Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare Educatori - Pedagogie si Metodica

Stoc disponibil
Adauga in cos
57,75 RON
Stoc disponibil
PMC: 57,75 RON
Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare educatori - Pedagogie si Metodica
Format:
20x26
ISBN:
978-606-47-0863-2
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare Educatori - Pedagogie si Metodica se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Culegerea de Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizare Educatori - Pedagogie prescolara si metodica desfasurarii activitatilor instructiv-educative asigura exersarea:
* subiectului al II-lea din foaia de examen (disciplina Pedagogie prescolara) si
* subiectului al III-lea din foaia de examen (Metodica desfasurarii activitatilor instructiv-educative).

Lucrarea se adreseaza educatorilor/profesorilor din invatamantul prescolar si asigura pregatirea candidatului pentru rezolvarea subiectelor II si III din foaia de examen. Gasiti in continut 22 de teste rezolvate cu:

* 22 de subiecte de Pedagogie prescolara - un subiect acesta presupune elaborarea unui eseu structurat de maximum doua pagini, cuprinzand argumente logice in sprijinul conceptului propus (de ex. educatia timpurie, mediul, factor extern al dezvoltarii personalitati, dezvoltarea psihica la varstele timpurii, proiectarea didactica, invatarea in gradinita, educatia incluziva in gradinita etc.)
Subiectul este de mare interes pentru cei intersati de titularizarea pe postul de educator. Seriozitatea cu care este rezolvat acest subiect are o mare pondere la nota examinarii tocmai fiindca prezinta aspecte foarte importante pentru munca viitorilor educatori si demonstreaza examinatorilor gradul pregatirii candidatului.

* 22 de subiecte pentru Metodica desfasurarii activitatilor instructiv-educative - de asemenea de maxima importanta pentru canditatii la titularizare, vizeaza cunostintele acestuia cu privire la metodica dupa care se desfasoara activitatile educative in gradinita de copii (de ex. valoarea educativa a jocului senzorial la varsta prescolara, evaluarea in invatamanul prescolar, valoarea educativa a jocului logic la varsta prescolara, conceptul de mijloc de invatamant, rolul jocului in desfasurarea activitatilor instructiv-educative in invatamantul prescolar, metodele de invatamant utilizate in invatamantul prescolar etc.).

Testele sunt insotite de rezolvarile integrale si, spre deosebire de lucrarile de teste similare de pe piata, sunt insotite de explicatii complete si amanuntite, de numeroase exemple extrem de utile aprofundarii materiei, de comentarii si de justificari.

Comandati acum lucrarea pentru reusita la examenul de titularizare - educatori! Alegeti instrumentul cel mai performant si eficient in procesul de pregatire a examenului! Pentru reusita deplina! 
Daca iti place lucrarea Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare Educatori - Pedagogie si Metodica, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare Educatori - Pedagogie si Metodica. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare Educatori - Pedagogie si Metodica"

10 - 4 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Teste rezolvate la limba si literatura romana clasa a VIII-a Evaluarea Nationala. Culegere Teste rezolvate la matematica clasa a VIII-a Pret standard136,50 RON Pret promotional109,20 RON Economisiti 27,30 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x