Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare - Educatie Fizica si Sport (Editie actualizata si adaugita)

Stoc disponibil
Adauga in cos
68,25 RON
Stoc disponibil
PMC: 68,25 RON
Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare - Educatie Fizica si Sport
5.00 / 5

2 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
196
Format:
20x26
ISBN:
978-606-47-0760-4
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare - Educatie Fizica si Sport (Editie actualizata si adaugita) se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.

Lucrarea tiparita "Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare - Educatie Fizica si Sport" este rodul unei experiente deosebite, de aproape 25 de ani la catedra, pe terenul sau in sala de sport, la antrenament, ca manager scolar, profesor metodist, expert formator in cadrul proiectului CRED sau diriginte, a dlui profesor gr. I, Iulian Cacenschi.

Profita! Descopera acum toate aspectele vitale pentru pregatirea ta conforma cu programa Ministerului Educatiei si Invatamantului si reusita clara, indubitabila la examenul de titularizare! Beneficiind de experienta celor aproape 25 de ani de catedra ai dlui profesor, dublata de accesul in diferite organisme, informatia din lucrare ofera utilizatorului suportul unei pregatiri excelente: 25 de teste cu sugestii de solutionare incluse, insotite de explicatii logice pentru performanta la examen.

Lucrarea contine 25 de teste REZOLVATE conforme cu structura subiectelor elaborate de Ministerul Educatiei Nationale - Centrul National de Evaluare si Examinare si cu programa specifica pentru examen.

Noua editie
include modificarile aduse programei examenului de Titularizare pentru Educatie Fizica si Sport publicate in MONITORUL OFICIAL AL ROMANIEI, PARTEA I, Nr. 1130 bis/14.XII.2023. Completata si imbogatita prin aportul dnei Gloria Rata, noua programa vizeaza modificari privind:
• competentele profesorului de Educatie Fizica si Sport;
• continuturile programei/Tematica stiintifica - Teoria Educatiei Fizice si Sportului;
• tematica pentru metodica predarii – Didactica Educatiei Fizice si Sportului.

In plus, noua editie va contine, ca BONUS, un nou capitol numit "Capcane terminologice" ce presupune:
• evidentierea elementelor de noutate - intr-o forma comparativa - fata de vechea Programa de examen (emisa si regasita in Anexa nr. 2 la OMECTS nr. 5620/ 11.11.2010);
• inlesnirea intelegerii unor concepte si notiuni de specialitate mai dificile;
• clarificarea diferentelor de viziune, de opinie si/sau de exprimare dintre principalii 3 autori consacrati, prezenti in noua bibliografie: Gheorghe Carstea, Adrian Dragnea si Gloria Rata;
• aducerea in atentie a catorva greseli de tehnoredactare, ori de alta natura, identificate in cartile de specialitate, capabile sa induca in eroare candidatii, privind continutul si/sau sensul stiintific;
• realizarea conexiunilor intre diferitele concepte, notiuni sau elemente de continut care se regasesc in mod disparat la cei 3 autori amintiti mai sus;
• indicarea unor modalitati de abordare individualizata a unora dintre cerintele posibile (in special, la subiectul III)
• semnalarea unor termeni perimati sau care nu se mai regasesc/utilizeaza nici in documentele oficiale (exemplu: obiective cadru, obiective de referinta, planificarea etc).

Testele din lucrare permit candidatului o pregatire corespunzatoare si actualizata pentru examenul de titularizare. Cartea are la baza viziunile combinate ale autorilor programei precedente (2010), domnii Gheoghe Carstea si Adrian Dragnea, imbogatite in editia 2023 a programei prin contributia dnei Gloria Rata.

Scopul testelor este acela de a demonstra comisiei de examinare capacitatea candidatului de a-si insusi competentele necesare la catedra de educatie fizica si sport, utile in procesul de predare – invatare – evaluare. Ele vizeaza printre altele abilitati precum:

 •  Analizarea continuturilor stiintifice ale disciplinei Educatie fizica si sport.
 •  Utilizarea si interpretarea informatiei provenite din teoria si didactica disciplinei.
 •  Utilizarea adecvata a conceptelor din domeniul Educatiei fizice si sportului scolar.
 •  Intelegerea principiilor didacticii specifice Educatiei fizice si sportului.
 •  Construirea unor demersuri didactice interactive prin adecvarea strategiilor la continuturi.
 •  Utilizarea competenta a documentelor scolare reglatoare.
 •  Elaborarea programelor si dezvoltarea activitatilor didactice in cadrul curriculumului la decizia scolii, activitati curriculare si extracurriculare.

Exerseaza toate aceste competente cu ajutorul celor 25 de teste elaborate de dl profesor Cacenschi Iulian! Rezolva si dobandeste:

 •  toata cunoasterea necesara abordarii optimale a fiecarui subiect din foaia de examinare;
 •  exercitiul rezolvarii corecte in timpul alocat probei;
 •  siguranta actiunilor tale;
 •  inspiratie privind propria ta abordare a subiectelor.
Comandati acum lucrarea Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare - Educatie Fizica si Sport.
Daca iti place lucrarea Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare - Educatie Fizica si Sport (Editie actualizata si adaugita), poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare - Educatie Fizica si Sport (Editie actualizata si adaugita). Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
5.00 / 5
2 review-uri
5 stele (2)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
25 mai 2023 19:01
Adaugat de: Dombasamirel

Merita toti banii

( 5 / 5 )
17 martie 2023 15:45
Adaugat de: alina

O am de cateva zile si este foart6e ok, nu gasisem nimic asemanator. clar o sa ajute la examen

Spune-ti parerea despre
"Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare - Educatie Fizica si Sport (Editie actualizata si adaugita)"

10 - 3 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Evaluare Nationala clasa a II-a - Comunicare in limba romana - Teste rezolvate Teste de Evaluare Nationala clasa a II-a - Matematica Pret standard115,50 RON Pret promotional92,40 RON Economisiti 23,10 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x