40 RON Economisiti 23,10 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x